This version of the page http://eset.ua/ua/news/results/ (148.251.184.110) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-12-08. The original page over time could change.
Новини за 2019 рік у спеціалістів антивірусної компанії ESET.

  • Якість рішень Safetica підтверджена сертифікатами ISO 9001 та ISO/IEC 27001

    Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про отримання рішеннями Safetica сертифікатів ISO 9001 та ISO/IEC 27001.

  • Сезон знижок розпочався: популярні схеми шахрайства в Інтернеті та як їх розпізнати

    Чорна п’ятниця та Кіберпонеділок – вже близько, а онлайн-магазини навипередки заманюють покупців шаленими знижками та вигідними пропозиціями.

  • ESET названа одним із кращих вендорів у рейтингу Gartner Peer Insights Customers' Choice

    Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — названа одним з кращих постачальників у категорії «Захист робочих станцій» у рейтингу Gartner Peer Insights Customers’ Choice 2019.

  • Група кіберзлочинців Stantinko розповсюджує модуль для майнінгу криптовалюти

    Компанія ESET — лідер в галузі інформаційної безпеки — попереджає про виявлення нових функціональних можливостей вже відомого ботнету Stantinko. Тепер загроза здатна здійснювати майнінг криптовалюти Monero на контрольованих пристроях.

  • ТОП-5 кіберзагроз 2019 року: нова мішень— пристрої Android

    Щоденно у світі фіксується близько 300 тисяч нових кіберзагроз для інформаційної безпеки. І з кожним роком ця цифра зростає, а виявлення шкідливих програм стає все складнішим.

  • Спеціалісти ESET виявили нову техніку для інфікування користувачів

    Компанія ESET — лідер в галузі інформаційної безпеки — повідомляє про виявлення цікавого з технічної точки зору завантажувача під назвою DePriMon.

  • Спеціалісти ESET виявили банківський троян, який поширює фальшиві купони для знижки в McDonald's

    Компанія ESET — лідер в галузі інформаційної безпеки — повідомляє про виявлення нового сімейства банківських троянів під назвою Mispadu, який використовує шкідливі рекламні оголошення для інфікування користувачів та викрадення їх банківських даних.

  • Нове рішення ESET: повнодискове шифрування для захисту корпоративних користувачів

    Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про запуск нового рішення для захисту конфіденційних даних підприємства за допомогою повнодискового шифрування ESET Full Disk Encryption.

  • Нова Safetica 9.3: розширені можливості захисту даних

    ESET повідомляє про вихід Safetica 9.3 — рішення для запобігання втрати конфіденційних даних. У новій версії реалізовано додаткові функції, які дозволяють покращити захист даних при традиційно мінімальному впливі на продуктивність та простоті використання.

  • ESET стала однією із засновниць Google App Defense Alliance

    Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — стала однією з компаній-засновниць App Defense Alliance, метою якого є захист магазину додатків Google Play.