Головна » Про компанію

ТОВ «ЗАХІДНО-УКРАЇНСЬКА ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ» – місцева спеціалізована юридична фірма. Компанія заснована у 2001 році для надання професійних юридичних послуг та реалізації практичних правових рішень, які підвищують ефективність підприємницької діяльності. Діяльність компанії спрямована на підтримку духу підприємництва, юридичний захист та допомогу у створенні і розвитку бізнесу.
Наша компетенція: реєстрація бізнесу, господарське, податкове, трудове право, інтелектуальна власність, кадрове діловодство, а також юридичний супровід угод купівлі-продажу компаній і активів та ліквідація підприємств. Якщо Ваша проблема не у нашій компетенції, то ми знайдемо для Вас фахівця, який вирішить її.
Головне завдання Компанії – перетворення наших знань, ресурсів та зв’язків у цінність для клієнтів за допомогою професійних послуг і надійних рішень для зростання прибутку підприємців.
Наш вклад в успіх клієнта – це юридичний супровід та цінна інформація, які дають впевненість у рішеннях і захист діяльності.

Мабуть найцінніше, що може дати юрист своєму клієнту – це консультація, яка додає впевненості і вносить ясність у питання, що його турбують. Ми професійні юристи, надійні партнери і консультанти, які роблять своїх клієнтів щасливими. Будемо раді зустрітись в нашому офісі в м. Івано-Франківську чи запропонувати послуги юриста дистанційно. Співпраця з нами – це відмінний результат і задоволення! 

На цьому сайті Ви знайдете корисну інформацію про реєстрацію компанії чи ФОП, юридичний захист бізнесу і власності, кадрові та юридичні послуги  Компанії, що допомагають підприємцям повністю реалізувати їх проекти та потенціал компаній.
У розділі «Професійна інформація» ми розмістили статті і консультації, що допоможуть вирішити конкретні юридичні проблеми, новини законодавства, а також бланки і взірці документів, які доступні безкоштовно. Ми ділимось своїми знаннями з усіма, кому вони можуть знадобитись, публікуючи цікаві матеріали та практичні кейси у вільному доступі.
Отримайте вже зараз цінну і корисну для Вас інформацію, що допоможе досягти головних цілей Вашого бізнесу, відкрити нові можливості та знайти відповіді на практичні питання.

З повагою, Юрій Жураківський,
ТОВ “Західно-українська юридична компанія”, м. Івано-Франківськ. 

Замовляйте професійну консультацію юриста, натиснувши тут

 Зателефонуйте нам – 0666595949

 

Послуги компанії

Професійна інформація

Контакти

Напишіть нам, натиснувши тут

Реєстрація ФОП

Пропонуємо юридичні послуги з реєстрації фізичної особи – підприємця на замовлення Клієнта. Як результат Ви стаєте власником свого бізнесу, отримаєте пакет реєстраційних документів і вже на наступний день зможете займатись своєю справою. Строк виконання – 1-2 робочих дні. Документи для реєстрації ФОП: – паспорт та ідентифікаційний номер підприємця; Необхідна інформація: – адреса і телефон; – основні напрямки діяльності. Комплексна послуга …

0 comments

Реєстрація торгової марки

Якщо Ви виробляєте товари чи надаєте послуги під розробленим Вами брендом і бажаєте захистити себе і свій бізнес від недобросовісної конкуренції, а також збільшити попит на свою продукцію чи послуги, то Вам неодмінно потрібно зареєструвати свою торгову марку (знак для товарів та послуг). Оскільки процедура реєстрація торгової марки досить об’ємна та потребує значних зусиль та …

0 comments

Реєстрація ТОВ

Пропонуємо юридичні послуги з реєстрації фірми (ПП, ТОВ) на замовлення Клієнта. Як результат Ви отримаєте готову юридичну особу з усіма реквізитами, печаткою і пакетом документів для роботи. Строк виконання – 2-3 робочих дні. Документи для реєстрації ТОВ: – паспорти та ідентифікаційні номери засновників і керівника; Необхідна інформація: – назва компанії, її адреса і телефон; – розмір статутного капіталу і розмір часток …

0 comments

Кадровий облік

Комплексна послуга з ведення кадрового обліку включає: – юридичний аудит кадрової документації з пропозиціями щодо усунення недоліків і консультуванням; – оформлення прийому і звільнення працівників; – облік робочого часу і відпусток; – підготовка наказів, положеннь, інструкцій; – укладення трудових договорів, договорів про матеріальну відповідальність і конфіденційність; – облік трудових книжок; – перевірка правильності нарахування зарплат.  Результат, …

0 comments

Захист при перевірках Держпраці

У 2017 році в Україні відбулися суттєві зміни в трудовому законодавстві. Із збільшенням розміру мінімальної заробітної плати, посилилася і відповідальність роботодавців за порушення вимог трудового законодавства. До роботодавця можуть застосовуватися фінансова, адміністративна або кримінальна відповідальність. 26 квітня 2017 року КМУ своєю постановою № 295 затвердив новий Порядок здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю. Тепер …

0 comments

Ви можете написати нам натиснувши тут