This version of the page http://ford.niko.ua/legkovi-avto/new-focus (178.20.156.29) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-12-07. The original page over time could change.
Купити Форд Фокус, ціна
  • Замовити тест-драйв
  • Запис на СТО
  • Зворотній зв'язок
  • % Розрахувати кредит
  • Новини
  • Огляд
  • Дизайн
  • Функції
  • Ціна

НОВИЙ FORD FOCUS

Візьміть усе, що ви знаєте про Focus і любите в ньому. Додайте інтелектуальний дизайн цілком нового рівня, особливий сучасний стиль і більше простору, ніж будь-коли. Тепер поєднайте це з найсучаснішими комунікаційними можливостями та набором виняткових технологій надання допомоги водієві, які ви дійсно оціните. Саме таким є новий Focus. І невдовзі ви зможете переконатися в цьому особисто.

Вражаюча нова зовнішність

Новий Focus вирізняється елегантним і водночас спортивним іміджем. Його атлетичні обриси формуються з плавних скульптурних ліній, які до того ж сприяють покращенню аеродинаміки. А ще цей автомобіль з першого погляду викликає реалістичне відчуття вишуканості та досконалості.

Влаштовуйтеся зручніше, розслабтеся і насолоджуйтеся атмосферою

Сівши у новий Focus, ви одразу відчуєте, що поїздка неодмінно сподобається і вам, і вашим пасажирам. Чисті лаконічні лінії поєднуються з компонуванням, у якому всі органи керування знаходяться під рукою, а інтелектуальний дизайн і виняткова деталізація формують простір, який водночас заспокоює і живить енергією.

Купити Ford Focus

Ford Focus. Фокус форд являє собою передньопривідний хетчбек класу «С». Дана градація є четвертим поколінням, а її офіційна прем'єра в Європі пройшла на Кельнському салоні 2018 року.

Радикальними зміни в дизайні моделі після зміни покоління назвати не можна, хоча є елементи, які точно не дадуть сплутати авто з його попередньою версією. Фальшрадиаторна решітка тепер перевернута, фари отримали більш гострі грані, прикрасою переднього бампера стали встановлені майже на рівні решітки протитуманні фари. Профіль Форд Фокус виділяється плечової лінією підштампувань зі зламом посередині. Задні ліхтарі тепер розтягнуті і на кришку багажника, а бампер виділяється об'ємними западинами габаритних вогнів.

Автомобіль побудований на новій для моделі платформі С2, що дозволило «скинути» до 88 кг зі збільшенням жорсткості кузова на кручення на 20%, і це при тому, що колісну базу інженери розтягнули на 53 мм. На Форд Фокус ціна приємно здивує покупців.

Форд Фокус ціна

Особливості автомобіля Ford Focus. Внутрішнє оформлення Форд Фокус зі зміною покоління вийшло менш масивним, до того ж більш суворим. Якщо раніше в оформленні передньої панелі переважали хвилясті, дуті форми, то зараз – ніяких напливів пластика і стрімких ліній. Панель приладів втратила колодязі, кермо виглядає менш спортивно через розширилися спиць. Ви можете Ford Focus купити прямо зараз, скориставшись нашим сайтом.

На центральній панелі знаходиться сенсорний 8-дюймовий екран мультимедіа-системи (не доступний в «базі»), під ним – лаконічні кнопки і крутилки управління медіа. Блок клімату виглядає суворіше, заслугою тому є збільшення в розмірах органів управління. Цікавим є рішення замінити класичного виду селектор КПП в версіях з «автоматом» на шайбу з виборами режимів руху.

Платформа С2 дозволяє Форд Фокус купити в двох типах задніх підвісок – торсионну балку для автомобілів з двигунами меншої потужності і підвіску для версій потужніших. До перших варіантів належать 1-літровий EcoBoost-мотор різного ступеня форсування (85, 100, 125 л. с.) з функцією відключення одного циліндра при малих навантаженнях, а також 1,5-літрові EcoBlue-дизелі на 95 і 120 коней. Такі мотори працюють в парі з шестиступінчастою механікою, і тільки для 120-сильного дизеля доступний 8-ступінчастий автомат. Ми завжди раді допомогти вам купити Ford Focus в оптимальній комплектації.

Базовий Ford Focus у версії Trend запропонований з шістьма подушками безпеки, системою автоматичного гальмування і утримання в смузі, кондиціонером, круїз-контролем і функцією автоматичного включення світла. Ви зможете купити Форд Фокус у дорожчій версії та отримати систему Park Pilot, яка може самостійно запаркувати автомобіль, адаптивним круїз-контролем, системою розпізнавання знаків, діодними фарами, двозонним клімат-контролем, мультимедійною системою з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto. У нас на автомобілі Ford Focus ціна залишається максимально привабливою для покупців.