This version of the page http://ford.niko.ua/legkovi-avto/newfiesta (178.20.156.29) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-12-07. The original page over time could change.
Купити Форд Фієста, ціна
  • Замовити тест-драйв
  • Запис на СТО
  • Зворотній зв'язок
  • % Розрахувати кредит
  • Новини
  • Огляд
  • Дизайн
  • Функції
  • Лінійка комплектацій
  • Ціни

Огляд Нового Ford Fiesta

В технологій завжди має бути певна мета. Усі передові функції та системи наче оживають, коли ви вмикаєте запалювання Fiesta нового покоління. Наприклад, функція активної допомоги під час паркування, адаптивний круїз-контроль, система допомоги в збереженні смуги руху, система розпізнавання дорожніх знаків... Познайомившись із цими корисними інтелектуальними технологіями, ви здивуєтеся, як раніше могли обходитися без них. 

Тепер автомобіль оснащено інтелектуальними технологіями

А в технологій завжди має бути певна мета. Усі передові функції та системи наче оживають, коли ви вмикаєте запалювання Fiesta нового покоління. Наприклад, технологія активної допомоги під час паркування, адаптивний круїз-контроль, система допомоги в збереженні смуги руху, система розпізнавання дорожніх знаків... Познайомившись із цими корисними інтелектуальними технологіями, ви здивуєтеся, як раніше могли обходитися без них.

Насолоджуйтеся потужністю. Оцініть економність

Для чого вибирати між захоплюючою потужністю та економією палива? Fiesta нового покоління дарує вам все разом. До ваших послуг бензиновий двигун EcoBoost об'ємом 1,0 літра — п'ятикратний переможець в номінації «Міжнародний двигун року». Система Auto-Start-Stop економить пальне щоразу, коли ви зупиняєтеся на світлофорі, а вдосконалені динамічні характеристики і прекрасна керованість дозволяють отримати справжнє задоволення від керування.

Комфортний і водночас динамічний. Оснащений корисними інтелектуальними технологіями

Якщо інтелектуальні технології чудово працюють у вас вдома, то чому б не використати їх і у вашому авто? Саме тому Ford Fiesta нового покоління оснащений технологією SYNC 3, яка полегшує керування автомобілем, системою B&O PLAY, яка не дозволить вам нудьгувати під час подорожей, а також розсувним панорамним дахом, який зробить кожну поїздку приємнішою. Приготуйтеся відкрити для себе в комфортному та зручному салоні численні технології, про які раніше можна було лише мріяти.

Захист водія і пасажирів — пріоритетне завдання

В автомобілі Fiesta нового покоління використано безліч передових технологій, покликаних захистити вас, ваших пасажирів і автомобіль у випадку ДТП. Основні функції: Active City Stop, Door Edge Protector і SYNC 3 із системою екстреної допомоги Emergency Assistance. Окрім того, пропонується багато інших систем. Головним завданням деяких з них є попередження ДТП.

Форд Фієста ціна

Ford Fiesta. Автоконцерн представив хетчбек B-класу Ford Fiesta шостого покоління на вітчизняному ринку, який раніше був доступний тільки при співробітництві з сірими дилерами. Сьогодні ця проблема усунена, оскільки модель збирають на європейських заводах спеціально для даного регіону. Як відзначають експерти Ford, локалізація виробництва складає близько 40-45%, а на Форд Фієста в кузові «хетчбек» припадає близько 30-40% продажів компанії. Як і очікувалося, автомобіль швидко привернув увагу покупців, які вибирають його за стильний зовнішній вигляд, хороші ходові показники і зручний салон.

Дизайн автомобіля. Ми пропонуємо вам Форд Фієста купити і перевірити вищесказане на вітчизняних дорогах. Шостий Fiesta став тим самим випадком, коли зовнішній вигляд машини викликає лише позитивні емоції, а внутрішній вигляд підібраний з урахуванням компактних габаритів транспортного засобу. Дивлячись на фото новинки неозброєним оком, відразу розумієш, що в її багажнику місце обмежене (295 л). Таке рішення було вибрано для того, щоб зробити салон досить просторим для пасажирів.

На Форд Фієста ціна невисока, тому не варто відмовлятися від вигідної покупки. Зовнішність у хетчбека дійсно приємна, великих питань до неї не виникає. Лицьова частина кузова вийшла впізнаваною завдяки:

  • вузьким головним вогням;
  • круглій противотуманній оптиці;
  • трапецієподібній решітці радіатора з хромованим обрамленням.

Купити Форд Фієста

Конструкція. П’ятидвірка, що випускається в Європі, ділить шасі B2E з «паркетником» EcoSport. Конструкція машини оснащена передніми стійками Макферсон, а ззаду інженери вирішили встановити скручувану балку. Електродвигун підсилювача рульового управління розташований на рульовій колонці. Налаштування пружин і амортизаторів змінені для поліпшення керованості в умовах не найкращих доріг. У нас ви зможете купити Форд Фієста і гарантовано залишитися задоволеними вибором.