This version of the page http://ostriv.in.ua/page/code-15b47beb25 (194.44.28.165) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-11-30. The original page over time could change.
Острів знань

Закрити
Правила користування порталом

Вітаємо Вас на нашому порталі - місці, де кожен знайде інформацію на свій смак!

Мета цих правил - позначити межі, дотримання яких необхідне для успішної співпраці власників (далі - Адміністрація) та гостей (далі - відвідувачів) нашого ресурсу. Правила сформульовані з урахуванням накопиченого досвіду роботи і законодавства Україні.

Загальні положення

  1. Адміністрація порталу визначає правила поведінки на ньому і залишає за собою право вимагати їх виконання від відвідувачів.
  2. Незнання правил не звільняє від необхідності їх виконання. Розміщення будь-якого повідомлення на порталі автоматично означає Вашу згоду з цими правилами і з необхідністю їх дотримання.
  3. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється при вказуванні посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на ostriv.in.ua. Посилання (гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.
  4. Матеріали, відмічені знаком "Реклама" публікуються на правах реклами.
  5. Всі права на будь-які матеріали, опубліковані на порталі, захищені у відповідність з українським та міжнародним законодавством про авторське право та суміжні права.
  6. Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних матеріалів та інформаційних статей, коментарів користувачів, які розміщені на сторінках порталу, а також за наслідки їхньої публікації і використання.
  7. Думка авторів статей, коментарів, розміщених на наших сторінках, можуть не збігатися з думками і позицією Адміністрації.
  8. Адміністрація порталу не несе ніякої відповідальності за збитки, понесені в результаті використання або невикористання його інформації та сервісів.
  9. Всі зареєстровані торговельні марки та авторські права на логотипи, контент та елементи графіки, що згадуються або відображаються в контенті порталу, належать їхнім законним власникам.
  10. Адміністрації належать права інтелектуальної власності на дизайн порталу та інформацію, розміщену на ньому, включаючи зовнішній вигляд і особливі сполучення кольорів, форму кнопок та інші графічні елементи порталу. Така інтелектуальна власність захищена міжнародними договорами і законами про авторське право, торгові марки, патенти і комерційні таємниці, а також іншими правами власності. Наприклад, Адміністрації належить авторське право на вибір, організацію, розташування та поліпшення порталу, а також на наше оригінальне інформаційне наповнення.
  11. Портал або його сервіси можуть бути в той чи інший час частково або повністю недоступні внаслідок проведення профілактичних або інших робіт або з будь-яких інших причин технічного характеру. Адміністрація має право проводити необхідні профілактичні або інші роботи в той чи інший час на власний розсуд з попереднім повідомленням користувачів або без такого.

Користування ресурсом

  1. Читачем порталу стати кожен, хто зайде за адресою ostriv.in.ua.
  2. Використовувати інтерактивні ресурси порталу може кожен, хто зареєструється, вказавши свої ім'я, прізвище і діючу електронну адресу.
  3. Адміністрація зобов'язується використовувати адреси електронної пошти зареєстрованих користувачів порталу виключно для розсилки повідомлень, і ні в яких інших цілях.
  4. Тільки зареєстровані читачі порталу мають можливість залишати свої повідомлення на форумі, заводити блоги, задавати питання під час чату і залишати коментарі на порталі.

Інтерактивні ресурси порталу

  1. Інтерактивні ресурси порталу призначені для обміну думками з тематики, заданої в темі ресурсу.
  2. Учасники інтерактивних ресурсів порталу можуть створювати власні текстові повідомлення, а також коментувати і вести обмін думками на тему повідомлення опублікованого іншими користувачами (детальніше у правилах форуму, ведення блогів, правилах додавання коментарів).
  3. Модератор має право переносити повідомлення в інший розділ, якщо на його думку, вони відносяться до іншої тематики.
  4. Не забороняються, але й не вітаються повідомлення, які не стосуються обговорюваної тематики.

На порталі заборонені

  1. Проявляти нешанобливе відношення до Адміністрації та відвідувачів порталу, розміщувати наклеп або ображати будь-кого, нецензурно виражатися, розміщувати погрози (у тому числі по відношенню до особи, національності, расової або релігійної, політичної приналежності), закликати до порушення чинного законодавства і всього іншого, що потрапляє під дію Карного кодексу України;
  2. Публічно обговорювати дії модератора або адміністратора безпосередньо в темі, де було зроблено зауваження;
  3. Поширювати свідомо помилкову інформацію, віруси (шкідливі програми, трояни);
  4. Публікувати посилання на порнографічні ресурси і ресурси MLM;
  5. Реклама, комерційні повідомлення, а також повідомлення, які не мають інформаційного навантаження і не стосуються тематики ресурсу.
  6. Будь-які повідомлення та інші дії, які заборонені законодавством України.

Модеpування:

Інтерактивні ресурси (коментарі, форуми, блоги і т.д.) є постмодерованими, тобто модератор читає повідомлення після їх розміщення на ресурсі (детальніше у правилах форуму, ведення блогів, правилах додавання коментарів).

Підсумкові положення

Цими правилами, Адміністрація:

  1. Залишає за собою право вносити зміни в ці правила. У цьому випадку на порталі буде оприлюднено відповідне повідомлення про зміни.
  2. Залишає за собою право на свій власний розсуд змінювати (модерувати) або видаляти будь-яку опубліковану відвідувачами інформацію, що порушує заборони;
  3. Залишає за собою право обмежувати або припиняти доступ до всіх або до кожного з розділів або сервісів порталу в будь-який час з будь-якої причини або без пояснення причин, з попереднім повідомленням або без такого, не відповідаючи за будь-яку шкоду, яка може бути заподіяна відвідувачам такою дією;
  4. Настійно закріплює за собою право видалити акаунт та (або) призупинити, обмежити або припинити доступ будь-якого відвідувача до будь-якого з сервісів порталу, якщо Адміністрація виявить, що на її думку, він представляєте загрозу для порталу та (або) його користувачів.
  5. Не несе відповідальності за будь-який збиток комп'ютеру користувача або іншої особи, мобільним пристроям, будь-якому іншому обладнанню або програмному забезпеченню, викликаний або пов'язаний з викачуванням матеріалів з порталу або з посилань, розміщених на порталі.
  6. Завжди готова взяти до уваги побажання і пропозиції будь-якого учасника порталу щодо роботи ресурсу.

Всі ресурси

  • Інклюзив
  • Бібліотека
  • Блоги
  • Дошкілля
  • Корисне
  • Новини
  • Партнери
  • Подорож
  • Позашкілля
  • Форум
  • Цікаве
  • Школа

Інформація

  • Про Острів Знань
  • Про нас
  • Правила користування порталом
Сайт працює за підтримки Інституту обдарованої дитини Національної академії педагогічних наук України
© 2004-, «Острів знань». Всі права захищено     Зв'язатися з нами