This version of the page http://lviv.volia.com/ (77.120.8.194) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-11-30. The original page over time could change.
Провайдер ВОЛЯ - підключити послуги ТБ та Інтернет у Львові | Лідер цифрових розваг

Детальніше
Детальніше
Інтернет до пакету ТБ
Високошвидкісний інтернет
Канали підключеного вами пакету
Ціна від 150,00 грн/міс.
Дві послуги за ціною однієї!
Детальніше
Замовити Трейлер
  • ВОЛЯ та lifecell
  • Інтернет+ТБ
  • Інтернет
  • Новинка тижня
Інтернет провайдер Воля у Львові

Український інтернет-провайдер Воля надає сучасні телекомунікаційні послуги. Серед них високошвидкісний Інтернет, телебачення у форматі HD, мобільний додаток з доступом до найрейтинговіших каналів, зручний портал самообслуговування та онлайн-спільнота користувачів Воля Клуб. Це ті переваги, за які нас обирають користувачі.

Переваги провайдера Воля

1. Власні канали. Компанія ретельно підбирає контент для дорослих і дітей. У 2016 році провайдер запустив канал «ВОЛЯ CINE+ KIDS» з популярним розважальним і розвиваючим контентом для маленьких глядачів. Компанія також випустила лінійку з п'яти власних ексклюзивних каналів «ВОЛЯ CINE+», два з яких у форматі високої чіткості. Канали відкривають для користувачів цілий світ кінофільмів різних епох і жанрів.

2. Швидкісний Інтернет. Швидкість завантаження від Воля досягає 200 Мбіт/с. Провайдер надає доступ до Інтернету за будь-яких погодних умов. Обирайте оптимальний для вас пакет послуг з потрібною швидкістю і користуйтеся з задоволенням.

3. Доступна ціна. Інтернет провайдер формує ціни залежно від переліку послуг тарифного плану. Для мінімальних витрат наших абонентів компанія надає в користування необхідне обладнання: Wi-Fi роутер і ТВ-тюнер. Крім того, компанія регулярно проводить акції як для діючих, так і нових користувачів.

4. Зручність оплати і користування. Абоненти можуть оплатити послуги в інтернет-банкінгу, в терміналі самообслуговування, але найбільш швидкий і зручний спосіб оплати - на сайті Воля. На порталі абонента «Мій кабінет» ви можете дізнаватися про нові акції, баланс рахунку, а також керувати підключеними послугами. А знайти відповіді на всі питання ви можете в спільноті користувачів Воля Клуб.

Всеукраїнський інтернет провайдер Воля у Львові

Компанія надає послуги в 34 містах України і Львів - один з найбільших міст в її покритті. Приєднатися до нас можна в режимі онлайн на сайті Воля. Оберіть бажаний тариф, заповніть всі необхідні дані і натисніть "Підтвердити". Протягом години оператор зв'яжеться з вами для узгодження дня та часу підключення.

Також ви можете звернутися в Центр сучасних технологій за адресою м. Львів, вул. В.Великого, 51 або пр. Т.Шевченка, 3.