This version of the page http://rozetka.com.ua/newseller/ (78.27.198.50) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-12-08. The original page over time could change.
ROZETKA — Сторінка реєстрації продавця
 

Почніть продавати Ваші
товари на Розетці вже сьогодні!

Більш ніж 100 млн користувачів за 2019 рік.

Заповнити заявку

Переваги для продавців

1
Щоденна аудиторія сайту перевищує аудиторію у 10-ти найбільших торгових центрів України разом узятих
2
Rozetka.com.ua найбільший рекламодавець в українському Інтернеті
3
Можливість працювати як вручну, через особистий кабінет, так і автоматично, через API

Як почати продавати?

Надішліть заявку
Це займе не більше 3-х хвилин
Підпишіть договір
Заведіть товари
Почніть продавати

Шановні майбутні продавці!

Розроблена і запущена схема офіційного платного входу на платформу ROZETKA Маркетплейс для тих продавців, яким ми відмовили в ході стандартного розгляду їх заявки. Це дасть можливість будь-якому продавцеві, з будь-якою кількістю товарів вийти до нас на платформу.

За деталями щодо даної послуги Ви можете звернутися за номером +38 (044) 502-36-69 або написати запит на e-mail: place@rozetka.com.ua

Ми сподіваємося, що дане рішення допоможе виконати свої обіцянки стороннім компаніям, а також дасть можливість незалежним продавцям зайти на Розетку без необхідності шукати обхідні шляхи.

Відгуки продавців

  • Маркетплейс Розетка- це новий крок в розвитку Української онлайн торгівлі. Завдяки цьому інструменту малий і середній бізнес отримали можливість використовувати один з найефективніших каналів інтернет продажів. Досвідчені співробітники змогли за короткий час зробити зручний інструмент для продавців і в процесі рспівпраці залишають лише позитивні враження і високий рівень продажів.

    Колектив інтернет-магазину «Toys»

  • Хочемо висловити подяку маркетплейсу "Розетка". Розміщення принесло зростання додаткових продажів, які займають з кожним тижнем все більшу частку продажів в загальному обороті компанії. Менеджер і підтримка реагують на всі можливі питання блискавично. Робота маркетплейса налагоджена добре. Бажаємо подальшого розвитку!

    Колектив інтернет-магазину «City.com»

  • Дуже раді співпраці з таким надійним і великим майданчиком, як Розетка. Переваг безліч: налагоджена і чітка робота служби підтримки і менеджерів, вигідні умови, постійний потік клієнтів, замовлення-замовлення і ще раз замовлення!

    Колектив інтернет-магазину «Футбоголік»

  • Rozetka.ua - єдиний маркетплейс, на якому розміщується Клуб Сімейного Дозвілля. Цей вибір ми зробили завдяки досвіду і професіоналізму Rozetka.ua. Все на вищому рівні - від організації особистого кабінету до комунікації з менеджерами. Спасибі, що постійно розвиваєтеся і радуєте нововведеннями. Сподіваємося на довгострокову співпрацю!

    Колектив Видавництва «Клуб Сімейного Дозвілля»

Зацікавила наша пропозиція?

Приєднуйтесь до нас, як це зробили більше сотні магазинів.

Почати продавати