This version of the page http://ford.niko.ua/legkovi-avto/kuga (178.20.156.29) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-12-07. The original page over time could change.
Купити, Форд Куга ціна
  • Замовити тест-драйв
  • Запис на СТО
  • Зворотній зв'язок
  • % Розрахувати кредит
  • Новини
  • Огляд
  • Дизайн
  • Функції
  • Ціни

НОВИЙ FORD KUGA

Яскравий, надсучасний дизайн і стиль ззовні та всередині. Неперевершена динаміка та безумовна ефективність. Вражаючий перелік смарт-технологій, систем і функцій. І 
максимальна практичність, гнучкість та вигода — все, про що ви могли тільки мріяти.

Якщо ви бачите можливості там, де інші бачать перешкоди, з новим Ford Kuga вам не потрібно буде більше себе стримувати.

Технології голосового керування

Інформаційно-розважальна система Ford SYNC 3 дозволяє вам завжди залишатися на зв'язку та керувати своїм телефоном, музикою, навігаційною системою за допомогою інтуїтивно зрозумілих голосових команд або через 8-дюймовий кольоровий сенсорний екран.

Мережею Wi-Fi можна скористатися через наявні точки доступу за допомогою USB-модема. А функція допомоги в екстрених ситуаціях Ford Emergency ssistance допоможе викликати аварійні служби у випадку зіткнення.

Паркування та виїзд без проблем

Використовуючи комбінацію різноманітних технологій, система паралельного паркування Active Park Assist допомагає не тільки автоматично припаркуватися, а й виїхати з парковки теж завдяки технології Park Out Assist.

Система паралельного і перпендикулярного паркування Parallel and Perpendicular Parking знаходить вільне місце, поки ви рухаєтеся по паркувальному майданчику. Далі автоматично скеровує авто, а вам потрібно лише контролювати педаль акселератора, передачу та гальма (керуючись простими та розумілими інструкціями на екрані та звуковими сигналами).

Задля уникнення зіткнень на низькій швидкості в автомобілях Ford

Інноваційна система гальмування Active City Stop допомагає водієві уникнути зіткнення у повільному потоці транспорту або під час руху на низьких швидкостях до 50 км/год. Якщо система виявляє, що автомобіль попереду несподівано зупинився, автоматично 
вмикаються гальма.

Форд Куга ціна

Ford Kuga. Форд Куга є успішною розробкою відомого концерну, яка увібрала в себе особливості сучасного кроссовера класу «K1». Автомобіль отримав передній або повний привід на вибір. Рестайлінгову версію можна було побачити в Барселоні в 2016 році, коли там проходила виставка Mobile World Congress

На Форд Куга ціна демократична, що робить покупку автомобіля ще більш вигідним рішенням. Спочатку поновлення можуть здатися незначними, але в дійсності автомобіль отримав серйозні доопрацювання. Дизайнери втілили абсолютно нову трапецієподібну радіаторну решітку, а також перемалювали бампери. З їх легкої руки були змінені ліхтарі, включаючи головну оптику. Форд Куга купити можна з біксеноновими фарами і світлодіодними ходовими вогнями. Палітра відтінків також отримала певні доповнення. Тепер покупці можуть вибрати відтінки Guard Grey і Copper Pulse. Форд Куга 2019 має кілька додаткових колісних дисків в діапазоні 17-19 дюймів.

купити Форд Куга

Надійність і практичність. Виробник завжди приділяв чимало уваги візуальному оформленню, а також свіжим інженерним ідеям. Тому новий Форд Куга порадує покупців наявністю ультразвукових датчиків, завдяки яким парковка в значній мірі полегшена. Також вони включені в роботу системи Active City Stop, завдяки чому водій отримує своєчасні попередження про можливе зіткнення на швидкості, що не перевищує 50 км / год.

Вивчаючи салон автомобіля, можна помітити відхід від аналогових кнопок, які активно використовувалися в попередній версії. Покупці отримують сучасну мультимедіа систему SYNC 3, що забезпечує комфорт під час поїздок. Вона комплектується 8-дюймовим сенсорним дисплеєм, який має функцію управління голосовими командами. Оновлений Ford Kuga 2019 також дозволяє інтегрувати власний смартфон в систему управління автомобілем. Модернізації піддалася кліматична установка, була перероблена зовнішність селектора коробки передач.

Щоб зібрати автомобіль, компанія використала платформу попередньої версії Фокус. Ви можете купити Форд Куга прямо зараз і переконатися в його надійності і практичності на власному досвіді. Модель оснащується стійками McPherson, а ззаду реалізована багатоважільна система. У той же час візок було адаптовано під змінену масу авто. Тепер важелі і підрамник стали більш потужними.

Особливу увагу кожен покупець приділяє мотору, який є серцем авто. Ford Kuga запропонує на вибір 1,5 літровий турбодизель, здатний згенерувати до 120 коней. Такий мотор можна отримати тільки при виборі передньопривідної версії автомобіля. При комбінованому режимі використання він витрачає до 4,5 літрів на сто кілометрів. Також покупці можуть вибрати модель з 2,0 літровим двигуном на 150 і 180 кінських сил. Машина буде перебувати під управлінням автоматичної, механічної або роботизованою коробки передач. У нашому салоні на Ford Kuga ціна приємно здивує кожного покупця. Вибір комплекту поставки залежить від ваших уподобань.