This version of the page http://vn.20minut.ua/Podorozhi (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-01-05. The original page over time could change.
Подорожі у Вінниці й за кордоном, де відпочити - 20 хвилин Вінниця

Подорожі

photo_camera Вінничанин готується їхати на велосипеді у Скандинавію. Уже крутив педалі у 35 країнах Європи

Володимир Іванов, колишній вчитель фізкультури, чотири рази подорожував на велосипеді країнами Європи. За цей час накрутив понад 20 тисяч кілометрів, побував у 35 країнах, у дорозі провів 140 днів.  Нині готується до п’ятої поїздки – на Північ Європи Як велосипед може допомогти змінити спосіб життя і відкрити незнаний світ? Мандрівник ділиться думками з читачами 20minut.ua.

Новорічна Європа очима вінничан. Чому головну ялинку Парижа не видно з висоти Ейфелевої вежі?

Учасники чотирьох Євроклубів — з Вінниці, Літина, Немирова і Бершадського району — побували у Кракові, Празі, Дрездені і Парижі. Найвідоміший у світі годинник і статуї на Карловому мосту в Празі, Джоконда у Луврі в Парижі… Чим ще запам’яталася вінничанам подорож?

З України – у Німеччину: відтепер до Берліна можна доїхати поїздом (Розклад)

Зі Львова до Берліна можна буде доїхати потягом зі зручною пересадкою у Перемишлі. Новий поїзд курсує з 15 грудня 2019 року. Загалом дорога займатиме трохи більше 18 годин.

Гори краси та смерті: як вінничани підкорюють найвищі точки світу, губляться і іноді гинуть

У гір є своє свято, яке щороку відзначається 11 грудня. Воно встановлене Генеральною Асамблеєю ООН.   Розповідаємо про альпініста Валентина Карпова, який підкорив найвищі вершини світу.  І згадаємо як 15 років тому Ельбрус забрав життя вінницького альпініста і його друзів і як у 2012 році там зник ще один вінничанин. 

Додаткові потяги до новорічних свят. Які курсуватимуть через Вінницю чи Козятин?

«Укрзалізниця» призначила 19 додаткових потягів. Деякі з них курсуватимуть через Вінниччину Які та коли, дізнавайтеся у матеріалі.

Хочете зустріти 2020-й не вдома? Гарячі пропозиції на новорічні тури по країні

Обмаль часу лишилося на планування святкової поїздки. Якраз тепер і з’являються гарячі пропозиції. «20 хвилин» зробив добірку варіантів, щоб полегшити вам пошуки.

Через Вінницю пустять комфортний автобус до Чехії

Перевізник FlixBus запускає маршрут до Чехії з автобусами підвищеного комфорту. Маршрут пролягатиме через Вінницю.

Треба електронна віза, щоб в’їхати в ЄС з 2021 року? Фактчек про систему ETIAS

У мережі поширюють інформацію, що у 2021 році змінять безвіз між Україною та ЄС. Вінничанка Анжеліка Малахай пише, що українцям потрібно буде отримувати електронну візу у системі ETIAS для в’їзду в Шенгенську зону. А чи так це? Що це взагалі за ETIAS? Під час пошуку інформації знайшли підтвердження, що інформація про «електронну візу» є фейком

photo_camera play_circle_filled Рок-«Щедрик», фаєр-шоу та пісочна анімація! Чим у суботу здивує новий фестиваль у Тульчині?

Це буде вражаюче Різдво у розпал осені! І яскраві шоу, які ви запам’ятаєте надовго! Огляд усіх подій, які варто не пропустити  у суботу, 16 листопада, у Тульчині на фестивалі «Від Щедрика до Carol of the bells».

«Буен каміно!» - Десять днів вінничанка йшла в Іспанії по маршруту ЮНЕСКО «Шлях Якова»

Вінничанка Наталія Демчук пройшла 218 кілометрів по Іспанії  Подолала частину  шляху паломників Середніх віків  Це дорога до могили одного з апостолів Ісуса Христа – Якова До цього місця більшість прямує на богомоління Наша землячка йшла не на прощу Що вона шукала у далекій Іспанії?

Свіжий випуск

№ 52 від 24 грудня 2019

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0432) 555 -111
keyboard_arrow_up