This version of the page http://uanime.org.ua/ (66.96.147.105) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-01-07. The original page over time could change.
Аніме та манґа українською
Головна Новини Аніме Манґа Статті Кузня Шрифти Форум Лінки

Авторизація



Реєстрація
 
Популярне

Наруто

Наруто: Ураганні хроніки

5 сантиметрів за секунду

Щоденник про майбутнє

Blame!

Ван Піс

Бліч

Дюрарара!!

Твоя квітнева брехня

xxxГолік

 
Турция

Останні новини

 24.11.2019

Манґа Лінія диявола

Uchiha Ichigo розпочала переклад манґи Лінія диявола про світ, який так схожий на наш – тільки в ньому поряд із людьми живуть цілком реальні вампіри, нехай навіть більшість людей про це й гадки не мають.

Цукаса жила звичайним студентським життя до того моменту, коли в неї на очах затримали її друга, який виявився вампіром. Дівчина на диво спокійно сприймає факт існування вампірів і заводить знайомство з поліцейським на ім'я Анзай, який одним із тих, хто займається «вампірськими» справами. Однак небезпечність його роботи дуже швидко наражає на небезпеку і її саму.

 
 22.11.2019

Манґа Long Piece

Termo переклав українською коротку манґу Довгий Шлях – це фантастична оповідка про долю космічного корабля та його екіпажу. Після зіткнення із вибуховою хвилею наднової, водночас із пошкодженнями двигунів, команда стикається із страшними для людських організмів наслідками опромінення.

 
 28.10.2019

Манґа Chiyo-chan no Yomeiri

Весілля Чійо-чян – це романтична історія у світі, де обряди та традиції так схожі на японські. Головна героїня – доросла дівчина Чі-чян – закохується у свою сусідку Чійо. Чи будуть її почуття взаємними?

Переклала манґу українською Uchiha Ichigo.

 
 23.10.2019

Манга Тік-Тук

Кавайний Кактус переклав українською коротку манґу Тік-Тук.

Це історія про дівчину, яка страждає від невиліковної хвороби серця. Вона приречена рахувати удари серця, які їй лишилися до кінця життя, намагатися не перенапружуватися і уникати сильних емоцій. Втім насправді вона прагне жити повноцінним життям як її звичайні однолітки. Одного дня хлопець на ім'я Хато Ііджіма дізнається про її секрет і обіцяє допомогти прожити відведений їй строк саме так, як вона того хоче.

 
 09.07.2019

Манґа Снігова Сліпота

Прохолодний переклад для спекотного літа – манґа Снігова Сліпота. Ця історія є представником жанру альтернативної комедії в поєднанні із трилером і гангстерськими розбірками.

 
 19.01.2019

Koudaike no Hitobito – Люди сім’ї Кодай

Команда Otaku no Sekai завершила переклад першого тому манґи Люди сім’ї Кодай.

Це захоплююча історія про телепатів, романтична і кумедна. Хірано Кіе, тиха і мрійлива офісна працівниця, несподівано привертає увагу Кодай Міцумаса, який перебрався до їхньої компанії із закордонного осередку.

 

Соціалізація

Підтримати сайт

Гаманець WMU: U260241084517 (гривні)

Гаманець WMZ: Z168966960682 (доляри)

Аніме та манґа українською

Аніме, або японська анімація, та  японські комікси манґа набувають все більшої популярності в Україні. Невпинне розширення та покращення мережі доступу до інтернету  дозволяє легко познайомитися з цими видами популярної японської культури тим, кому раніше довелося б для цього їздити за дисками в інші міста або замовляти навмання поштою. Українська аніме аудиторія росте і безперечно заслуговує на повноцінні українські переклади.

Саме тому і було створено цей сайт – для розвитку українського перекладу аніме та манґи вцілому, зібрання існуючих перекладів, створення нових, заохочення перекладачів-початківців і просто дружнього спілкування однодумців. У нас ви знайдете вже чималу колекцію українських субтитрів до аніме і навіть озвучення, перекладену українською манґу найрізноманітніших жанрів, а також зручні інструменти (програми) для створення своїх перекладів і повністю українізовані шрифти.

Якщо ви самі перекладаєте українською аніме чи мангу, ми будемо вдячні, якщо ви надішлете свої доробки на адресу mirra.uanime@gmail.com для розміщення на сайті. Ви можете долучитися до нашої спільноти або просто використовувати цей сайт для поширення своїх перекладів – тут їх гарантовано і легко знайдуть усі бажаючі.


    Нове
Манґа
Лінія диявола
том 1, част. 3
 
Манґа
Ванпанчмен
част. 7-10
 
Манґа
Довгий Шлях
повністю
 
Манґа
Весілля Чійо-чян
повністю
 
Манґа
Тік-Тук
повністю
 
Манґа
Снігова Сліпота
повністю
 
Манґа
Люди сім’ї Кодай
том 1
 
Манґа
Доля/ніч битви – Помилка небес
част. 0
 
Манґа
Сага про Вінланд
том 14
 
Манґа
Про те, як я помру, якщо втрачу цноту
повністю
 
2005-2017 © Mirra
Використання матеріалів з даного сайту можливе лише за умови обов'язкового погодження з усіма їхніми авторами та співавторами або з адміністрацією сайту, якщо інші автори або їхня контактна інформація не зазначені.