Співробітники інституту

Директор інституту післядипломної освіти – к.ю.н. Ганич Ольга Анатоліївна

Фахівец Центру післядипломної освіти та підвищення кваліфікації – Бєлобородова Анна Камілівна

Фахівець Центру довузівської підготовки – Богдан Вікторія Геннадіївна

Контакти

Адреса: 85300 м. Покровськ Донецької області, пл. Шибанкова, 2,
Навчально-науковий інститут післядипломної освіти ДВНЗ «ДонНТУ», каб.1.223.
е-mail: nnіpo@donntu.edu.ua
Тел. (+380)50-012-92- 48).

Нормативні акти

Положення-про-ННІПО

Структура

Центр довузівської підготовки

Центром довузівської підготовки ДВНЗ «Донецький національний технічний університет» кожного року здійснюється набір на підготовчі курси, за допомогою яких Ви будете мати змогу підготуватися до ЗНО, а також отримати додаткові бали при участі в конкурсі при вступі в ДВНЗ «ДонНТУ» на певні спеціальності.

Центр післядипломної освіти та підвищення кваліфікації

Щороку Інститутом післядипломної освіти за результатами моніторингу потреб населення, яке бажає підвищити кваліфікацію оголошує новий набір на курси, в рамках ліцензії ДонНТУ.

Для надання пропозицій та більш детальної інформації можна звертатись за адресою: м. Покровськ, пл. Шибанкова, 2, ауд.1.223, тел. 050-012-92-48, e-mail: nnipo@donntu.edu.ua

Навчальний центр з технологій промислової автоматизації на базі Phoenix Contact

Навчання, підвищення кваліфікації та ознайомлення з програмними продуктами Phoenix Contact. Розробка і впровадження інновацій та нових рішень в області електротехніки та автоматизації.

Магістратура державного управління

Набір на підготовку слухачів за освітнім ступенем підготовки «магістр» за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» відбувається за спеціалізацією «Державна служба».

Атестація осіб щодо вільного володіння державною мовою

ПОРЯДОК атестації осіб, які претендують на вступ на державну службу, щодо вільного володіння державною мовою

Події

Науково-практична конференція, присвячена тижню права

12-11-2019    Іпо , Новини , Працівникам , Преміум-новина , Студенту   134   

Навчально-науковий інститут післядипломної освіти Магістратура державного управління Кафедра економіки підприємства Кафедра історії та права 10 грудня 2019 року Проводить Всеукраїнську науково-практичну конференцію, присвячену тижню права: «Публічне управління: проведення реформи в Україні» Організатори конференції запрошують до участі студентів, курсантів, слухачів магістратур державного управління, молодих вчених, науковців, викладачів навчальних закладів, державних службовців, […]

Читати далі

Німецька мова ділового спілкування

5-11-2019    Іпо , Можливости , Новини , Працівникам , Преміум-новина   217   

Шановні колеги, з метою розвитку мовлених та комунікативних компетентностей викладачами кафедри мовної підготовки розроблено програму підвищення кваліфікації: «Німецька мова ділового спілкування» за рівнем володіння мовою: – Anfänger (Курс для початківців); – Grundstufe (Рівень володіння мовою А1+ А2); – Mittelstufe (Рівень володіння мовою В1). Записатись на курси можна заповнивши електронну форму […]

Читати далі

ІПО запрошує на курси підвищення кваліфікації

4-11-2019    Іпо , podii , Іпо , Преміум-новина   61   

Система внутрішнього забезпечення якості освіти ДонНТУ включає в себе підвищення кваліфікації. Щороку для науково-педагогічних працівників проводяться курси підвищення кваліфікації, програми яких представлені на сайті https://donntu.edu.ua/ipo/cpk.  Крім того, Центр післядипломної освіти та підвищення кваліфікації рекомендує безкоштовні онлайн-курси, розміщені у вільному доступі: –         Освітній хаб міста Києва https://eduhub.in.ua –         Prometheus https://prometheus.org.ua –         Coursera https://prometheus.org.ua/coursera/ Нагадуємо, що формами підвищення кваліфікації […]

Читати далі

В ДонНТУ пройшла урочиста церемонія вручення дипломів випускникам магістратури державного управління

7-5-2019    Іпо , podii , Іпо , Преміум-новина   212   

В Донецькому  національному технічному університеті 7 травня 2019 р. відбулася урочиста церемонія вручення дипломів випускникам магістратури державного управління Навчально-наукового інституту післядипломної освіти.

Читати далі

В ДонНТУ пройшов семінар-тренінг «Процес побудови дієвої комунікації органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування з громадськістю»

13-3-2019    Іпо , Події , Преміум-новина   234   

У рамках Тижня відкритого уряду в Україні за сприяння навчально-наукового Інституту післядипломної освіти в Донецькому національному технічному університеті пройшов семінар-тренінг «Процес побудови дієвої комунікації органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування з громадськістю».

Учасниками заходу стали викладачі та співробітники ДонНТУ, а також мешканці Покровська, представники підприємств міста та органів місцевого самоврядування Донецької області.

Читати далі