This version of the page http://gd.tickets.ua/uk/ (104.28.18.215) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-12-22. The original page over time could change.
Купити квитки на поїзд: залізничні квитки онлайн / Tickets.ua

Купити ЖД квитки онлайн

Залізничні квитки у вашому смартфоні

Доступно в Доступно в

Сервіси для мандрівників

Розклад поїздів Будьте завжди в курсі! Розклад поїздів, маршрути, станції
Шукаємо квиток за вас Немає потрібних квитків? Ми знайдемо їх і миттєво сповістимо вас про це
Повернення квитків онлайн Змінились плани? Поверніть кошти за квиток через наш сайт!

Знижки на квитки

ЗНИЖКИ
НА КВИТКИ
ДЛЯ СТУДЕНТІВ
Детальніше про знижки
ЗНИЖКИ
ДЛЯ ПІЛЬГОВОЇ
КАТЕГОРІЇ ГРОМАДЯН
Детальніше про знижки

Як заощадити на залізничному квитку

Плануйте наперед Використовуйте знижку до 15%, плануючи подорож завчасно
Купляйте квитки в обидві сторони Отримайте знижку 10% на поїзди «Інтерсіті+» при купівлі квитків одразу в обидві сторони
День має значення Економте 10% на квитках в залежності від дня тижня та місяця

Забронювати дешеві квитки на поїзд онлайн

Продаж жд квитків

Портал gd.tickets.ua — ідеальний спосіб для того, щоб швидко купити дешеві залізничні квитки онлайн в Україні. Користувачі завжди можуть отримати перевірену інформацію про наявність квитків, дізнатися актуальний розклад руху поїздів, порівняти ціни та вибрати максимально низьку вартість.

Замовлення залізничних квитків Укрзалізниці

На сайті можна придбати квитки на потяги, сучасні інтерсіті, звичайні електрички. Для зручності існує фільтрація за такими параметрами:
  • - тип вагона;
  • - час відправлення та прибуття;
  • - тривалість поїздки.
Функція «Маршрут поїзда» дозволить покупцям переглянути напрямок рухомого складу, щоб відшукати потрібний вокзал. Після сортування варіантів на сторінці залишаться тільки пропозиції, що повністю відповідають запиту клієнта. Для подальшого резервування слід вибрати місце, ввести особисті дані та підтвердити своє бронювання е-квитка.

Послуга «Шукаємо квиток за вас»

Тепер не потрібно постійно вводити в пошуковик «Укрзалізниця квитки», щоб знайти необхідний напрямок. Використовуючи опцію автоматичного пошуку варіантів поїздки, можна відстежити появу потрібних місць у продажу та одразу замовити їх. Залежно від запиту система може одразу купити, тільки забронювати або проінформувати клієнта про наявність місць електронною поштою чи смс. У першому випадку юзеру залишається лише скористатися готовим проїзним документом, у двох інших — перейти за спеціальним посиланням, підтвердити бронювання та оплатити підібрані системою місця.

Популярні запитання

Icons/Schedule Created with Sketch.