• Мапа
  • Рус
  • Eng
  • Укр
+38 (044) 521-30-03 3003 невідкладна допомога
Розумна медична допомога
Госпіталізація цілодобово!
  • Головна
  • Направлення
  • УЗД

УЗД

Ультразвукове дослідження (УЗД) - найбільш поширений діагностичний метод, який широко використовується в діагностиці захворювань різного походження (етіології). Тому клінік, УЗД апаратів і лікарів, які виконують ультразвукові дослідження досить багато. Тут важливо розуміти, що між УЗД апаратами існує велика різниця, не тільки в ціновому діапазоні (від 20 000 до 250 000 доларів США), а й у можливостях діагностики захворювань (якість зображення, встановлене програмне забезпечення).

Деяка суб'єктивність в інтерпретації отриманих при УЗД даних передбачає особливі вимоги до кваліфікації лікаря. У клініці «Оберіг» ультразвукові дослідження виконуються фахівцями з використанням європейських стандартів проведення та опису результатів УЗД.

Обираючи клініку «Оберіг» Ви отримуєте гарантії того, що ультразвукове дослідження буде проведено на апараті експертного (найвищого) рівня, що дозволяє:

  • оцінювати еластичність (доброякісність) виявлених поверхневих новоутворень або утворень молочної залози, щитовидної залози, так звана еластографія;
  • проводити неінвазивну оцінку структури тканини печінки при захворюваннях печінки (фіброз, цироз, стеатоз);
  • ідентифікувати мікрокальцинати в молочній залозі в 82,5% випадків;
  • швидко визначати наявність кровотоку в досліджуваному об'єкті, що дає зрозуміти чи є порушення кровообігу (доплерографія);
  • діагностувати пухлини на доузлових (ранніх) стадіях;
  • проводити малоінвазивні втручання під УЗ-контролем, такі як: тонкоголкова аспіраційна пункційна біопсія (ТАПБ), УЗ-ассистенція при хірургічних втручаннях, пункції поверхневих кіст під контролем УЗД.

Тільки в Універсальній клініці «Оберіг» можуть бути проведені складні та високотехнологічні УЗ дослідження, такі як: УЗД лімфатичних вузлів, УЗД сухожиль і нервів, УЗД очей і багато інших.

Обов'язкова стандартизація дослідження дозволяє мінімізувати суб'єктивний фактор в оцінці результатів дослідження та його відтворюваність. Але найголовнішою своєю перевагою ми вважаємо високий професійний рівень лікарів діагностів, які мають більше 20 років досвіду роботи в діагностиці різних захворювань методом УЗД.

Якщо Ви хочете бути впевненими в якості ультразвукової діагностики, зупиніть свій вибір на Універсальній клініці «Оберіг», де створені всі умови для проведення УЗ досліджень експертного рівня.

Телефонуйте:

(044) 521 30 03

(099) 521 30 03

(073) 521 30 03

Підготовка до досліджень.

Фахівці

Долот Андрій Петрович

Лікар УЗД
31 рік медичного стажу
категорія вища

Головатенко Андрій Валерійович

Лікар УЗД
30 років медичного стажу

Чирков Юрій Едуардович

Лікар інтервенційний радіолог, лікар УЗД
Кандидат медичних наук
31 рік медичного стажу

Власюк Світлана Борисівна

Лікар-гастроентеролог
Лікар ультразвукової діагностики
Кандидат медичних наук
33 роки медичного стажу

Гуйван Галина Ігорівна

Лікар УЗД
29 років медичного стажу
Категорія вища

Переглянути усіх спеціалістів

Інновації

Використання унікальної технології Micro Pure, що дозволяє бачити мікрокальцинати в тканинах молочної залози, як потенційні маркери злоякісного процесу.

Проведення еластографії, процедури, що дозволяє оцінити характер новоутворення (злоякісне чи доброякісне), завдяки оцінці щільності та пружності м’яких тканин. Цей метод дозволяє неінвазивно оцінити новоутворення молочних залоз, щитоподібної залози або печінки.

Новини направлення

  • Спеціалізований майстер-клас для фахівців УЗД 3 липня 2019 р.
  • Презентація нового програмного забезпечення для УЗ-діагностики 3 серпня 2018 р.
Усі новини направлення

Відео-бібліотека

Підшлункова залоза в центрі уваги, «Модне здоров’я» на 5-му каналі
Усі відеозаписи