This version of the page http://ugv.com.ua/page/cinnosti (77.87.199.145) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-12-17. The original page over time could change.
Цінності - УкрГазВидобування

Цінності

Уперше за свою історію АТ «Укргазвидобування», впроваджуючи найкращі світові практики корпоративного управління, визначило та декларує корпоративні цінності: Патріотизм, Професійність, Прогресивність, Порядність та Прозорість. Цінності УГВ допоможуть компанії та її працівникам зосередити зусилля на досягненні стратегічної мети – енергонезалежності України.

«Місія Укргазвидобування – це забезпечення енергетичної безпеки та енергетичної незалежності України шляхом розробки власного газового ресурсного потенціалу, розвитку внутрішньої технологічної компетентності та надійної екосистеми галузі.  Для досягнення цієї шляхетної мети ми сформулювали наші корпоративні цінності як єдину систему моральних координат. Цінності УГВ – Патріотизм, Професійність, Прогресивність, Порядність та Прозорість – це те, що здатен зрозуміти та розділити кожен, кому небайдужі його робота, розвиток, зростання та доля нашої держави», – зазначив Олег Прохоренко, Голова Правління АТ «Укргазвидобування».

ЦІННОСТІ АТ «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ»

ПАТРІОТИЗМ

Ми розуміємо, що наша самовіддана праця веде Україну до енергонезалежності. Наша команда захищає інтереси нашої держави. Ця вища мета важливіша за індивідуальні вигоди.

ПРОФЕСІЙНІСТЬ

Ми – лідер газовидобувної галузі України.  Ми постійно вдосконалюємося та вчимося. Ми досягаємо результату. Труднощі та перешкоди не спиняють нас. Ми найкращі в тому, що ми робимо.

ПРОГРЕСИВНІСТЬ

Ми ніколи не зупиняємося на досягнутому – зростаємо, змінюємося та реформуємо систему. Ми мислимо нестандартно та доводимо необхідність змін до наших колег та партнерів. Помічаємо недосконалості навколо нас та ніколи не миримося з ними.

ПОРЯДНІСТЬ

Корупція та подвійні стандарти є неприйнятними для нас у будь-якому вигляді. Ми відповідально ставимося до взятих на себе зобов’язань. Сумлінно виконуємо свою роботу. Піклуємося про безпеку праці та збереження навколишнього середовища.

ПРОЗОРІСТЬ

Ми встановлюємо зрозумілі та відкриті правила гри для наших працівників та партнерів і дотримуємося їх. Ми докладаємо зусиль, для того щоб наші рішення були виваженими, та з повагою ставимося до кожного.

Довідка

Корпоративні цінності УГВ запроваджені для всього 20-тисячного колективу компанії та її одинадцяти філій. Вони є основою філософії Товариства та дороговказом для працівників в ухваленні рішень, їхньому розвитку та кар’єрному зростанні.