This version of the page http://info.citroen.ua/c-elysee-promo/ (194.246.120.137) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-11-09. The original page over time could change.
CITROËN C-ELYSÉE – БЕЗМЕЖНО КОМФОРТНИЙ
OТРИМАТИ СПЕЦIАЛЬНУ ПРОПОЗИЦIЮ
Модель
Ім’я
Прізвище
E-mail
Телефон
Місто
Дилер
*відправляючи цю форму ви надаєте згоду передати свої персональні дані компанії «Пежо Сітроен Україна»
Виникла помилка при вiдправленнi даних. Спробуйте ще раз, пiзнiше.


CITROËN C-ELYSÉE – БЕЗМЕЖНО КОМФОРТНИЙ


Седан-бестселер CITROЁN C-Elysée став переможцем конкурсу «Авто Року 2018 в Україні» в номінації співвідношення ціна/якість. Стильний дизайн, економічні двигуни та сучасні технології завоювали прихильність не лише журі престижного конкурсу, але й численних українських покупців.

Поспішайте придбати елегантний, надійний та місткий седан CITROЁN C-Elysée – відтепер, 3 роки гарантії або 100 000 км пробігу (залежно від того, що настане раніше).
Дизайн
  • оновлений елегантний дизайн
  • просторий салон
  • багажник 506 л
Двигуни
  • широкий вибір економічних бензинових та дизельних двигунів
  • механічна або автоматична коробка передач
  • витрата пального в змішаному циклі від 4,3 л/100 км
Технології
  • 7-дюймовий сенсорний екран
  • камера заднього огляду
  • навігаційна система
(доступні в якості опцій)
* - остаточні ціни на автомобілі, а також їх наявність на складі слід уточнювати у найближчого дилера CITROËN в Україні. Точні ціни та комплектації необхідно погоджувати при покупці автомобілів. З прайс-листами можна ознайомитися за посиланнями: прайс-лист CITROËN C-Elysée 2018 р.в. та прайс-лист CITROËN C-Elysée 2019 р.в..

Пропозиція діє до 30 листопада 2019 року на території України. ТОВ «Пежо Сітроен Україна» залишає за собою право змінювати умови пропозиції протягом її дії. Розрахунок здійснюється в національній валюті України, згідно комерційним курсом, встановленим на день оплати. Акція діє на обмежену кількість автомобілів. Картинка може відрізнятися від оригіналу.

На всі автомобілі Citroёn поширюється договірна гарантія терміном на 3 роки або 100 000 км в залежності від того, що настане раніше для легкових автомобілів, та два роки без обмеження загального пробігу для вантажно-пасажирських автомобілів, крім випадків, що були обумовлені додатково.
Правила та умови використання сайту