Вітаємо з Новим роком 2020 та Різдвом Христовим!

Вітчизняний виробник ПрАТ «Реагент» запрошує на свій стенд на Міжнародному конгресі з лабораторної медицини 14-16 квітня 2020 року, ВЦ «АККО Інтернешнл»!

ПрАТ «Реагент» є вітчизняним виробником тест-наборів для визначення біохімічних аналітів на аналізаторах з відкритою системою і спектрофотометричному обладнанні, який комплексно забезпечує біохімічні та клініко-діагностичні лабораторії України. 

Вітаємо з Днем працівників стандартизації та метрології 2019!

Пост-реліз XII Міжнародної виставки LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH 2019

25-27 вересня 2019 року у сучасному виставковому центрі «ACCO International» (м. Київ, пр-т Перемоги, 40-Б) вже 12-й раз поспіль відбулася Міжнародна виставка LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH. Захід, який невипадково вважається головною профільною подією року в Україні, об’єднав провідних фахівців у галузі лабораторної

Новітні розробки наукового обладнання на LABComplEX 2019

До уваги вчених НАН та вищих навчальних закладів України, які проводять фундаментальні і прикладні наукові дослідження у галузі природничих і технічних наук, представників галузевої науки та підприємств різних форм власності! Запрошуємо вас відвідати XII Міжнародну

Прес-реліз Міжнародної виставки LABComplEX 2019

2527 вересня 2019 року у Виставковому Центрі «АККО Інтернешнл» (пр-т Перемоги, 40-Б, парк імені О.С. Пушкіна, метро Шулявська) відбудеться знакова для лідерів лабораторної індустрії подія — XII Міжнародна виставка LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH Відтепер зустрічаємося у сучасному та затишному виставковому

Офіційний дистриб’ютор Agilent в Україні, компанія «АЛСІ-ХРОМ» – багаторічний партнер виставки, запрошує на свій стенд на LABComplEX!

Провідна українська компанія «АЛСІ-ХРОМ» – офіційний дистриб’ютор Agilent в Україні – лідер на ринку високоточного аналітичного обладнання для лабораторій. Більше 25-ти років надійної, професійної роботи, досвід і знання фахівців компанії, світовий рівень сервісної служби «АЛСІ-ХРОМ» забезпечують замовникам гарантію ефективної роботи обладнання у

Раді представити нового учасника виставки LABComplEX – компанія ДНК-ТЕХНОЛОГІЯ УКРАЇНА!

Компанія ДНК-ТЕХНОЛОГІЯ УКРАЇНА – один з лідируючих постачальників сучасного обладнання, реагентів, витратних матеріалів та сервісної підтримки в сфері геноміки, протеоміки, клітинних технологій, ветеринарії та харчової безпеки, клінічної діагностики, біофарми та криміналістики. 

Компанія «АЛСІ» ЛТД – багаторічний партнер виставки, підтвердила участь у LABComplEX!

Фірма «АЛСІ» ЛТД спеціалізується на поставках і обслуговуванні сучасного аналітичного та лабораторного обладнання з 1994 року. За ці роки компанія зайняла лідируючі позиції на українському ринку. 

Компанія MEILING BIOLOGY&MEDICAL вперше візьме участь у виставці LABComplEX 25-27 вересня 2019!

Компанія MEILING BIOLOGY&MEDICAL є спільним підприємством, утвореним в 2002 році Hefei Meiling Co., Ltd. і CAS. Основною продукцією, що випускається підприємством, є: медичні/фармацевтичні холодильники, ультранизькотемпературні морозильні камери, тощо.