Статьи

Відбулася 4-та «HRD-cереда» від hh.ua

«HRD-cереда» від HeadHunter: про HR Digital та залученість

13 квітня відбулася четверта «HRD-cереда» від HeadHunter Україна . Ані дощ та затяжні затори на дорогах не змінили планів учасників «HRD-cереди» - зала у «Липському маєтку» була заповнена, більше 60 HRD стали учасниками бізнес-сніданку.

На початку події Ася Воробйова , керівник департаменту по роботі з клієнтами, HeadHunter Україна , розповіла про нові сервіси та послуги HeadHunter Україна, які дозволяють ефективно та комплексно вирішувати питання пошуку персоналу, вести комунікації з пошукачами, підвищувати впізнаваність бренду роботодавця.

На наших бізнес-сніданках ми багато говоримо про HR-брендинг, присвячуємо цій темі навчальні заходи та конференції. Та світ змінюється – ми живемо в цифрову епоху, і всі процеси переходять у digital формат. Саме тому ключовою темою четвертої HRD-cереди стало обговорення Digital технологій в HR; digital-інструментів, що працюють на залученість персоналу.

На думку HeadHunter Україна, HR-Digital – це природній розвиток практик управління персоналом у цифрову епоху. HR-digital - серія методів управління людськими ресурсами, яка грунтується на побудові, автоматизації, вимірюванні та аналітиці всіх бізнес-процесів в HR, їх налаштуванні та оптимізації. Тему «HR-Digital: основні тренди» висвітлила у своєму виступі Лариса Онипко, керівник проекту «Премія HR-бренд Україна» .

Серед digital-інструментів, які використовують HR, - корпоративні соціальні мережі, веб-сайти, e-learning-портали, он-лайн оцінка кандидатів, ERP-системи, cloud-технології та ін.

Михайло Завилов, HR Lead Microsoft Ukraine, презентував досвід роботи компанії Майкрософт у використанні digital-інструментів для підвищення залученості персоналу. Реалії Майкрософт: цифрові технологій, що дозволяють бути ефективними поза офісом та підтримувати Work & Life balance (Office 365; Yammer, Sharepoint, #Goworkout), коворкінгові простори замість робочих місць, технології співпраці і ко-практика та коуч-сесіїї; One Microsoft–командна мотивація та Connect feedback сесії online, а ще -«міленіали» як майбутні працівники.

Наталя Горбенко, директор з підтримки бізнесу, Lifecell розповіла про трансформація бренду Lifecell та транформацію бізнесу: повна заміна ТОП-менеджменту, ребрендинг, швидкість реакції на потреби бізнесу, зміни у корпоративній культурі, стандартах та ін. – і це менше ніж за рік. Розповідь Наталії Горбенко про швидкість змін та результати занурили присутніх у атмосферу життя Lifecell.

Інститут вертебрології та реабілітації в особі Ольги Мартинової, директора з розвитку ІВР , представив свою експертизу з питань управління здоров’ям та презентував результати власного проекту оцінки стану здоров’я працівників і програми щодо комплексного оздоровлення персоналу. У доповіді «Health management або компанії як живий організм» Ольга Мартинова розповіла, як здоров’я персоналу впливає на ефективність компанії, назвала фактори, що знижують працездатність людини, та запропонувала способи та дії щодо підвищення тонусу працівників. Інститут вертебрології та реабілітації подарував всім присутнім «кроковимірювачі» та збірки практичних порад.

Також на HRD-середі Юрій Демкович, HR-директор Nestlé Україна розповів про проект «Cтворення спільних цінностей – досвід компанії Nestlé». Програма створення спільних цінностей (Creating Shared Value) – ініціатива, спрямована на вирішення глобальних соціальних та економічних проблем, а саме: покращення якості харчування, збереження водних ресурсів та виробництва продуктів харчування. Це гарантує створення тісного зв’язку між цінностями акціонерів, працівників компанії та суспільними цінностями.

Надихаючим гостем «HRD-середи» стала Маргарита Січкар , відомий ресторатор, соціальний іміджмейкер, власниця коворкінг-центру «Sчасt'e HUB». Маргарита Січкар поділилася своїми думками про щастя працівників та KPI. «Щасливі люди найбільш ефективні в бізнесі – оточуйте себе такими людьми! Шукайте у компанію тих, хто розділяє цінності. Ставтеся до працівників, як до рівних партнерів. Будьте надихаючими лідерами!»

HeadHunter Україна вдячний за гостинність ресторану «Липський маєток» . Особлива подяка Інститут вертебрології та реабілітації за корисні подарунки: «кроковимірювачі» та збірки практичних порад щодо здоров’я.

Дякуємо всім присутнім на бізнес-сніданку за залученість до події та чекаємо на наступній «HRD-середі» 13 липня!

Чекаємо всіх на червневу конференцію «HRD-Digital» 2 червня . Все про HR-брендингу у епоху Digital!

Вакансии дня

Комментарии