This version of the page http://www.032.ua/news/1891435 (104.26.14.149) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-12-12. The original page over time could change.
У яких закладах Львова можна відсвяткувати День народження | Новини Львова
0
Увійти

У яких закладах Львова можна відсвяткувати День народження

032 підготував для вас інформацію про те, у яких ресторанах та закладах Львова можна весело та цікаво відсвяткувати  День народження. 

HUB Escape Quest

Море емоцій, адреналіну і нових вражень у день народження тобі гарантує найбільша квест-локація України - HUB Escape Quest!  

А ще – лови знижку – адже на усі квест-кімнати у день твого народження та протягом шести днів після нього діє знижка 25%, можна подарувати собі цілісінький квест-тиждень.

Тут знаходиться 8 квест-кімнат різної складності та тематики («Black & White», «Шпигунські Ігри», «50 Відтінків», «Сімпсони», «Пірати Карибського моря», «Ганнібал», «Зоряні Війни», «Шанхайське розслідування»), тому знайдеться щось цікаве для кожного квестера.

І пам’ятай – забагато квестів не буває!

Ціни: від 300 грн., постійно діють різноманітні знижки та акції

Графік роботи: Пн-Чт – 10:00-21:00, Пт-Нд – 10:00-22:00, без вихідних

Адреса: м. Львів, вул. Римлянина, 1 (3 поверх, над рестораном "Старгород")

Телефон: +38 (067) 320 20 67

Сайт:  http://escapequest.com.ua/p/104/hub

Сторінка на 032.ua:  http://hub.032.ua/

Facebook: https://www.facebook.com/HUBEscapeQuest

Instagram:   https://www.instagram.com/hubescapequest

Lviv South District – розважальний центр

Lviv South District – розважальний центр, котрий пропонує вам не банальне святкування Дня народження, а підготував оригінальний сценарій вашого свята.

Іменинник та гості свята матимуть можливість пройти квест-кімнати від мережі  “Замкнені”, що являється найбільшою мережею цих розваг в Україні.

В розважальному центрі Lviv South District вам запропонують також  побавитися в настільні ігри, такі як Alias, Твістер, Мафія, Саботер та Джанга.

Також продовжити святкування можна за переглядом улюбленої кінострічки у нашому приватному міні-кінотеатрі.

Гості та іменинник мають змогу насолодитися іграми за x-box 360 + kinnect та playstation 4. На ваш вибір близько 50 ігор.

Окрім цього в ціну святкування входить харчування, а саме – піца, картопля фрі та солодкі напої.

Розрахований час святкування – 4 години.

Вартість святкування – зоо грн/особа

Ціни:  300 грн з особи

Графік роботи:  Пн-Пт 12:00-21:00, Сб 11:00 – 03:00, Нд 12:00 – 21:00

Адреса: м. Львів, вул. Виговського 102-А

Телефон: +38 (093) 073 38 22 

Сайт: https://lsd.lviv.ua/uk/

Facebook:http://facebook.com/lsd.lviv

Instagram:https://www.instagram.com/lsdlvivsouth/

Ресторан «Андерсен»

У ресторані «Андерсен» затишна атмосфера і тут готують вишукані страви європейської кухні. У меню закладу представлений великий вибір рибних страв та десертів, а стравою від шефа є дичина.

Загалом у ресторані є три зали, на 60, 16, і 10 осіб. Також є літня тераса. Щодня звучить жива музика з 19:00 до 21:00.

Вартість святкового меню на одну особу становить від 500 грн.

Працює ресторан з 10:00 до 23:00.

Адреса ресторану: вул. Академіка Рудницького 39.

Сайт: https://www.andersen.restaurant/

Телефон: (098) 164-43-43, (032) 237-38-79.

Ресторан "Босфор"

У меню закладу є європейська кухня, наливки власного виробництва, фірмові страви з телятини і свинини та шашлик на мангалі.Святкування Дня народження на 1 особу в ресторані «Босфор» коштує від 400 гривень. Алкогольні і безалкогольні напої, а також фрукти і солодощі дозволяється приносити свої. Загалом ресторан може прийняти до 80-100 людей.

Працює "Босфор" з 11:00 до 23:00. Під час банкетів є жива музика з 19:00 до 22:00. Якщо Ви хочете, щоб жива музика була після 22:00, то за кожну наступну годину роботи музиканта треба доплатити.

Забронювати місце у ресторані можна за телефонами: 093 388 95 95 та 067-720-56-03.

Адреса ресторану: вулиця Гніздовського, 1.

Сайт: http://bosphor.032.ua/ .

Quest Ground - Територія командних розваг

Шукаєте щось цікавіше ніж просто посидіти за столом? У ігровому комплексі головний акцент роблять на розвагах.

Тут розташований єдиний у світі вattleroom “Пірати проти Імперії” - симулятор Морському бою. Гра відбувається в спеціально обладнаному приміщені. В баталіях беруть участь дві команди (по 2-4 гравці у кожній). Вам доведеться очолити командування флотом, розташовувати кораблі, розвідувати карту противника, здійснювати маневри та знищувати флот протилежної команди. 

Також у ігровому центрі розташований QuestRoom “Відьмак”. Добра магічна пригода у стилі “вихід з кімнати”. А ще тут є "Party Zone", де без проблем може вміститися від 5 до 50 людей. Є в "Quest Ground" і можливість оренди  всього комплексу.

У закладі немає кухні, та ви можете принести їжу з собою, замовити доставку до локації або ж скористатись послугами партнерів з кейтерингу.

Де розташований? Вул. Хорватська 6 (біля ц. Анни).

Ціни: у закладі можливість бронювати, як окремі розваги (від 80 грн за особу), так і обирати готові пакети пропозицій. Персонал комплексу гарантує особистий підхід до кожного.

Сайт:  http://questground.com .

Контакти: +38 073 561 66 88, +38 098 561 66 88.

De Luxe night club, restaurant, karaoke

Відсвяткувати День народження можна і у ресторані  "De Luxe". Тут можна і потанцювати, і смачно поїсти. Загалом у "De Luxe" є декілька залів для проведення  Дня народження:

Party hall - тут запальні танці та круті конкурси від найкращих ведучих Львова;

Караоке зал - місце, де можна поспівати улюблені хіти ;

Білий зал тераса -  для тих, хто любить спокійно посидіти в колі друзів в затишній атмосфері під лаунж-музику;

Віп зал - зал для тих, кому хочеться посидіти окремо від усіх інших відвідувачів та насолодитись спілкуванням із друзями;

Літній майданчик - літо, свіже повітря та приємна атмосфера - це є на літньому майданчику.

Що стосується кухні то у "De Luxe" обіцяють задовільнити смаки найвибагливішого гурмана, оскільки меню складається із євпропейської, української, італійської  та японської кухні. Також тут є великий вибір авторських коктейлів та димних кальянів.

Графік роботи:  щодня 11:00 - 05:30, без вихідних.

Адреса: м.Львів, вул. В. Великого, 2.

Телефон: +38(096) 276-88-85; +38(093) 134-53-79;  +38(073) 494-44-99

Сайт:https://deluxecafe.lviv.ua/

Hashtag Lounge Bar 

День народження — особлива подія, котра потребує особливої атмосфери. Саме це пропонує Вам лаунж-бар Hashtag. У закладі можна не лише скуштувати страви, котрі оцінить кожен, а й замовити коктейлі від справжнього алкогольного шамана. В меню закладу Ви можете знайти свій ідеальний напій — від класичного «космополітену» до авторського «травневого жука» або ж екстримальної «ядерної зими». 

Зробити святкування дня народження яскравішим лаунж-бар Hashtag пропонує замовивши авторський кальян та зігравши одну з найпопулярніших ігор на ps4. В кальян меню закладу ви можете знайти 14 видів табаку та 167 смаків на вибір найвибаглішим гурманам.

Hashtag Lounge Bar — це не банальний формат Твого Дня народження.

Графік роботи:  щодня 15:00 - 03:00, без вихідних.

Адреса: м.Львів, вул. Галицька 20.

Телефон:  +38 098 922 5209

Сайт:https://hashtag-bar.com.ua/

Клуб віртуальної реальності VR Cube

VR Cube — перший у Львові клуб, де кожен вже сьогодні може поринути у віртуальність. Для такої подорожі тут підготували для вас все необхідне: найпередовішу технологію на ринку - шолом віртуальної реальності HTC VIVE та професійні члени команди в “бойовій готовності” чекають на вас. Вже сьогодні кожен житель та гість міста може обрати для себе той вимір, який йому до вподоби:  від постапокаліптичних просторів спекотної Арізони, до міжпланетних баталій з сотнями монстрів, від закинутих моторошних місць до яскравих підводних глибин … У нашому меню “віртуальностей” близько 100 ігор, які здивують навіть найвибагливіших авантюристів віком від 10 до 70 років. Тільки уявіть: мальовничі симулятори природи, екскурсії визначними місцями, шутери від першої особи, аркадні ігри, хоррори, техно-триллери, і все це - море емоцій та незабутніх вражень! 

Команда  клубу VR Cube завжди тримає «руку на пульсі» всіх трендів та новинок. То ж  асортимент постійно доповнюється новими іграми та симуляторами. Тому, коли б ви не прийшли - тут завжди буде чим вас здивувати!

Звичайно, у таких пригодах, повинні бути поряд найрідніші та друзі. Саме тому, у нас є можливість поринути у подорож з тими, кого ви любите та підкорювати вершини в команді до чотирьох осіб. 

VR Cube дослуховується до побажань своїх клієнтів, то ж якщо ви хочете запропонувати щось нове та цікаве для вас - в клубі з радістю зроблять крок вам на зустріч!

Ваша подорож у віртуальну реальність починається тут! 

Знайти VR Cube можна за адресою: м. Львів, вул. Данилишина, 6

Сайт:  https://vr-cube.pro

Fb.:   https://www.facebook.com/VRcubelviv

Insagram:  @vr_cube_lviv 

Львів заклади деможнавідзначитиДеньнародженняуЛьвові ДеньнародженняуЛьвові новини
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Поки ще ніхто не оцінював
Актуальність
(0 оцінок)
Автор
(0 оцінок)
Якість матеріалу
(0 оцінок)
Я рекомендую
Ніхто ще не рекомендував

Коментарі

Коментарі призначені для обговорення, вияснення цікавих питань. Адміністрація сайту попереджає, що коментарі з використанням ненормативної лексики, пропагандою насилля та образою честі та гідності будуть видалятися.

Авторизуватись
Скасувати
Екологія
Чотири собаки та дві киці чекають на нових господарів на ЛКП “Лев”
ЛКП “Лев” продовжує шукати нові домівки для безпритульних тварин, які потрапили на підприємство. Цього разу пропонують познайомитись із п’ятьма собаками та двома кішками. 032.ua публікує фото та коротку інформацію кожної тварини, яка вже скоро може стати саме вашим другом. Муся Муся дуже лагідна киця з неймовірним поглядом та милими вушками. Вона любить людей і буде радістю для нових господарів. Соня Ще одна ніжна та ласкава киця, якій потрібна нова домівк...
Суспільство
У Львові двоє дітей з вулиці Скорини потрапили в лікарню
У середу, 11 грудня, у Львові, в одній з квартир будинку по вулиці Франциска Скорини троє людей отруїлися чадним газом.  Як повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА, подія трапилася близько 21:35 у будинку №26. Серед постраждалих - двоє дітей, віком 8 та 13 років. Усі потерпілі перебувають у стані середнього ступеня важкості в міській дитячій клінічній лікарні Львова. Зазначимо, квартира обладнана газовою колонкою та газовою пли...
Екологія
8 територій на Львівщині включили в європейську Смарагдову мережу, - КАРТА
На початку грудня 106 нових українських територій, що еквівалентні 1,5 мільйона гектарів, включили до Смарагдової мережі. Охорона дикої природи в Україні стала можливою після тижневого засідання сторін Бернської конвенції, за результатами якого під охороною опинилося 8 територій з Львівської області. Як повідомили у ГО "Українська природоохоронна група", включення нових територій до Смарагдової мережі Європи є дуже значущим, бо в ЄС ці зони називаються тер...
Бізнес
Що найчастіше будують на Львівщині, - СТАТИСТИКА
Львівська область входить у трійку областей (після Київської, Одеської та міста Києва) за кількістю новобудов, які зводять тут щороку. За даними Державного управління статистики, торік в Україні звели 12,3 мільйона житлових та ще 3,8 мільйона нежитлових споруд, левова частка з яких розташувалась у Львівській області. Кореспондент сайту 032.ua пропонує дізнатися, скільки та якого типу новобудов спорудили на Львівщині. Загальна статистика по Україні свідчить...
Пригоди
У Львові жінка пробігла 2 метри із затиснутою рукою в дверях автобуса
Сьогодні, 12 грудня, водій маршрутного автобуса №5а затиснув у дверях транспортного засобу руку одній з пасажирок, а також хамсько поводився з іншими користувачами цього маршруту.   Пригода трапилася близько 09:00. Про це повідомила одна з пасажирок Елізабета Дзяна  у коментарі кореспонденту 032.ua.  Вона зазначила, що заходила з дитиною в салон автобуса №5а на вулиці Чехова. Натомість, на прохання відчинити середні двері, адже передня частина салону була...
Влада
Лікар, чиновник та колишній суддя: що відомо про трьох нових голів РДА на Львівщині
У середу, 11 грудня, президент України Володимир Зеленський підписав розпорядження про призначення голів дев’ятьох різних районних державних адміністрацій.  Ми уже публікували все, що відомо про очільників Самбірського, Жовківського та Городоцького районів. А в цій публікації розповімо, хто ж очолив Стрийську, Сколівську та Старосамбірську РДА. Журналістка 032.ua зібрала ключову інформацію про ці призначення тож ми публікуємо все, що відомо про нових посад...
Новини компаній
3 причини, чому Єгипет часто обирають сім'ї з дітьми
Єгипет – країна з тисячолітньою історією, де колись жила найсильніша і розвинена стародавня цивілізація. Таємниця єгипетських пірамід до сих пір залишається загадкою і притягує своєю таємничістю. В даний час Єгипет користується великою популярністю серед туристів. Помилуватися красою приголомшливого Червоного моря з його різноманітними мешканцями стікаються люди з усіх куточків світу. Не виключенням є і сімейні пари з дітьми, які складають більше половини...
Бізнес
Які автомобілі найчастіше купують львів'яни, - ІНФОГРАФІКА
Упродовж листопада мешканці Львова та області купили 320 автівок із середньою вартістю 30 тисяч доларів США кожна. Загальна сума витрачених на придбання нових автомобілів коштів склала близько 9 мільйонів доларів США. Представники сайту з продажу автомобілів RST.ua поділилися з кореспондентом 032.ua інформацією про те, яким маркам авто найчастіше віддавали перевагу мешканці Львівщини. Так, найпопулярнішою маркою у Львівській області виявилась Renault: усьо...
Пригоди
На Кульпарківській у Львові нетверезий водій BMW X5 "перелетів" через кільце, - ФОТО
Сьогодні, 12 грудня, у Львові на кільці Володимира Великого – Кульпарківська трапилася дорожньо-транспортна пригода. Нетверезий водій не впорався з керуванням автомобілем BMW X5.  Внаслідок пригоди автомобіль BMW X5 "перелетів" через кільце. Про це повідомила у коментарі кореспонденту 032.ua  речниця Патрульної поліції Львівщини Катерина Рибій.  Як встановили правоохоронці, водієм автомобіля виявився 28-річний львів'янин. Він поводився неадекватно, були оз...
Ще новини
Оголошення
Зимові куртки аляски Alpha Industries США
10.12.19
Зварювальник, Водій навантажувача, Оператор автоматизованої лінії виробництва
06.12.19
Робота охоронника
05.12.19
Відкрита вакансія охоронника
05.12.19
Розмістити оголошення у цьому блоці Додати
Підприємства Львова
Мережа магазинів взуття від виробника «Stefano collection»
+380 (67) 7575555 гуртові продажі
Відпочинковий комплекс Park. Art of Rest
+380(67)008-22-22
Ego Style школа макіяжу і стилю (курси макіяжу у Львові)
+380(67)676-04-00, +380(98)231-99-32
Додати підприємство