This version of the page http://www.1plus1.ua/online (195.137.240.100) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-01-08. The original page over time could change.
1+1 дивитись онлайн - прямий ефір телеканалу 1+1 | 1plus1.video
Ми використовуємо файли cookie для персоналізації контенту, який ви бачите на сайті Детальніше
Канали Категорії Всі проекти Онлайн ТБ програма Спорт
UA / RU

Дивіться 1+1 онлайн

Зараз в ефірі
08:20
Фільм
Сахара

Дірк Пітт і його напарник Ел Джорджино - мисливці за скарбами, чиї уми який рік полонить історія про гігантський бойовий корабель, зниклий за часів Громадянської війни. Сліди ведуть в пустелю Малі, туди ж прямує експедиція доктора Єви Рохас, що розслідує серію небезпечних захворювань зі смертельним результатом, і судячи з усього, Єві і Дірку по дорозі.

10:55
Фільм
Мексиканець
13:30
Програма
Світ навиворіт-5
9-10 випуск
15:45
Фільм
За двома зайцями
17:30
Фільм
Операція "И" та інші пригоди Шурика
Вся телепрограма

Рекомендовані проекти

Міняю жінку
Розважальні шоу, 1+1
Вечірній квартал
Гумор, Розважальні шоу
Ліга сміху
Гумор, Розважальні шоу
Король десертів
Кулінарія, 1+1
Світське життя
Розважальні шоу, Зірки
Дивіться 1+1 онлайн

Канал 1+1 понад 20 років тішить телеглядачів актуальними та якісними програмами 24 години на добу. Новини України й світу, серіали, документальні фільми, реаліті-шоу, розважальні проекти – і це лише частина величезного телевізійного арсеналу каналу. Кожен глядач знає, що 1+1 є флагманом українського телебачення. Канал транслює передачі на будь-який смак. Щоранку мільйони українців прокидаються разом зі «Сніданком з 1+1», збираються сім'ями за переглядом «Голосу країни» і «Вечірнього Києва», подорожують зі «Світом навиворіт», а з ТСН завжди в курсі останніх подій в країні та світі.

На відеопорталі 1plus1.video можна дивитися онлайн-трансляцію каналу 1+1 де завгодно в режимі нон-стоп. Відео доступне на будь-якому пристрої, підключеному до Інтернету.