This version of the page http://info.citroen.ua/new-c4-cactus-promo/ (194.246.120.137) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-11-09. The original page over time could change.
НОВИЙ CITROËN C4 CACTUS – ХЕТЧБЕК НОВОЇ ЕРИ!
OТРИМАТИ СПЕЦIАЛЬНУ ПРОПОЗИЦIЮ
Модель
Ім’я
Прізвище
E-mail
Телефон
Місто
Дилер
*відправляючи цю форму ви надаєте згоду передати свої персональні дані компанії «Пежо Сітроен Україна»
Виникла помилка при вiдправленнi даних. Спробуйте ще раз, пiзнiше.


НОВИЙ CITROËN C4 CACTUS – ХЕТЧБЕК НОВОЇ ЕРИ!

Цей ультра-комфортний хетчбек отримав ряд кардинальних оновлень. Серед них – новий елегантний, але не менш оригінальний дизайн. Перший в Європі Новий C4 Cactus оснащений комфортною підвіскою з прогресивною гідравлічною системою поглинання коливань Progressive Hydraulic Cushions® (PHC), та перший в світі - сидіннями підвищеного комфорту Advanced Comfort. А 11 систем безпеки та допомоги водію дозволять розслабитися за кермом та насолоджуватись подорожжю.

Встигніть придбати Новий CITROЁN C4 CACTUS в кредит на вигідних умовах: під 0,01%** річних строком на 3 роки.

Надзвичайний комфорт
  • підвіска з прогресивною гідравлічною системою поглинання коливань Progressive Hydraulic Cushions® (PHC);
  • сидіння підвищеного комфорту Advanced Comfort;
  • покращена шумоізоляція.
Технології
  • 11 систем безпеки та допомоги водію;
  • система дублювання екрану смартфона Mirror Screen з Apple CarPlay™ та Android Auto™;
  • камера заднього виду.
ПЕРСОНАЛІЗАЦІЯ ТА ЕЛЕГАНТНІСТЬ
Новий C4 Cactus пропонує 31 комбінацію оформлення екстер'єру, завдяки:
  • 9 кольорам кузова
  • 4 стильним пакетам персоналізації: Glossy Black, Silver Chrome, Anodised White і Anodised Deep Red.
Ці збалансовані акценти створюють вигідний контраст з кольором кузова та підкреслюють захисні накладки Airbumps® на нижній частині передніх дверей та нижньої секції переднього бампера.

Ще більше персоналізації можуть забезпечити легкосплавні диски доступні в декількох варіантах в тому числі з алмазним шліфуванням.
Прайс-лист (2019 г.в.)
Прайс-лист (2018 г.в.)
Каталог
ТТХ
* - остаточні ціни на автомобілі, а також їх наявність на складі слід уточнювати у найближчого дилера CITROËN в Україні. Точні ціни та комплектації необхідно погоджувати при покупці автомобілів. З прайс-листами можна ознайомитися за посиланнями: прайс-лист Новий CITROËN C4 Cactus Хетчбек.

** - Ви можете отримати «Авто в кредит» на наступних умовах: максимальний строк – 36 місяців, максимальна сума – 2 600 000 грн., процентна ставка – 0.01 % річних (база нарахування 365 днів у році), комісія за видачу кредиту – 2.50 %, комісія за відкриття поточного рахунку – 80 грн., комісія за внесення обтяження в ДРОРМ – 100 грн., комісія за отримання витягів з державних реєстрів – 199 грн. (за 1 особу). Реальна процентна ставка становить 1.67 % річних. Кредит надається у відділеннях Банку на всій території України за виключенням тимчасово окупованої території АР Крим та зони проведення АТО. Банк залишає за собою право змінювати умови кредитування. Про детальні умови кредитування дізнайтесь на сайті www.credit-agricole.ua або за телефоном: 0800305555.

Пропозиція діє до 30 листопада 2019 року на території України. ТОВ «Пежо Сітроен Україна» залишає за собою право змінювати умови пропозиції протягом її дії. Розрахунок здійснюється в національній валюті України, згідно комерційним курсом, встановленим на день оплати. Акція діє на обмежену кількість автомобілів. Картинка може відрізнятися від оригіналу.
Правила та умови використання сайту