This version of the page http://sumy-avto.ukravto.ua/news/401 (176.111.61.173) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-10-20. The original page over time could change.
«Вітаміни для машини» – нова сервісна акція від УкрАВТО | Сумы-АВТО
О компании
Новости и акции
Автомобили
Сервис и гарантия
Запчасти
Финансовые услуги
Контакты
  • Новости
  • акции
  • акции сервис/запчасти
Главная → Новости
Новости
20.03.2011

«Вітаміни для машини» – нова сервісна акція від УкрАВТО

«Вітаміни для машини» – нова сервісна акція від УкрАВТО

 

15 березня в сервісній мережі Корпорації УкрАВТО стартувала нова весняна сервісна акція «Вітаміни для машини», в рамках якої всі автовласники матимуть можливість вигідно оздоровити своє авто та зекономити чималі кошти.

 

Довга зима виснажує та втомлює. І не лише людину. З приходом весни  будь-який автомобіль, так само як і кожен з нас, відчуває гостру необхідність у повноцінному оновленні сил та всебічному оздоровленні. 

Піклуючись про безпеку своїх клієнтів, Корпорація УкрАВТО заздалегідь підготувала для автовласників та їхніх авто оптимальний «вітамінний» комплекс сервісних пропозицій.

 

Так,  у період  з 15 березня по 31 квітня, завітавши на одну з сервісних станцій УкрАВТО, яких по всій Україні понад 200, клієнт матиме можливість вигідно продіагностувати стан здоров’я свого автомобіля та суттєво заощадити на його «оздоровленні», а при необхідності й на його «лікуванні».

 

Всього за 180 грн.* кожний клієнт отримає повний комплекс діагностичних робіт. Висококваліфіковані спеціалісти сертифікованих сервісних центрів УкрАВТО, як справжні лікарі, з професійною турботою та індивідуальним підходом здійснять перевірку ходової частини, зовнішнього освітлення, рівнів робочих рідин, системи опалення, клімат-контролю, стану лакофарбового покриття автомобіля, нададуть послуги  з регулювання кутів встановлення коліс та проведуть комп’ютерну діагностику бортових систем сканером. У разі виявлення недоліків  у функціональній системі автомобіля  кожен клієнт отримає  – 20 %  на ремонт та усунення всіх несправностей.

 

Крім того, в рамках акції на автовласників чекають ще дві привабливі пропозиції. Встановлення ГБО STAG (Польща) під ключ та допомога в реєстрації будуть коштувати для Вас від 5 500 грн., а кондиціонер до автомобілів  Lanos/Sens з установкою – від 4 999 грн.

В акції «Вітаміни для машини» прийматимуть участь автомобільні бренди, які представлені в мережі УкрАВТО:  КІА, Opel, Chevrolet, Chery, ЗАЗ, LADA, TATA та JAC.

Подробиці акції можна дізнатись за телефоном гарячої лінії 0 800 507 717 або на сайті УкрАВТО www.ukravto.ua

Справка:

     Корпорація УкрАВТО володіє найбільш розгалуженою в Україні сервісною мережею — понад 200 станцій технічного обслуговування, які  розташовані  у всіх регіонах країни. Серед них — фірмові станції, що спеціалізуються на обслуговуванні автомобілів окремих брендів, та універсальні сервіси. Сервісні центри УкрАвто оснащені новітнім технологічним обладнанням, спеціалісти сервісу – справжні професіонали з багатолітнім досвідом роботи. Більше мільйона клієнтів УкрАВТО задоволені рівнем нашого сервісного обслуговування.

 

*Придбання комплексу послуг за  спеціальною ціною – 180 грн. можливе:

1. За умови, якщо в ході перевірки не будуть виявлені недоліки;

2. За умови усунення несправностей на підприємствах сервісної мережі  УкрАВТО.

У випадку небажання клієнта усунути несправність на сервісному підприємстві УкрАВТО, клієнт сплачує повну вартість виконаних робіт, згідно розцінок підприємства.