This version of the page http://kntu.net.ua/index.php/ukr/ (212.111.209.9) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-12-07. The original page over time could change.
Головна - Херсонський національний технічний університет

Шановні абітурієнти, студенти, співробітники і колеги!

Вітаємо вас на офіційному сайті Херсонського національного технічного університету.

Сьогодні ХНТУ – це сучасний потужний навчальний та науковий комплекс, у якому створено всі умови для успішного навчання, гарного відпочинку, інтелектуального, духовного і фізичного розвитку особистості.

Для нас найголовнішим є забезпечення високого рівня навчального процесу з урахуванням вимог сучасності, підготовка фахівця високої кваліфікації і справжнього громадянина України.

Навчайтесь і працюйте в нашому університеті, примножуючи свій інтелектуальний потенціал та утверджуючи високий освітній статус ХНТУ.

З повагою, Ректор ХНТУ, голова Ради ректорів ЗВО Херсонської області, заслужений діяч науки і техніки України, доктор технічних наук, професор, почесний громадянин м. Херсона

Бардачов Юрій Миколайович

 

До уваги учнів загальноосвітніх закладів

ХНТУ оголошує набір на підготовчі курси для складання ЗНО

Детальніше...

Документи (доступ до публічної інформації)

Форум - газета ХНТУ

 
 

Курси підвищення кваліфікації ХНТУ

 
Пропозиції, зауваження, звернення!

Соціальна програма Scholarship - грант для студентів ХНТУ

 

Новини університету

06.12.2019

Зустріч зі стейкхолдерами на кафедрі хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції

На кафедрі хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції 5 грудня 2019 року відбулася зустріч керівника відділу якості ПП «Наш продукт» Ласкави Наталії Вікторівни та магістрів і бакалаврів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» спеціальності 181 – харчові технології. Наталією Вікторівною була прочитана лекція «Особливості застосування системи НАССР на приватному підприємстві «Наш продукт»».

Детальніше...

06.12.2019

Стипендії на навчання в Угорщині для українських студентів

Відповідно до Програми освітнього обміну між Міністерством освіти і науки України та Міністерством людських ресурсів Угорщини на 2016-2018 роки (продовжена до 31 грудня 2021 року) Угорська сторона надає 100 стипендій для українських студентів для продовження навчання в Угорщині відповідно до такого розподілу:

Детальніше...

06.12.2019

Зустріч студентів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» з представником банківського бізнесу

На кафедрі фінансів, банківської справи та страхування відбулася цікава зустріч студентів та викладачів кафедри з випускником кафедри 2002 року, а нині начальником управління корпоративного бізнесу та супроводження проектів АТ «Райффайзен банк Аваль» Пшеничним Віктором Леонідовичем.

Детальніше...

04.12.2019

Звітування молодих вчених керівників наукових робіт

4 грудня 2019 року на засіданні науково-технічної ради Херсонського національного технічного університету під головуванням доктора економічних наук, професора, Заслуженого діяча науки і техніки України, проректора з наукової роботи Савіної Галини Григорівни відбулося слухання звітів керівників наукових робіт молодих вчених, які фінансуються МОН України за рахунок загального фонду державного бюджету.

Детальніше...

04.12.2019

Вибори делегатів на конференцію студентів

Рефoрмa вищoї освіти, демoкрaтизaцiя суспiльних вiднoсин у крaїнi суттєвo рoзширили студентське сaмoврядувaння, дaли змoгу мaсoвo зaлучати мoлoде покоління дo упрaвлiння студентським життям у зaклaдах oсвiти. Нaдaння студентськiй мoлoдi сaмoстiйнoстi, пiдвищення її вiдпoвiдальнoстi зa якiсть нaвчaльнo-вихoвнoгo процесу є oзнaкoю демoкрaтизaцiї нaвчaльних зaклaдiв.

Детальніше...

04.12.2019

Стипендії Китайської Народної Республіки для українських громадян

Відповідно до Угоди між Міністерством освіти і науки України та Міністерством освіти Китайської Народної Республіки про співробітництво в галузі освіти від 05.12.2017, Уряд Китайської Народної Республіки надає 45 стипендій для українських громадян на 2020/2021 навчальний рік. Навчання проходитиме на рівнях: бакалавр, магістр, аспірант та стажер (мовне стажування).

Детальніше...

03.12.2019

Cемінар-тренінг «Майстерня бізнес-менеджерів»

28 листопада 2019 року в рамках роботи наукового гуртка майбутніх економістів-міжнародників, відповідно до плану роботи проблемної групи, кафедрою зовнішньоекономічної діяльності Херсонського національного технічного університету спільно з Херсонським міським центром зайнятості було організовано і проведено семінар-тренінг «Майстерня бізнес-менеджерів», який передбачав отримання теоретичних знань і практичних навичок обґрунтування, складання та презентації бізнес-плану, для учнів шкіл міста Херсона та студентів.

Детальніше...

03.12.2019

Обери делегатів на конференцію студентів університету

03.12.19. Хол перед актовою залою з 10.00 до 15.00

Детальніше...

03.12.2019

Візит швейцарської делегації до Херсонського національного технічного університету

21-22 листопада 2019 р. в Херсонському національному технічному університеті з дружнім візитом перебувала делегація відомого софтверного підприємства з Швейцарії у складі виконавчого директора компанії Клеменса Бусингера та директора з стратегічного розвитку компанії Марка Шили у супроводі Томаша Кюнца.

Детальніше...

03.12.2019

Студентська науково-технічна конференція «Інформаційні технології та програмування»

Студентська науково-технічна конференція «Інформаційні технології та програмування» відбудеться 21 грудня 2019 р. у Херсонському національному технічному університеті на базі кафедри Програмних засобів і технологій. Початок о 10.00, ауд. 320 (3 корпус).

Детальніше...

02.12.2019

День відкритих дверей на кафедрі програмних засобів і технологій

До кафедри програмних засобів і технологій в межах Дня відкритих дверей завітали учні одинадцятих класів спеціалізованої школи I-III ступенів №30.

Детальніше...

02.12.2019

Участь у Міжнародній грантовій програмі Study Tours to Poland студента факультету інженерії та транспорту

З 10 по 20 листопада 2019 р студент факультету інженерії та транспорту Почернін Вадим (2ЕЛ) пройшов стажування за навчальною Міжнародною програмою Study Tours to Poland.

Детальніше...
Всі новини