This version of the page http://onu.edu.ua/uk/podii (91.208.138.242) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-11-09. The original page over time could change.
Події

Еразмус+: можливості міжнародної співпраці для українських організацій

Разом з понад 150 країнами світу, Україна є країною-партнером Програми Erasmus+.

Детальніше...

Дні відкритих дверей на факультеті історії та філософії у 2019-2020 навчальному році

  • 30 листопада 2019 р.
  • 14 березня 2020 р.
  • 25 квітня 2020 р.

Початок завжди об 11.00. Слідкуйте за обʼявами та приходьте. Буде цікаво!

Детальніше...

Виставка-інсталяція "30 років падіння Берлінського муру"

Сьогодні, Першого листопада 2019 року в Одеському національному університеті імені І.І. Мечникова (Французький бульвар 24/26) пройшов черговий міжнародний захід з участю представників іноземних дипломатичних місій, Уповноваженого Міністерства іноземних справ України в Одесі, п. ОРЛОВА С.В., керівника Департаменту міжнародного співробітництва і маркетингу Одеської Міськради , п. ОЛІЙНИКОВОЇ О.А., проректора ОНУ , професора ХМАРСЬКОГО В.М., студентів Факультету міжнародних відносин, політології і соціології, разом з деканом ГЛЄБОВИМ В.В., заступником декана ХОРОШИЛОВИМ О.Ю, студентів Факультету романо-германської філології разом з заступником декана, ВЕСНОЮ Т.В., численними запрошеними на захід.

Детальніше...

Графік проведення днів відкритих дверей факультетів ОНУ імені І.І.Мечникова на 2019-2020 н.р.

Детальніше...

ДЕНЬ відкритих дверей ОНУ-2019: 16 листопада, на Французькому бульварі

«Вступаючи в ОНУ, ти робиш правильно!» —  під таким девізом в Одеському національному університеті імені Мечникова пройде 16 листопада день відкритих дверей. З усім, чим славний університет —  експозиціями Ботанічного саду, астрономічної обсерваторії, бібліотеки і наукових лабораторій, презентаціями факультетів, майбутні студенти зможуть познайомитися на одній території, на Французькому бульварі.

Детальніше...

Конференція «Основні напрями діяльності Національного центру управління та випробовувань космічних засобів»

17 жовтня на базі Одеського національного університету імені І.І.Мечникова була проведена конференція «Основні напрями діяльності Національного центру управління та випробовувань космічних засобів», яка була організована Національним центром управління та випробовувань космічних засобів Державного космічного агенства України спільно з Одеським національним університетом імені І.І.Мечникова.

Детальніше...

СЕМІНАР «Внутрішня та зовнішня системи забезпечення якості як основа підвищення якості освітніх та управлінських процесів школи»

1 листопада, ОНУ iм. Мечникова СЕМІНАР «Внутрішня та зовнішня системи забезпечення якості як основа підвищення якості освітніх та управлінських процесів школи».

Детальніше...

Запрошуємо студентів та аспірантів на навчання/стажування до Республіканського університету м. Сівас, Туреччина

Запрошуємо студентів та аспірантів на навчання/стажування до Республіканського університету м. Сівас, Туреччина

Детальніше...

ЕПФ: крос-культурні комунікації в професійній сфері

У 2019/2020 навчальному році кафедра цивільно-правових дисциплін ОНУ імені І.І. Мечникова розпочала проект «Крос-культурні комунікації в професійній сфері».

Детальніше...

Сертифікаційна програма «Основи медіації та діалогу»

Одеський національний університет ім. І.І. Мечникова, Центр лідерства відкриває другий набір на сертифікаційну міждисциплінарну програму з підвищення кваліфікації «Основи медіації та діалогу».

Детальніше...

Осіння правова школа для старшокласників

 

Економіко-правовий факультет запрошує учнів старших класів з понеділка 28 жовтня по суботу 2 листопада 2019 р. в ОСІННЮ ПРАВОВУ ШКОЛУ. Уроки Осінньої правової школи базуються на лекціях, які викладачі факультету читають студентам спеціальності 081 «Право» різних курсів.

Детальніше...

Сучасний Китай: досвід соціально-економічного аналізу

17 жовтня 2019 року на факультеті міжнародних відносин, політології та соціології ОНУ імені І.І. Мечникова було проведено конференцію “Сучасний Китай: досвід соціально-економічного аналізу”. В роботі конференції взяли участь викладачі та студенти кафедр політології, міжнародних відносин та міжнародних економічних відносин, наукові співробітники Китайської Академії суспільних наук.

Детальніше...

Третя Міжнародна франкофонна конференція «Мови, науки і практики»

«Шановні друзі! Вас вітає Одеський національний університет імені Іллі Ілліча Мечникова! Вас вітає Україна!» Так урочисто після гімну університета розпочала свою роботу Третя Міжнародна франкофонна конференція «Мови, науки і практики», яка привернула до себе увагу світової університетської фракомовної спільноти. Високе зібрання науковців з 25 країн Європи, Азії, Африки привітали Ректор ОНУ імені І.І. Мечникова І.М. Коваль, Посол Франції в Україні Е. де Понсен, Директор Університетського Агентства Франкофонії по Східній та Центральній Європі М. Кетата, Декан факультету романо-германської філології Л.М. Голубенко. Ігор Миколаєвич оголосив вітання від Міністра освіти і науки України Ганни Новосад. Своєрідною музичною візитівкою України став виступ студентського хореографічного колективу «Універданс».

Детальніше...

Начання та дослідження у Ніімеччині: Стипендії DAAD

Переваги навчання у Німеччині

  1. Висока репутація німецьких вишів у всьому світі
  2. Різноманітні навчальні пропозиції: близько 450 визнаних державою вишів, 17500 навчальних програм. Студенти можуть вибирати між навчанням в університетах, орієнтованим на науку, та навчанням у вишах прикладного напряму, де практика є обов'язковою частиною навчання.
  3. Навчання німецькою або англійською мовою: пошук англомовних навчальних програм на сайті 
  4. Сервісні послуги для іноземних студентів: міжнародні відділи вишів, партнерські та тандемні програми
  5. Безкоштовне або недороге навчання: бакалаврські програми у державних вишах, як правило, безкоштовні. За навчання на певних магістерських програмах передбачена оплата, але у порівнянні з іншими країнами вона не дуже висока. У всіх вишах сплачується семестровий збір у розмірі від 125 до 250 євро.
  6. Німецька мова відкриває численні можливості: німецька мова належить до десяти найбільш уживаних мов у світі (близько 185 мільйонів людей). Володіння німецькою мовою є великим плюсом у вашому резюме!
Детальніше...

Осіння економічна школа для старшокласників 

Запрошуємо старшокласників цікаво провести канікули в ЕКОНОМІЧНІЙ ШКОЛІ економіко-правового факультету Одеського національного університету імені І.І. Мечникова. 

Детальніше...

Інноваційні трансформації в сучасній освіті: виклики, реалії, стратегії

В Одесі 10-13 жовтня відбувається Перший Всеукраїнський відкритий науково-практичний форум "Інноваційні трансформації в сучасній освіті: виклики, реалії, стратегії", присвячений 30-й річниці відродження Рішельєвського ліцею.

Детальніше...

Експерти EUBAM проведуть лекції для студентів ОНУ з питань співробітництва між Україною та ЄС

Починаючи з 11 жовтня, фахівці Місії Європейського Союзу з прикордонної допомоги Молдові та Україні (EUBAM) викладатимуть студентам спеціальності «Міжнародні економічні відносини» модуль про співробітництво України з ЄС у рамках Зони Вільної Торгівлі.

Детальніше...

Дні відкритих дверей ФМФІТ

Шановні майбутні абітурієнти та батьки! На факультеті математики, фізики та інформаційних технологій ОНУ імені І.І. Мечникова 19 жовтня та 19 листопада 2019 р. відбудуться Дні Відкритих Дверей.

Детальніше...

Посвячення в магістри 011 Освітні, педагогічні науки

Колектив кафедри педагогіки ОНУ імені І.І.Мечнікова під керівництвом декана ФРГФ 4 жовтня 2019 року провів свято "Посвячення в магістри 011 Освітні, педагогічні науки".  

Детальніше...

3 жовтня 2019 року: візит Надзвичайного та Повноважного Посла Франції в Україні пана Етьєна Де Понсена в ОНУ імені І.І. Мечникова

 Французька делегаця на чолі з Надзвичайним та Повноважним Послом Франції в Україні паном Етьєном де ПАНСЕНОМ відвідала Одеський Національний Університет імені І.І. Мечникова.

Детальніше...

Центр лідерства ОНУ запрошує студентів економічних спеціальностей і випускників на зустріч з Катериною Охрименко

Анонс! Терміново! Цікаво! Центр лідерства ОНУ запрошує студентів економічних спеціальностей і випускників на зустріч з Катериною Охрименко, 10 років досвіду роботи в центральних офісах великих міжнародних корпораціях Vodafone і Amazon.

Детальніше...

3-я Міжнародна франкомовна конференція в Україні «Мови, Науки та Практики»

Шановні колеги, друзі французької мови і Франкофонії! 3-я Міжнародна франкомовна конференція в Україні «Мови, Науки та Практики» відбудеться 3  жовтня 2019 р. в ОНУ ім. Мечникова.
Початок - о 10 годині (Французький бульвар, 24/26). 

Детальніше...

Всеукраїнська науково-методична Інтернет-конференція «Проблеми і перспективи розвитку природничих наук у контексті модернізації середньої та вищої школи», 10-11 жовтня 2019 р.

Вельмишановні науковці, викладачі вищих навчальних закладів, аспіранти, докторанти, вчителі загальноосвітніх та спеціалізованих навчальних закладів, студенти! Запрошуємо Вас взяти участь у Всеукраїнській науково-методичній Інтернет-конференції «ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ПРИРОДНИЧИХ НАУК У КОНТЕКСТІ МОДЕРНІЗАЦІЇ СЕРЕДНЬОЇ ТА ВИЩОЇ ШКОЛИ», що відбудеться 10-11 жовтня 2019 р. Із надією на плідну співпрацю та активну участь!

Детальніше...

Гра в конфлікт «Стильний зоопарк»

Освоювати навички в ігровій формі - заняття не тільки для дітей, а й для дорослих. Тим більше в такій серйозній темі, як конфлікти. Тому, Центр лідерства ОНУ імені І.І. Мечникова, запрошує студентів, викладачів і всіх зацікавлених в конструктивному управлінні конфліктами на гру в конфлікт «Стильний зоопарк» 11 вересня з 17.30 до 20.30, за адресою: пров. Маяковського, 7, ауд. 26.

Детальніше...

Засідання Вченої Ради 10 вересня 2019 року

10 вересня 2019 року о 14.00 годині у залі засідань Вченої ради (вул.Дворянська, 2) відбудеться засідання Вченої Ради університету 

Детальніше...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Кінець
Сторінка 1 із 26

Адреса

вул. Дворянська, 2,Одеса, 65082
Тел. приймальної (38-048)723-52-54
Тел./факс (38-048)723-35-15
Email: rector@onu.edu.ua

Наші партнери

Top