This version of the page http://eset.ua/ua/company/blogs (148.251.184.110) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-12-13. The original page over time could change.
Блог з інформаційної безпеки - ESET.

  • Функція шифрування DNS: додатковий рівень захисту чи чергова проблема

    Без сумніву, інформація — один з найцінніших ресурсів у світі. Оскільки сьогодні майже всі сфери життя пов’язані з Інтернет-мережею, забезпечення захисту особистих даних онлайн та їх безпечне використання стало однією з найбільш актуальних тем сучасності.

    0 коментар(ів) Коментувати
  • Як забезпечити захист корпоративної мережі: поширені помилки компаній та рекомендації, як їх уникнути

    Серед більшості користувачів існує помилкова думка, що масштабні атаки професійно сплановані, а кіберзлочинці використовують певні «0-денні» загрози для інфікування користувачів.

    0 коментар(ів) Коментувати
  • Основні правила безпечного завантаження

    Кіберзлочинці постійно вигадують нові механізми та способи для обману користувачів, а кількість шкідливих додатків та програм зростає з кожним днем. Важливо пам’ятати, що далеко не всі безкоштовні файли в Інтернеті є безпечними.

    0 коментар(ів) Коментувати
  • Основні правила захисту даних — кібергігієна для активного Інтернет-користувача

    З кожним днем інформаційні технології все більше проникають в життя сучасної людини. Сьогодні майже кожен має смартфон з доступом до Інтернет-мережі, що дозволяє користувачам завжди бути онлайн.

    0 коментар(ів) Коментувати
  • Технологія створення deepfake-відео: чи можна вірити всьому побаченому

    Завдяки стрімкому розвитку інновацій межа між реальністю та віртуальним світом стає все більш розмитою. Сьогодні за допомогою новітніх технологій ми можемо змусити будь-яку людину «сказати» все, що заманеться.

    0 коментар(ів) Коментувати
  • Система безпеки UEFI: як технологія машинного навчання допомагає виявити складні загрози

    Протягом останніх кількох років однією з топових тем в галузі інформаційних технологій залишається безпека UEFI (Unified Extensible Firmware Interface).

    0 коментар(ів) Коментувати
  • Технологія розумного міста: у чому небезпека швидкого розвитку смарт-технологій

    З кожним роком смарт-технології все більше проникають в наше сучасне життя, дозволяючи не тільки контролювати всі домашні пристрої за допомогою смартфона, а й управляти системами цілих міст.

    0 коментар(ів) Коментувати
  • Як запобігти кібербуллінгу – поради батькам

    Не всі загрози для дитини в Інтернет-просторі є результатом дій кіберзлочинців. Часто проблеми юних користувачів можуть бути спричинені знущаннями товаришів. Вже давно цькування (буллінг) серед підлітків вийшло за межі школи та поширилося на кіберпростір.

    0 коментар(ів) Коментувати
  • Інтернет-безпека телефона: як запобігти інфікуванню пристроїв

    Через стрімкий розвиток технологій телефони стали виконувати набагато більше функцій, що значно полегшило життя користувачів.

    0 коментар(ів) Коментувати
  • Контроль дозволів додатків: як уникнути ризиків

    Побачивши нову цікаву програму для смартфона, ми відразу ж поспішаємо її завантажити і почати використовувати. Однак більшість перед запуском додатку не переглядає дозволи, а просто бездумно надає доступ до всього запропонованого виробником.

    0 коментар(ів) Коментувати