This version of the page http://www.0362.ua/photo/352 (104.31.75.129) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-12-22. The original page over time could change.
Фотоконкурс "Love Story" - 0362.ua
0
Увійти

Фотоконкурс "Love Story"

Тетяна та Роман Космачук
Голоси: 12
Опис
1
Лілія та Вадим Онищук
Голоси: 8
Опис
Вже майже 30 років ми живемо душа в душу. Він для мене, як і я для нього невід`ємна частина життя. Ще з юних літ ми зрозуміли, що не зможемо існувати один без одного... і вирішили об`єднати наші долі в одне ціле. Ми щасливі в шлюбі!
Катерина Мусієнко та Олег
Голоси: 15
Опис
1
Олена та Максим
Голоси: 5
Опис
1
Олександр і Дар`я Галімські
Голоси: 246
Опис
Це фото - наша «Love story» по життю) З перших хвилин нашої зустрічі у 2010 році і до сьогодні, МИ - одна ціла частинка Всесвіту. Так і живемо: "на сьомому небі" від щастя, моменти якого відображає світлина))
Віталій та Катерина
Голоси: 32
Опис
Це був найкращий день нашого життя.
Тарас і Оксана
Голоси: 20
Опис
1
Ірина та Олександр
Голоси: 12
Опис
Підтримуємо та поважаємо захоплення один одного від чого і черпаємо свою любов :)
Горбатюк Наталія та Анатолій
Голоси: 64
Опис
Наша LoveStory розпочалась в 2002 році з великого кохання, триває вже 17 щасливих років, та буде жити вічно... Наші дітки зберігають та продовжать палаючий вогонь та вірність щирих почуттів!!! Love Forever!!!
Олександр та Ірина Клімашевич
Голоси: 13
Опис
Перша зустріч випадкова... Потім опівнічний чай... Вечірні прогулянки, розмови пошепки про кохання... І ось сьогодні результат, ми разом НАЗАВЖДИ!
Сергій та Олена
Голоси: 3
Опис
1
Борис та Олена Петрина
Голоси: 85
Опис
Ми познайомилися ще коли я була на першому курсі навчання в університеті, був день юриста. Ми з дівчатами пішли на дискотеку. Потім почали зустрічатися) Пройшов деякий час..... Боря розповідав, що хотів зробити мені пропозицію на мій День народження. Але за місяць до Дня народження мені зробили операцію, я поламала ногу, щоб підняти мені настрій, він зробив пропозицію одружитися. Чесно, я навіть не пам’ятаю, що він тоді мені говорив, але пам’ятаю, що в нього дуже билося серце.) Перед тим, як нести заяву до РАЦСу, ми багато говорили про це, і плакали, і сміялись. Доросле життя не лякало, навіть більше — хотілося бути самостійнішими. Тому всі були здивовані нашим рішенням, але не проти цього. Нашій історії вже багато років. За цей час у нашому житті сталося скільки класних пригод, як говорять, дітям буде що розповісти. Найголовніше, звісно, — це одруження. Це великий крок у відносинах. Коли ми тільки познайомилися, я не думала, що Борис стане такою опорою та підтримкою, без якої я ні на крок!
Юля та Стьопа
Голоси: 15
Опис
1
Володимир та Юлія
Голоси: 32
Опис
Наша історія кохання розпочалася в літку 24 серпня 1998 року,це було кохання з першого погляду,дискотека в селі Олександрія під зоряним небом,і з того романтичного дня ми разом вже 21 рік,та виховуємо двох дітей,крусуню доню Марійку і синочка Віталія))
Ігор та Людмила
Голоси: 4
Опис
1
Петро та Марія Коленюк
Голоси: 12
Опис
Познайомились молодими ,коли працювали вожатими у піонерському таборі в кінці 50-х років минулого сторіччя. Все життя пропрацювали педагогами у школі-інтернат для слабозорих дітей. Тато був вчителем математики і завучем, мама -вчителем історії і ще в даний час працює вихователем. Мають дочку-педагога та сина-військового. Свої почуття зберегли до тепер, не можуть один без одного, турботливо відносяться і піклуються. Освоїли комп'ютер і по черзі сидять в інтернеті, навіть грають там в одну гру, дивляться новини у ФБ і дитскутують, все обговорюють. Їм завжди вдвох цікаво проводити час, чи то на кухні, чи по господарству. А коли ми з братом були малі, то батьки дуже багато подорожували з нами на машині.
Сергій та Віта
Голоси: 108
Опис
Ми настільки різні, що спочатку навіть не вірилось, що ми можемо бути разом. Протилежності притягуються і це факт.
Андрій та Ольга Климчук
Голоси: 11
Опис
1
Сергій та Ольга Коляда
Голоси: 14
Опис
1
Мирослав та Наталія
Голоси: 316
Опис
Сім'я - одне з найважливіших факторів у людському житті.Повага,підтримка,опора,уважність та співчуття,одним словом - КОХАННЯ!Наша історія кохання!Зазвичай говорять 5 років за 10,так це ж не про нас!!!У нас 5 за 1,так мало і так багато!
Остапчук Катерина і Денис Роман
Голоси: 14
Опис
1
Сергій та Олена
Голоси: 125
Опис
Новогодняя ночь стала для нас по истине волшебной ! Она свела наши души.Сильный с виду, сильный духом и мужественный- таким было мое первое впечатление о нём. Жизнь закалила его и он готов стать на защиту не только нашей дружной и многодетной семьи но и Украины , что он благополучно делает на протяжении долгих лет жизни. Это мужчина которому не страшна война .Рядом с ним мне хочется порхать от счастья.Сильный внешне и нежный внутри, доброты и любви не жалеет для нашей счастливой семьи.Он любит наших детей (именно наших, у него нет разделения). У них с детьми возникла взаимная любовь ❤️ поддержка и понимание, дети чувствуют его как опору нашей семьи.За каменной стеной? Нет! В крепких объятиях любимого человека которому я готова доверить свою жизнь и будущее нашей сильной и дружной семьи.Я без капли сомнения ответила ДА на его предложение любить меня и детей всю жизнь.Стремиться стать лучше и быть для него лучиком света в хмурые дни Я Не устану никогда!Благодарю Вселенную за такой подарок! Просто люблю
Надія та Ігор
Голоси: 9
Опис
В народі кажуть, що чоловік для дружини повинен бути другом, братом, чоловіком та коханцем.Я з цим згідна на всі 100%.Богу Дуже вдячна за свого чоловіка, він моя опора, та стіна за якою я вже 9 років. З чоловіком яким нічого не страшно, і є впевненість не лише у наступному дні, а й в майбутньому.
Андрій та Людмила Турченюк
Голоси: 8
Опис
1
Інна та Андрій
Голоси: 11
Опис
1
Віталій та Ольга
Голоси: 4
Опис
-
Детальніше про конкурс. Натисніть сюди!
Про конкурс

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ФОТОКОНКУРСУ!

  1 місце - Мирослав та Наталія (316 голосів)

  2 місце - Олександр і Дар`я (246 голосів)

  3 місце - Сергій та Олена (125 голосів)

Церемонія нагородження 03.05.19 у нічному клубі «Catarsis» о 21.00.

На вечірку запрошені УСІ учасники конкурсу. Розігруватимуться додаткові призи від наших партнерів!

Партнери

 https://www.instagram.com/coral_travel_slovatskiy/?hl=uk

 https://www.facebook.com/groups/267203354187496/

 http://vinograd.rv.ua/

https://vulradio.com/

 https://nailartschool.0362.ua/

 https://kaprizik.com.ua/uk

 https://www.facebook.com/0966892679m/

 https://www.instagram.com/kulkomania/?hl=uk

 https://www.facebook.com/MafiaclubInvest/

 https://www.instagram.com/andre_semenchuk/

 https://rivne.oxford-med.com.ua/

 https://www.instagram.com/catarsis_rv/