This version of the page http://tsou.org.ua/ (89.184.73.109) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-11-19. The original page over time could change.
ТСО України

UARU

Нашi партнери

Новини та події

15 листопада 2019
НОВИНИ ГЕРЦИ
13 листопада на базі Герцаївської АШ проведені збори Герцаївської районної організації ТСОУ. В них брали участь 20 делегатів від 10 груп, які підпорядковані осередку, голова обласної організації ТСОУ В.І. Кравченко, начальник відділу освіти молоді та спорту Герцаївської РДА - О.М.Магас та голова профспілок освіти – М.І. Чоропіта. Голови РО ТСОУ Івана Карауш звітував про роботу районної організації за період з 30 жовтня 2014 року по 13 листопада 2019 роки. Він відзначив, що, не зважаючи на складні соціально-економічні та політичні умови, районна організація та її групи досягли певних результатів в оборонно-масовій, спортивній та фінансово-господарській діяльності, налагодили свою роботу більшість груп ТСОУ, зміцнився зв'язок з іншими громадськими організаціями.
15 листопада 2019
ЗВІТУЮТЬ ГОЛОПРИСТАНЦІ
14 листопада відбулися звітно-виборні збори Голопристанської районної організації ТСОУ, в яких взяли участь 15 делегатів. Голова Херсонської обласної організації Сабадаш І.В. у своєму виступі підкреслив важливу роль Товариства у військово-патріотичному вихованні молоді, побажав новообраному Правлінню та голові успіхів у подальшій роботі. Присутні заслухали звіт голови осередку Римми Лимарчук про роботу за звітний період, яка відзначила, що одним з основних завдань Товариства залишаються участь в освітній діяльності та підготовці кадрів масових технічних професій згідно з законодавством України. Цей напрямок роботи для нас є не тільки виконанням статутних завдань, але й головною складовою госпрозрахункової діяльності. Адже ми не отримуємо жодних преференцій від держави і всі свої статутні зобов’язання виконуємо самостійно. Незважаючи на об’єктивні та суб’єктивні труднощі сьогодення, ми чітко бачимо своє громадське призначення, свою роль в організації виховання молоді, підготовки її до самовідданої праці та захисту незалежної України! Патріотичне виховання, пропаганда серед населення законів України про захист Вітчизни – є пріоритетним напрямом статутної діяльності ТСО України.
14 листопада 2019
З’ЇЗД ВЕТЕРАНІВ
8 листопада у Миколаєві пройшов обласний з'їзд організацій ветеранів бойових дій та військових волонтерів Миколаївської області. На запрошення організаторів голова обласної організації ТСО України Юрій Шутяк взяв участь в з'їзді. Було цікаво поспілкуватися та обговорити пропозиції, які заслуговують на втілення для покращення соціального захисту ветеранів, військового та національно-патріотичного виховання, налагодження взаємодії між ветеранськими та волонтерськими організаціями. До участі були запрошені представники ветеранських організацій, добровольців, волонтерські об'єднання.
14 листопада 2019
ОБЛАСНИЙ ЧЕМПІОНАТ ЗІ СЛУЖБОВОГО СОБАКІВНИЦТВА
9 листопада в Кропивницькому міський спортивний клуб ТСО України провів обласні змагання зі службового собаківництва за програмами ПКД, ЗКД і ЗС (захисній службі), в яких взяли участь 15 членів Товариства.
12 листопада 2019
ПРОВОДИМО ЗГІДНО ГРАФІКУ Голова Тернопільської обласної організації ТСО України Анатолій Новгородський інформує, що у Відокремлених підрозділах районного рівня повним ходом йде звітно-виборна кампанія. Першими звітували Кременецька міжрайонна і Зборівська районна організації. Дотримуючись вимог нової Інструкції про порядок проведення виборів керівних органів ГО «ТСО України», провели збори Козівська, Шумська районні, Бережанська міжрайонна організація,. На всіх Загальних зборах були присутні голова або працівники апарату обласної організації, які у своїх виступах давали об’єктивну оцінку діяльності організації, проводили перше організаційне засідання Правління по виборах голів. До участі в Загальних зборах запрошено і представників місцевих райдержадміністрацій, об’єднаних територіальних громад, райвійськкоматів, громадський актив. В Кременці брали участь зав. відділом сім’ї та молоді РДА Петрук В.П., з РВК – Бончик Ю.П. Вони були обрані в новий склад Правління, адже співпрацюють з головою МРО Фількевичом М.М. не перший рік. На Загальних зборах Зборівської РО ТСО України щиро дякував Товариству за співпрацю голова Залізцівської об’єднаної територіальної громади Фесик Л.І. Адже колектив районного спортивно-технічного клубу, зокрема його директор Мельник О.Ю. – він же голова РО, беруть активну участь у всіх масових заходах громади, надають посильну допомогу у наведенні благоустрою старовинного містечка. До речі, приміщення, в якому знаходиться РСТК, одне з найстаріших в Залізцях. Стіни-мури шириною 1,20 м, стелі-склепіння мають фігурні форми. Це приміщення побудоване понад двісті років тому при замку графині Цісельської для фаетонів, виїзних карет. Місцева громада вдячна районному спортивно-технічному клубу за вкладену працю і кошти в реставрацію будівлі і всієї навколишньої території. В гаражних приміщеннях сьогодні зберігаються п’ять нових автомобілів, придбаних за кошти СТК, як вітчизняних, так і іноземних марок, два вантажних автомобілі, мотоцикл і два скутери. Тому з охотою йдуть сюди навчатися на водіїв категорії «В», «С,С1», «А» не тільки з навколишніх населених пунктів, але й з Тернополя. У Шумській районній організації ТСО України продовженням Загальних зборів стало районне спортивне свято в новому стрілецькому тирі при СТК, сорок учасників якого були запрошеними на звітно-виборні збори. Як показує практика, звітно-виборна кампанія в організаціях Товариства нашої області проходить в обстановці діловитості, принциповості і самокритичного підходу до оцінки своєї діяльності, активізує членів Товариства, допомагає в удосконаленні форм і методів статутної діяльності.
Архів новин

Фотогалерея

28 серпня 2019
СИНІ ВОДИ НОВООДЕЩИНИ
29 липня 2019
ВПЕРШЕ В ЗАПОРІЖЖІ!
12 грудня 2018
НА ПОЛТАВЩИНІ ДІВЧАТА І ЖІНКИ ПРОВОДЯТЬ ВІЙСЬКОВИЙ ВИШКІЛ
Фотогалерея

Статтi

СТАТУТ НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ
ПОРЯДОК ПРИДБАННЯ, ЗБЕРІГАННЯ, ПЕРЕВЕЗЕННЯ І ВИКОРИСТАННЯ СПОРТИВНОЇ ЗБРОЇ, БОЄПРИПАСІВ ДО НЕЇ, УТРИМАННЯ СТРІЛЕЦЬКИХ ТИРІВ, СТРІЛЬБИЩ ТА СТЕНДІВ
ПОЛОЖЕННЯ ТА ІНСТРУКЦІЇ ЗАТВЕРДЖЕНІ РАДОЮ ПРАВЛІННЯ ГО "ТСО УКРАЇНИ"
ПОЛОЖЕННЯ ТА ІНСТРУКЦІЇ ЗАТВЕРДЖЕНІ ПРАВЛІННЯМ ГО "ТСО УКРАЇНИ"
ЗВІТ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ ГОЛОВИ ТОВАРИСТВА У 2018 РОЦІ
Архів cтатей

Вiдео

7 жовтня 2019 СЕМІНАР ДИРЕКТОРІВ
Відеоархів
ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.
м Київ, проспект Перемоги 52/2
тел./ факс: (044) 456-80-11
Форма зворотнього зв'язку

Розробка сайту