This version of the page http://www.pepsico.ua/company/values/ (89.184.74.45) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-12-01. The original page over time could change.
PepsiCo Цінності та філософія PepsiCo | PepsiCo Україна
  1. Головна
  2. Про компанію
    1. Історія PepsiCo
    2. PepsiCo в Україні
    3. Місія та бачення компанії
    4. Цінності та філософія
    5. Кодекс поведінки
    6. Телефон довіри
    7. Контакти
  3. Сталий розвиток
  4. Бренди
    1. Напої
    2. Соки
    3. Молочна продукція
    4. Снеки
    5. Дитяче харчування
  5. Медіа
    1. Новини
    2. Контакти для ЗМІ
  6. Кар'єра
    1. Чому варто працювати у PepsiCo
    2. Вакансії
  7. Закупівлі
    1. Непрямі закупівлі
Search PepsiCo
Поділитися:
Ще |

Головна » Про компанію » Цінності та філософія

  1. Про компанію
    1. Історія PepsiCo
    2. PepsiCo в Україні
    3. Місія та бачення компанії
    4. Цінності та філософія
    5. Кодекс поведінки
    6. Телефон довіри
    7. Контакти

Цінності та філософія PepsiCo

Цінності й філософія PepsiСo відображають наше прагнення бути соціально відповідальною компанією і компанією, що опікується про охорону навколишнього середовища. Вони лежать в основі усіх рішень, які ми ухвалюємо.

Наші зобов'язання

Ми зобов'язуємось забезпечувати стійке зростання силами людей, наділених повноваженнями, що приймають відповідальність за свої дії й створюють атмосферу довіри.

Це означає, що

Стійке зростання є основою нашої мотивації та найкращою оцінкою нашого успіху. Наше прагнення до стійкого зростання надихає нас на інновації, допомагає зрозуміти, як наші дії сьогодні можуть стати основою успіху в майбутньому, дозволяє розвивати людей і підвищувати ефективність роботи компанії. Стійке зростання допомагає розставляти пріоритети таким чином, щоб ми могли досягати цілей та робити цей світ краще.

Ми, співробітники, наділені повноваженнями, самостійно ухвалюємо рішення, необхідні для виконання поставлених перед нами завдань, дотримуючись процесів, які забезпечують належне управління й опікуючись, у першу чергу, про інтереси й потреби компанії.

Відповідальність та довіра формують основу здорового зростання. Ми несемо особисту й корпоративну відповідальність за все, що робимо. Ми повинні виправдати довіру людей до нас як до співробітників і до компанії в цілому. Здійснюючи грамотне керівництво наданими нам ресурсами, ми зміцнюємо довіру, підтверджуючи слова діями й виконуючи дані обіцянки, аби досягти успіху разом.

Основні принципи

Ми виконуємо наші зобов'язання, дотримуючись шести основних принципів.

Ми повинні постійно прагнути того, щоб:

  1. Піклуватися про наших клієнтів, споживачів та світ, у якому ми живемо.
    Нас надихає дух конкуренції на ринку, і ми спрямовуємо його на прийняття рішень, які принесуть користь компанії, а також нашим клієнтам й споживачам. Наш успіх залежить від того, наскільки добре ми розуміємо наших клієнтів та споживачів в усіх країнах, у яких ми працюємо. Ми не шкодуємо сил, щоб довести: нам не все одно, і ми розуміємо, як важливо бути щедрими й чуйними.
  2. Продавати тільки ту продукцію, якою ми можемо пишатися.
    Справжня перевірка наших стандартів – коли ми самі пробуємо та підтверджуємо якість продуктів, які продаємо. У цьому не може бути жодних сумнівів. Наша впевненість допомагає забезпечити якість продукції, починаючи від закупівлі сировини до моменту, коли готовий продукт опиняється в руках споживача.
  3. Говорити відкрито й чесно.
    Ми розповідаємо про все, а не тільки про те, що зручно й вигідно для досягнення наших особистих цілей. Ми несемо відповідальність не тільки за те, щоб наші комунікації були відкритими, чесними й точними, але й за те, щоб нас правильно розуміли.
  4. Збалансувати короткострокові й довгострокові плани.
    Ухвалюючи будь-яке рішення, ми прагнемо забезпечити баланс між короткостроковими й довгостроковими ризиками та перевагами для компанії. Це допомагає нам створити основу для стабільного зростання та забезпечити актуальність наших ідей та рішень сьогодні й у майбутньому.
  5. Максимально використовувати переваги індивідуальних відмінностей і внеску кожного.
    Наші співробітники — це люди з різними поглядами, ідеями, досвідом та світоглядом. Така різноманітність відкриває нові перспективи для роботи, сприяє інноваціям, допомагає знайти нові можливості на ринку.
  6. Поважати інших та процвітати разом.
    Наш спільний успіх залежить від взаємоповаги як усередині компанії, так і за її межами. Ми повинні працювати разом, як частина команди, і легко знаходити спільну мову один з одним. Ми цінуємо індивідуальні досягнення кожного співробітника, але при цьому усвідомлюємо важливість роботи в команді для виконання поставлених цілей на рівні компанії в цілому.
Стежте за нашими новинами
  1. Facebook
  2. Twitter
  3. YouTube
  4. Linkedin