This version of the page http://www.khai.edu/ua/studentu/ (195.88.72.94) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-11-25. The original page over time could change.
Студенту | ХАИ
bell Created using Figma Vector Created using Figma calendar Created using Figma earth-globe Created using Figma envelope Created using Figma Fax 1 Created using Figma Vector Created using Figma Vector Created using Figma telephone-handle-silhouette Created using Figma
Календар Розклад занять
UKR
EN
RU
Телефон: (057) 788-40-00 (057) 788-40-09 E-mail: khai@khai.edu
Календар Розклад занять
UKR
EN
RU
Зворотній зв'язок Телефон: (057) 788-40-00 E-mail: khai@khai.edu
Студенту
  • Студмістечко
  • Самодіяльність
  • Профком студентів ХАІ
  • Відділ сприяння працевлаштуванню студентів і випускників
  • Відділ навчально-виховної роботи
ГоловнаСтуденту

Студентське життя в ХАІ дуже різнобарвне. Університет надає широкі можливості для розвитку і самореалізації кожної особистості. Студентам створені умови для самостійного вдосконалення знань у вільний від навчання час, розвитку їх захоплень, всі бажаючі можуть зайнятися громадською діяльністю, спробувати себе в студентському самоврядуванні, різних гуртках, секціях, клубах і центрах за інтересами.

Галерея Перейти
Студмістечко

Характерна функція студентського містечка - поселення студентів у гуртожитки і створення задовільних житлово-побутових умов для проживання.

Кожний юнак та дівчина, які вступають до Університету, впевнені, що студентське містечко буде для них рідною домівкою, а престижна освіта, одержана в стінах рідного Університету, запорука майбутньої кар’єри.

Дізнатися більше
Самодіяльність

Різноманітна самодіяльність студентів і їх участь в культурних, спортивних, соціальних та інших заходах, які підтримуються вузом, також є прекрасним полем для культивування проектної діяльності.

Дізнатися більше
Профком студентів ХАІ

Первинна профспілкова організація студентів Національного аерокосмічного університету ім. М.Є. Жуковського «ХАІ» це добровільна неприбуткова профспілкова громадська організація студентів університету, метою якої є представництво, здійснення та захист навчальних та соціально-економічних прав та інтересів членів профспілки.

Членом профспілки може стати будь-яка особа, яка вчитися в університеті на денній формі навчання, без будь-якого обмеження через національність, расову приналежність, стать, партійність або релігійні переконання.

Дізнатися більше
Відділ сприяння працевлаштуванню студентів і випускників

Відділ сприяння працевлаштуванню студентів і випускників є структурним підрозділом Національного аерокосмічного університету ім. М.Є. Жуковського ХАІ, створеним на підставі розпорядження Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2010 року. Наша місія забезпечити кожного випускника гідним робочим місцем з можливістю реалізації отриманих знань і потенціалу.

Ми сприяємо працевлаштуванню випускників та тимчасової трудової зайнятості студентів університету. Адаптуємо випускників до практичної діяльності. Налагоджуємо і підтримуємо зв'язки з потенційними роботодавцями. Проводимо заходи, що сприяють успішному працевлаштуванню студентів і випускників ХАІ. Здійснюємо консультативну діяльність з питань тимчасової трудової зайнятості студентів та працевлаштування випускників університету. Інформуємо студентів і випускників ХАІ про відкриті вакансії.

Дізнатися більше

Бажаєш стати студентом ХАІ? Оціни свої шанси на вступ!

Дізнатися