1. Головна
  2. Малому та середньому бізнесу

Малому та середньому бізнесу

Стратегічним напрямком діяльності УКРГАЗБАНКУ є підтримка представників малого та середнього бізнесу у їх розвитку, оскільки саме малий та середній бізнес  є тим «локомотивом», який здатен вивести українську економіку на якісно новий рівень.

Особливу увагу УКРГАЗБАНК, як соціально-орієнтований банк,  приділяє представникам малого та середнього бізнесу, діяльність яких пов’язана з впровадженням екологічних та енергоефективних проектів, «зелених технологій», проектів з використанням вторинної сировини, альтернативних видів енергії, збереженням навколишнього середовища тощо.

Банк одним із перших на ринку України запровадив лінійку ЕКО-продуктів та пропонує таким клієнтам скористатися додатковою лояльністю Банка у вигляді ЕКО-надбавки до депозитних програм та зниженої процентної ставки по кредитним програмам.

Банк завжди підтримує розвиток своїх клієнтів, вдосконалює свої дистанційні сервіси, оновлює регіональну присутність, залучає до своєї команди провідних фахівців українського банківського ринку, впроваджує нові технології та проекти.

УКРГАЗБАНК щодня стає дедалі ближчим та відкритішим до партнерства.

Банк пропонує клієнтам малого та середнього бізнесу високий рівень обслуговування та повний спектр банківських послуг.

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до найближчої установи Банку.

Телефон цілодобової клієнтської підтримки – 0 800 309 000  (безкоштовно зі стаціонарних телефонів в Україні)

Виділена лінія для клієнтів МСБ - 044 494 09 70 (згідно тарифів вашого оператора зв’язку).