Державна фіскальна служба України

КВАЛІФІКОВАНИЙ НАДАВАЧ ЕЛЕКТРОННИХ ДОВІРЧИХ ПОСЛУГ

ІНФОРМАЦІЙНО-ДОВІДКОВИЙ ДЕПАРТАМЕНТ ДПС

Новини

Регламент роботи

Отримання електронних довірчих послуг

Підпис даних

Перевірка підписаних даних

Повторне (дистанційне) формування сертифікатів за електронним запитом

Пошук сертифікатів та СВС

Скасування, блокування, поновлення сертифікатів

Системи, які підтримують використання сертифікатів Кваліфікованого надавача ЕДП ІДД ДПС

Повторне (дистанційне) формування сертифікатів за електронним запитом

  • On-line
  • За допомогою Користувача ЦСК

Зчитати
діючий ключ

Підписати
договір

Створити
новий ключ

Дистанційно сформувати нові сертифікати зможуть лише ті користувачі, які мають:

- чинні сертифікати (наприклад до закінчення строку чинності сертифікатів залишилося декілька днів);

- незмінні реєстраційні дані (ПІБ, адреса реєстрації місця проживання, код ЄДРПОУ організації тощо);

- особистий ключ, доступний лише користувачу та не є скомпрометованим;

Для початку використання нового передового сервісу Вам необхідно завантажити та встановити актуальну версію безкоштовного програмного забезпечення "ІІТ Користувач ЦСК-1".

Додатково, усім клієнтам Кваліфікованого надавача ЕДП ІДД ДПС рекомендуємо до перегляду Відеоінструкцію по повторному (дистанційному) формуванню сертифікатів за електронним запитом. Також детальний опис по роботі нового сервісу, та перелік можливих помилок розміщено у відповідних розділах Настанови користувача..

Увага! Інформаційно-довідковий департамент ДПС, як кваліфікований надавач електронних довірчих послуг, не формує сертифікати електронної печатки для фізичних осіб(в т.ч. підприємців та тих, що провадять незалежну професійну діяльність).

  • !АКТУАЛЬНО
  • 12/11/2019Рік нових можливостей від Надавачадетальніше
  • 01/10/2019Про надання інформаціїдетальніше
всі анонси





Шановні клієнти!

Повідомляємо, що на офіційному інформаційному ресурсі acskidd.gov.ua (далі – Сайт) Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС (далі – Надавач) опубліковано Регламент Надавача, який набрав чинність з 01.08.2019.

Також наказом Інформаційно-довідкового департаменту ДПС від 26.09.2019 № 30 «Про затвердження форм реєстраційних документів для отримання електронних довірчих послуг» затверджено Договір про надання електронних довірчих послуг та нові форми реєстраційних документів.

Переглянути та завантажити актуальні форми реєстраційних документів можливо у розділі «Отримання електронних довірчих послуг» на Сайті.

Додатково повідомляємо, що клієнти Надавача зможуть отримати електронні довірчі послуги від Надавача на звичайні носії, враховуючи органи державної влади, органи місцевого самоврядування, підприємства, установи та організації державної форми власності (далі – Державні органи) для організації внутрішнього документообігу, без здійснення інформаційного обміну з іншими юридичними особами (пункт 4 Порядку використання електронних довірчих послуг в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, підприємствах, установах та організаціях державної форми власності затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2018 року № 749).
Наказом ІДД ДПС від 22.11.2019 № 56 запроваджено нову Реєстраційну картку та Додаток до реєстраційної картки для органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій державної форми власності .

Перелік суб’єктів господарювання, які здійснюють роздрібний продаж захищених носіїв ключової інформації розміщено на Сайті.

Перейти самостійно з незахищеного носія ключової інформації на незахищений або захищений носій ключової інформації можливо за допомогою електронного сервісу повторного (дистанційного) формування сертифікатів за електронним запитом.

Ознайомлений