Співпраця з колекторськими компаніями


  1. Інформація про замовника:

    Найменування: Публічне акціонерне товариство «Державний ощадний банк України».
    Код ЄДРПОУ: 00032129.
    Місцезнаходження: м. Київ, вул. Госпітальна, 12-Г, 01001.

  2. Предмет відбору:

    Послуги, що передбачають повернення проблемної заборгованості за незабезпеченими кредитами / несанкціонованими овердрафтами (далі - актив) в результаті здійснення дистанційних комунікацій з позичальниками та іншими пов’язаними з ними особами (далі – Послуги).

  3. Інформація про об’єкт, щодо якого передбачено отримання послуг:

    Вид кредитних продуктів: Кредит на придбання товарів, Кеш кредит, Кредит під поруку, Кредит за картковим рахунком та Несанкціоновані овердрафти (разом – незабезпечені кредити).

  4. Результати проведеного відбору:

    У червні 2019 року АТ «Ощадбанк» уклав договори з наступними колекторськими компаніями, що надають послуги Soft Collection:
    - ТОВ «Укрборг»;
    - ТОВ «Кредитекспрес Юкрейн ЕЛ.ЕЛ.СИ»;
    - ТОВ «Прімоколект. Центр грошових вимог».


    Шановні клієнти!

    У випадку наявності прострочення зобов’язання за кредитом понад 90 днів, такий кредит, за рішенням банку, може бути передано в роботу колекторським компаніям з метою спонукання боржників до оплати простроченої заборгованості та недопущення її виникнення в майбутньому.

    Реквізити для оплати заборгованості та актуальну суму простроченої заборгованості Ви можете дізнатись у відділеннях АТ «Ощадбанк». У разі наявності запитань щодо роботи вказаних колекторських компаній просимо звертатись за телефоном (044) 247-37-45.

інші пропозиції

не стійте в черзі, платіть онлайн
отримайте свою картку
безкоштовно