This version of the page http://www.terrafood.ua/news/?PAGEN_3=6 (185.104.45.138) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-12-10. The original page over time could change.
Новини | TERRA FOOD
Перейти на сайт групи компаній
Контакти
Медіа

Новини

Анонс. Компанія «ТЕРРА ФУД» на Gulfood 2016 у Дубаї
17 лютого 2016
З 21 по 25 лютого 2016 року компанія «ТЕРРА ФУД» візьме участь у XXI Всесвітній виставці продуктів харчування Gulfood 2016, яка традиційно відбудеться у Дубаї. На виставці компанія представить молочну продукцію власних брендів: Ferma, Gold Valley, Premialle, Maxi Fruit, 100 Cows та нову торгову марку ChocoNutto.
Дізнатися більше...
Фортунато Гуадалупі призначено на посаду Генерального директора «ТЕРРА ФУД»
16 лютого 2016
12 лютого 2016 року Фортунато Гуадалупі призначено на посаду Генерального директора компанії «ТЕРРА ФУД».
Дізнатися більше...
Новинка! Плавлені сири ТМ «Ферма» за ДСТУ: «Для салатів» у брусочку та «Вершковий» і «Янтар» у стаканчику
29 січня 2016
Асортимент натуральних плавлених сирів ТМ «Ферма» за ДСТУ поповнено трьома новинками ― наливними сирами «Вершковий» та «Янтар» у зручному пластиковому стаканчику та плавленим сиром «Для салатів» у брусочку.
Дізнатися більше...
Якість продукції «Білоцерківського молочного комбінату» підтверджено «Всеукраїнською асоціацією з питань захисту прав споживачів»
10 грудня 2015
«Білоцерківський молочний комбінат» групи компаній «ТЕРРА ФУД» отримав знак якості «Споживча довіра» за підсумками незалежного тестування Громадської організації «Всеукраїнська асоціація з питань захисту прав споживачів «Споживча довіра». Знак є підтвердженням високого стандарту якості, безпеки, екологічності продукції та виробництва.
Дізнатися більше...
Молочна компанія «ТЕРРА ФУД» розширює горизонти експорту
13 листопада 2015
Компанія «ТЕРРА ФУД» за 10 місяців 2015 року збільшила на 10 нових країн свій експортний портфель. Сьогодні компанія експортує продукцію більш ніж до 40 країн світу. Серед яких: Китай, Грузія, Йорданія, США, Сінгапур, Єгипет, Кувейт, ОАЕ, Казахстан, Північна Корея, Молдова, Сенегал та інші.
Дізнатися більше...
За три місяці директори компанії «ТЕРРА ФУД» провели 7 робочих зустрічей з працівниками виробництв
02 листопада 2015
Директори компанії «ТЕРРА ФУД» за три місяці провели 7 масштабних робочих зустрічей з колективами власних виробничих підприємств. Особисте знайомство з кожним співробітником на заводах у форматі «круглого столу» допомагає побудувати і зміцнити пряму комунікацію між працівниками та директорами компанії. Працівники виробництв з перших вуст можуть дізнатися про плани та завдання, які стоять перед ними, поділитися ідеями та отримати зворотній зв'язок від директорів компанії.
Дізнатися більше...
Молоко та вершкове масло ТМ «Ферма» отримали оцінку «відмінно» від Центру експертиз «ТЕСТ»
27 жовтня 2015
У жовтні Центр незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ» у черговий раз перевірив якість українського пастеризованого молока та вершкового масла. За результатами тестування, молоко пастеризоване ТМ «Ферма» 2,5% і масло солодковершкове селянське ТМ «Ферма» 73% жирністю отримали найвищу оцінку «відмінно» та в черговий раз були визнані якісними та безпечними продуктами.
Дізнатися більше...
Молочні суміші для МакДональдз виробництва «ТЕРРА ФУД» — сьомий рік поспіль визнаються одними з кращих в Європі
14 вересня 2015
26-27 серпня 2015 року в Мюнхені 15 кращих європейських виробників молочних сумішей МакДональдз представили свої продукти для щорічної оцінки дегустаційної комісії Європейського центру якості МакДональдз. Традиційно молочні суміші оцінювали по ряду параметрів: колір, смак, запах, консистенція. За результатами незалежної «сліпої» дегустації, молочні суміші «Білоцерківського молочного комбінату» (БМК) компанії «ТЕРРА ФУД» отримали високі оцінки і були визнані одними з кращих в Європі. Молочна суміш для морозива, яке продається в МакДональдз, отримала 93 бали, а суміш для МакШейку® — 97 зі 100 можливих балів.
Дізнатися більше...
Директори ресторанів МакДональдз та журналісти відвідали ферму «Терезино» та «Білоцерківський молочний комбінат»
11 вересня 2015
09-10 вересня 2015 року Директори ресторанів МакДональдз в Україні, журналісти та блогери відвідали молочну ферму «Терезино» та «Білоцерківський молочний комбінат», де на власні очі побачили як відбувається збір молока, його транспортування та процес виробництва молочних десертів.
Дізнатися більше...
ТМ Premialle виступила партнером модного показу «Back to school. Fashion Family»
02 вересня 2015
27 серпня 2015 в Києві відбулася одна з найбільш модних сімейних вечірок журналу JFStar присвячена початку нового навчального року — «Back to school. Fashion Family». Партнером заходу стала торгова марка Premialle — український бренд преміальної молочної продукції в скляній тарі. Юних учасників модних дефіле Premialle пригощав смачною і корисною молочною продукцією.
Дізнатися більше...