This version of the page http://uaa.org.ua/viceprezident-aau (185.68.16.49) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-12-20. The original page over time could change.
Віце-президент ААУ

календар заходiв

зареєструватися

Віце-президент ААУ

Шановні друзі та колеги!

Мацелюх Віталій Анатолійович

ААУ, крім площини, де спілкуються адвокати на професійні теми, є генератором та запроваджувачем ідей щодо поліпшення правової системи держави.

Адвокатська діяльність, як ніяка інша галузь, потребує постійного вдосконалення, оскільки саме адвокати стоять на захисті порушених прав та законних інтересів громадянина та суб’єктів господарювання і саме від них залежить формування взаємовідносин та дотримання норм законодавства суддівським корпусом, органами прокуратури та іншими державними органами.

Наша мета – вдосконалення адвокатського самоврядування, забезпечення високого професійного рівня правової допомоги, що надається адвокатами в Україні, та реалізація правових гарантій адвокатської діяльності.

На сьогодні завданнями, які стоять перед Асоціацією та її правлінням є:

  • забезпечення незалежності адвокатів, захист від втручання у здійснення адвокатської діяльності;

  • підтримання високого професійного рівня адвокатів шляхом проведення заходів, направлених на підвищення кваліфікації та правової грамотності;

  • розробка та створення сприятливих умов для законодавчих пропозицій щодо здійснення незалежної адвокатської діяльності;

  • забезпечення відкритості інформації про адвокатуру та адвокатську діяльність.

Однак, без активної позиції усіх наших членів, без об’єднання ідей, зусиль, прагнень наші наміри не будуть нічого варті. Тому, запрошую всіх наших колег до плідної, цікавої та взаємокорисної співпраці.

З повагою,

Віце-Президент «Асоціація адвокатів України»

Генеральні партнери

Партнери комiтетiв

Iнформацiйнi та медiа партнери