This version of the page http://aiesec.ua/us/global-volunteer (193.42.111.125) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-01-05. The original page over time could change.
Global Volunteer - AIESEC - Волонтерство за кордоном
Select Page

Подорожуй з метою!

Волонтерські стажування за кордоном – подорожуй, розвивайся, впливай на світ.

Дізнатись більше

Інформація про програму

Global Volunteer – це волонтерський досвід за кордоном, який дає змогу працювати над проєктами, що допомагають розв’язувати соціальні проблеми. Завдяки цим проєктам ми посилюємо співпрацю між людьми, а також створюємо стабільне та здорове майбутнє.

Програма сприяє вивченню нових культур, розширенню світогляду та досягненню унікальної комбінації міжкультурного, соціального та підприємницького  досвіду, що позитивно впливає на становлення молодої особистості.

Подоружуй доступно

Подорожувати з AIESEC може кожен, оскільки проживання для учасників проєктів є безкоштовним. Здійсни свою мрію побувати за кордоном!

Подорожуй з метою

У наш час ми частiше починаємо думати про те, як змінити світ на краще. З Global Volunteer у тебе є можливість долучитися до вирішення чи не найбільших соціальних проблем світу.

Відкривай себе

Ми знаємо, наскільки важливо для молоді розуміти себе, знати свої сильні сторони та постійно розвивати себе. Global Volunteer створює для тебе умови для відкриття кращої версії самого себе.

 

Тривалість
6 тижнів
Проживання
безкоштовно
Оплата праці
неоплачуване стажування
Зареєструватись

Процес подачі на стажування

1. Реєстрація

Заповни заявку на нашому вебсайті та на глобальному порталі AIESEC. Обов’язково вкажи достовірні контактні дані, щоб ми могли з тобою зв’язатись.

2. Пошук проєкту

Тебе сконтактує наш менеджер, допоможе з пошуком та підбором проєкту.

3. Співбесіда

Після подачі з тобою сконтактує людина, відповідальна за проект, щоб підтвердити твою заявку.

4. Заключний етап

Після успішного підтвердження участі у стажуванні, ти сплачуєш організаційний внесок, підписуєш з нами договір, а ми готуємо тебе до від’їзду в країну стажування.

Вимоги до кандидатів

Освіта
студенти та випускники
Вік
18-29 років
Рівень англійської
A2 і вище
Зареєструватись

Країни стажування

Туреччина

Італія

Німечина

Грузія

Вартість організаційного внеску

3 000 грн.

Організаційний внесок сплачується після затвердження кандидата на проєкт приймаючою стороною.

Логістична підтримка від AIESEC

Інформаційна підтримка

Отримай необхідну інформацію про потрібну візу, твою подорож на місце стажування та інші деталі. Також ми надамо всі підтверджуючі документи для виготовлення візи.

Посадова інструкція

У перший день ми будемо супроводжувати тебе до місця роботи, щоб впевнетись що твоє стажування відповідає поставленим на початку очікуванням.

Умови проживання

Страхування життя та здоров’я є обов’язковою вимогою для участі у стажуванях Global Volunteer. Перед від’їздом, ти отримаєш інформацію про проживання та основні витрати в країні в яку ти їдеш.

Досвід навчання

Ми поставимо тобі чіткі очікування щодо стажування, підготуємо до занурення в нову культуру та посприяємо постійному навчанню перед стажуванням та під час нього.

Зареєструватись

Відгуки наших стажерів

 Одного разу мені прийшла думка поїхати на омріяне стажування, про яке усі так говорили, раділи, ділились своїми емоціями. Не знаю, що найшло на мене тоді, оскільки я розуміла, що грошей у мене немає, дозволу мами також, окрім того навчання ще триває, сесія. Яка ж я була наївна коли так думала. Я подалась на омріяний проєкт та зрозуміла, що усі вигадки та оправдання лише у моїй голові.

Що було б якби я тоді здалась та надалі шукала виправдання? 😩

– Я ніколи б не зустріла людей, які стали для мене надзвичайно близькими
– Не попрактикувала б свою англійську, яка на той час, бажала кращого
– Не отримала б досвід роботи у команді, без якого у житті ніяк
– Не пожила безкоштовно за кордоном 6 тижнів у чудовій приймаючій  сім’ї
– Ніколи б не стала частинкою тих молодих людей, які не сидять на місці, розвиваються, подорожують та покращують цей світ.

Катя Пилипович

Чому стажування, а не звичайна подорож?🧐
Firstly, improving English ✨

Однією з причин були мої батьки, які так підтримують мене❤️ коли моя мама дізналась про ці стажування, то вона не вагаючись сказала: «Ти мусиш поїхати!» 😳

Пізніше мої батьки стали приймаючою сім’єю волонтерів з Китаю, які були ще одним поштовхом для поїздки✨

І останньою причиною був мій support в AIESEC, слова підтримки, побажання успіху та гарної подорожі, давали впевненості старатись бути кращою, розвивати та розвиватись, щоб не розчарувати мою другу сім’ю❤️

Марія Мельник

Не зволікай, реєструйся вже зараз!

AIESEC

AIESEC is a non-governmental not-for-profit organization in consultative status with the United Nations Economic and Social Council (ECOSOC), affiliated with the UNDPI, member of ICMYO, and is recognized by UNESCO AIESEC International is registered as a Foundation (Stichting), RSIN #807103895 in Rotterdam, The Netherlands.

Youth