для Тебе, для родини!

Підписатися на новини Адреси магазинів Завантажити газетку
Підписатись
гаряча лінія : 0 800 50 81 50
Акційна газетка Акції вихідного дня Суперціни для родини Вигідні пропозиції
Завантажити газетку *pdf файл із акційними пропозиціями

ОСТАННІ НОВИНИ КОМПАНІЇ

Мережа магазинів “Рукавичка” поступово реалізує стратегію планового розширення діяльності на території Західної України; надалі покращує систему професійного обслуговування покупців та розвиває власну програму лояльності; посилює систему контролю за якістю та асортиментом товарів. Завдяки налагодженій системі постачання, успішній ціновій політиці та професійному рівню обслуговування,наші магазини заслужили високу репутацію і ототожнюються у покупців з послугами високої якості.

Новини Компанії
Відкриття Магазину | 26.11.2019

Ще більше смачних місць у мальовничому містечку Радехів!

Святкуймо разом | 20.11.2019

“Рукавичка” святкує – подарунки дарує!

Відкриття Магазину | 11.11.2019

“Рукавичка” продовжує розширювати межі та з’являтися там, де на неї дуже чекають!

Новини компанії | 29.10.2019

Відтепер в “Рукавичці” працює картка “Fishka”!

Відкриття Магазину |

Відсвяткували відкриття новенької «Рукавички» разом з вами!

Новини компанії | 08.10.2019

Розігруємо сертифікат номіналом 3000 грн на закупи в «Рукавичці»!

Відкриття Магазину | 16.09.2019

Дуже радіємо разом з мешканцями Нетішина!

Новини компанії | 30.08.2019

Відтепер на тебе працюватимуть симпатичні помічники.

ПРО КОМПАНІЮ “РУКАВИЧКА”

“Рукавичка” – українська мережа магазинів самообслуговування, робота яких базується на західному досвіді та українській гостинності. Це торгові об’єкти площею від 200 до 1000 кв.м, з асортиментом – від 2000 до 9000 позицій, постійними вигідними акціями, доступним рівнем цін та іншими заходами, що направлені на задоволення потреб жителів Західної України.

З 1 грудня 2010 року стартувала Програма Лояльності “Родина”, учасники якої мають можливість заощаджувати при кожній покупці.

Формат “Рукавички” та врахування потреб цільової аудиторії дає змогу вдало представити відвідувачам необхідний асортимент товарів та професійний рівень обслуговування. Перша “Рукавичка” відчинила свої двері у грудні 2003 року в м. Перемишляни Львівської області, та прийшлася до душі мешканцям міста.

Про Компанію

ВЛАСНІ ТОРГОВІ МАРКИ

Ми пишаємося, що можемо запропонувати нашим покупцям широкий асортимент якісної продукції за доступними цінами, під власними торговими марками : “Кухарочка” , “Традиція” , “Глянц”. Скуштуйте та переконайтеся!

ВЛАСНЕ ВИРОБНИЦТВО

Завітавши до нашого магазину “Рукавичка”, ви не залишитеся байдужими до страв та виробів нашого власного виробництва. Духмяна власна випічка, смачні готові страви, ніжні кондитерські вироби будуть кожному до смаку!

ВЛАСНИЙ ІМПОРТ

Купуючи товари власного імпорту мережі “Рукавичка” Ви отримуєте улюблений продукт високої якості, низьку ціну та ексклюзивність продукту, тобто представленість його лише у нашій мережі.

Цікавить Робота?

Петрик Наталія
Відділ зайнятості “Рукавичка”
050 430 16 25 | stuff@lvivcold.com.ua