Послуги митного брокера
Митне оформлення вантажів в найкоротші терміни і в усіх режимах, оформлення автотранспортних засобів, попередні декларації.
Свідоцтво надійного партнера
Внесення до Реєстру надійних партнерів підтверджує стабільний фінансовий стан підприємства і є гарантією надійності і довіри
Засвідчення форс-мажорних обставин
Підтвердження форс-мажорних обставин (обставин непереборної сили)
Центр підтримки експорту
Консультації по всьому спектру питань здійснення експортної діяльності, її юридична, організаційне та документальний супровід
Судово-економічна експертиза
Проведення судових експертиз та експертних досліджень за напрямами: економічна діяльність підприємств і організацій / фінансово-кредитні операції
Більше послуг
Подивитися усі послуги, що надаються Регіональною торгово-промисловою палатою Миколаївської області

Новини

15.11.2019

У Миколаївській ОДА пройшов круглий стіл у рамках Другого українського індустріального тижня

Перспективи розвитку промисловості Миколаївського регіону обговорили на круглому столі в Миколаївській обласній державній адміністрації. Захід пройшов в рамках Другого українського індустріального тижня.
09.10.2019

03-04 жовтня 2019 року в м. Житомир відбувся Другий форум регіонів України та Республіки Білорусь

У  Форумі взяли участь президенти обох держав – Зеленський В.О. та Лукашенко О.Г.
30.08.2019

Торговельний режим Великої Британії у разі реалізації «жорсткого» Brexit

Уряд Великої Британії перебуває в активному переговорному процесі щодо переведення торговельних угод ЄС у двосторонній формат.
18.07.2019

Виробники іригаційного обладнання з Португалії шукають партнерів в Україні

За ініціативою посольства Португалії в України, РТПП Миколаївської області відвідав Мігель Леал, представник португальської компанії Sulregas.

Анонси подій

Запрошуємо до участі у дводенному семінарі з навчання спеціалістів у сфері організації та здійснення публічних закупівель (19-20 грудня)

Регіональна торгово-промислова палата Миколаївської області  інформує про те, що Президент України підписав Закон «Про внесення змін до Закону України «Про публічні закупівлі»

III НАЦІОНАЛЬНИЙ ФОРУМ РОЗВИТКУ МСП 2019: #ЗРОСТАЙМО РАЗОМ

  Цього року форум організовує ТПП України у партнерстві з Офісом розвитку малого і середнього підприємництва при Мінекономіки (SMEDO) та проектом EU4Business/FORBIZ,

21 жовтня в ТПП України відбудеться зустріч бізнес-спільноти з головою Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики Гетманцевим Д.О

Зустріч ініційована членами Комітету підприємців з податкових питань при ТПП України та підтримана Комітетом Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики.

Регіональний експортний виклик прийнято!

Усі активні міста та регіони відгукнулись, регіональних координаторів визначили та готові до набору свідомого, активного бізнесу!