для Тебе, для родини!

Підписатися на новини Адреси магазинів Завантажити газетку
Підписатись
гаряча лінія : 0 800 50 81 50
Акційна газетка Акції вихідного дня Суперціни для родини Вигідні пропозиції
Назад до списку

Час для добрих справ!

Новини компанії | 19.04.2019

У всіх покупців львівських магазинів «Рукавичка» є можливість долучитися до благодійної акції  «Купуй рукавичку – допомагай дітям!»

Здійснюючи покупку, можна буде придбати на касі особливу наліпку – рукавичку, її вартість всього п’ять гривень . Збираємо кошти для курсу річної реабілітації та навчання для чотирьох діток з Навчально-реабілітаційного центру “Джерело” –  для  Юлі, Наталі, Максима та Ангелінки.  35 000 гривень – стільки благодійних коштів потрібно для річного навчально- реабілітаційного курсу однієї дитини в Центрі Джерело.
Центр Джерело працює у Львові із 1993 року, щодня приймає для занять та реабілітації 126 дітей із важкими особливостями фізичного та інтелектуального розвитку.  У Центрі сім’ї отримують підтримку та допомогу , вчаться справлятися з викликами, а діти пізнають світ і знаходять друзів! З 2008 року частина потреб Центру забезпечується з міського бюджету, інші ж гроші – є пожертвами благодійників.
Допоможемо робити добру справу та мотивуймо інших долучитись! Не забудьте на придбаній наліпці написати Ваше ім’я або ж побажання діткам та наклеїти її на вікнах магазину – покажемо приклад та допоможемо іншим відкрити свої серця для тих, хто відрізняється!

 

 

Попередня новина Наступна новина
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Цікавить Робота?

Петрик Наталія
Відділ зайнятості “Рукавичка”
050 430 16 25 | stuff@lvivcold.com.ua