This version of the page http://kntu.net.ua/ukr (212.111.209.9) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-12-01. The original page over time could change.
Головна - Херсонський національний технічний університет

Шановні абітурієнти, студенти, співробітники і колеги!

Вітаємо вас на офіційному сайті Херсонського національного технічного університету.

Сьогодні ХНТУ – це сучасний потужний навчальний та науковий комплекс, у якому створено всі умови для успішного навчання, гарного відпочинку, інтелектуального, духовного і фізичного розвитку особистості.

Для нас найголовнішим є забезпечення високого рівня навчального процесу з урахуванням вимог сучасності, підготовка фахівця високої кваліфікації і справжнього громадянина України.

Навчайтесь і працюйте в нашому університеті, примножуючи свій інтелектуальний потенціал та утверджуючи високий освітній статус ХНТУ.

З повагою, Ректор ХНТУ, голова Ради ректорів ЗВО Херсонської області, заслужений діяч науки і техніки України, доктор технічних наук, професор, почесний громадянин м. Херсона

Бардачов Юрій Миколайович

 

До уваги учнів загальноосвітніх закладів

ХНТУ оголошує набір на підготовчі курси для складання ЗНО

Детальніше...

Документи (доступ до публічної інформації)

Форум - газета ХНТУ

 
 

Курси підвищення кваліфікації ХНТУ

 
Пропозиції, зауваження, звернення!

Соціальна програма Scholarship - грант для студентів ХНТУ

 

Новини університету

29.11.2019

Традиційний фестиваль студентської творчості «Віват студент ХНТУ!»

28 листопада у стінах нашого університету проходив щорічний фестиваль студентської творчості Херсонського національного технічного університету «Віват студент ХНТУ!»

Детальніше...

28.11.2019

Ювілей Шупік Катерини Іванівни

Ювілей – прекрасне свято, адже святкування "круглої" дати частіше за все стає початком нового етапу в житті ювіляра. З іншого боку, ювілеї навіюють певний сум, ностальгію за прожитим, за тим, чого не повернути.

Детальніше...

25.11.2019

IV Міжнародна науково-практична конференція «ЯКІСТЬ І БЕЗПЕКА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ. FOOD QUALITY AND SAFETY»

Викладачі кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчових продуктів ХНТУ д.т.н., проф. Сарібєкова Д.Г., к.т.н., доцент Салєба Л.В., к.т.н., доцент Куник О.М. прийняли активну участь у IV Міжнародній науково-практичній конференції «Якість і безпека харчових продуктів. FOOD quality and safety», яка відбулася 20 – 21 листопада 2019 року у Національному університеті харчових технологій м. Київ.

Детальніше...

25.11.2019

У ХНТУ пройшла наймасштабніша «IT Connection Conference»

23 листопада в Херсонському національному технічному університеті провели «IT Connection Conference». До нас завітали гості не тільки з інших міст України, але й із за кордону.

Детальніше...

23.11.2019

ХНТУ долучився до загальнонаціональної акції "Запали свічку пам'яті"

Сьогодні, 23 листопада, в День пам’яті жертв голодомору, студенти, викладачі та співробітники Херсонського національного технічного університету долучилися до акції "Запали свічку пам'яті".

Детальніше...

22.11.2019

Бібліотека ХНТУ отримала у подарунок книгу

Бібліотека Херсонського національного технічного університету долучилася до соціального проєкту «А за що? Просто так!» і отримала у подарунок книгу «Big Money: принципы первых. Откровенно о бизнесе и жизни успешных предпринимателей» (Київ, 2019). Автор Євген Черняк.

Детальніше...

22.11.2019

Запрошуємо взяти участь у наймасштабнішій IT-конференції міста «IT Connection Conference»

Шановні викладачі та студенти! Запрошуємо взяти участь у наймасштабнішій IT-конференції міста «IT Connection Conference», яка відбудеться 23 листопада з 9:00 – 18:30 у 1 корпусі ХНТУ (Херсон, Бериславське шосе, 24) та збере відвідувачів як з України, так і з-за кордону.

Детальніше...

22.11.2019

В ХНТУ пройде кіберспортивний чемпіонат з дисципліни CS:GO

23 листопада 2019 року в першому корпусі

ХЕРСОНСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

в рамках конференції “IT CONNECTION CONFERENCE” буде проводитись кіберспортивний чемпіонат з дисципліни CS:GO “IT Connection CS:GO Cup”!!! з призовим фондом в 10,000 грн:

Детальніше...

21.11.2019

Вітаємо з Днем Гідності та Свободи!

Сьогодні, 21 листопада, в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Його встановлено на честь початку двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

Детальніше...

21.11.2019

Students’ Intellectual Battle

19 листопада 2019 р. кафедра іноземних мов факультету економіки, бізнес-аналітики та підприємництва та кафедра теорії та практики галузевого перекладу ХНТУ провели цікавий захід – Students’ Intellectual Battle – приурочений до святкування Міжнародного дня студента.

Детальніше...

21.11.2019

В стінах ХНТУ відбудеться масштабна ІТ-конференція

23 листопада 2019 в першому корпусі

ХЕРСОНСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

буде проводитись

IT CONNECTION CONFERENCE 2019

Головна тема конференції - поліпшення якості життя в Херсонському регіоні через розвиток сфери інформаційних технологій.

Детальніше...

20.11.2019

Зустріч викладачів кафедри фінансів, банківської справи та страхування з майбутніми абітурієнтами

18 листопада 2019 року, на запрошення керівництва Херсонського ліцею журналістики, бізнесу і права, к.е.н., доцентом кафедри фінансів, банківської справи та страхування Бездітко Юрієм Михайловичем була прочитана лекція на тему: «Інфляційна політика держави: теорія і практика» та проведена дискусія з учнями 11 класів.

Детальніше...
Всі новини