This version of the page http://aiesec.ua/us/global-volunteer (193.42.111.125) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-10-17. The original page over time could change.
Global Volunteer - AIESEC - Волонтерство за кордоном
Select Page

GLOBAL VOLUNTEER

Volunteer for
|

Досвід волонтерства з AIESEC – це можливість робити реальні зміни в світі, будучи волонтером на соціальному проекті закордоном. Лови свій шанс та LIVETHEEXPERIENCE.

Тривалість 
4-8 Тижнів
Вік
18-30
Проживання
Безкоштовно
Мова
Базова Англійська

Зареєструйся

Одразу ж після реєстрації у тебе з’явиться можливість переглянути усі проекти. Ми будемо з тобою на зв’язку та надішлемо тобі найкращі проекти зі всього світу на електронну адресу.

Знайди проект

Обери для себе кілька проектів та подай заявку на тi, які найбільше привернули твою увагу.

Підтверди участь

Після подачі з тобою сконтактує людина, відповідальна за проект, щоб підтвердити твою заявку.

Підготуй документи

Після успішного проходження співбесіди та пiдтвердження участi у стажуванні, ми допоможемо з підготовкою документів та візи. Ти можеш розраховувати на нас на кожному кроці: до, під час та після поїздки.

Досить мріяти про пригоди!

Подорожуй доступно

Подорожувати з AIESEC може кожен, оскільки проживання для учасників проектів є безкоштовним.

Відчуй нову культуру та поринь у пригоду, про яку ти завжди мріяв.

Подорожуй з Метою

У наш час ми частiше починаємо думати про те, як змінити світ на краще.

З Global Volunteer у тебе є можливість долучитися до вирішення чи не найбільших соціальних проблем світу.

Відкрий Себе

Ми знаємо, наскільки важливо для молоді розуміти себе, знати свої сильні сторони та постійно розвивати себе.

Волонтерство закордоном створює для тебе умови для відкриття кращої версії самого себе.

Про програму

Global Volunteer це інтенсивний волонтерський досвід закордоном, який дає змогу працювати над проектами, що допомагають вирішити важливі соціальні проблеми. Завдяки цим проектами ми посилюємо співпрацю між людьми, а також створюємо стабільне та здорове майбутнє.

Загалом, завдяки програмі Global Volunteer, молодь всього світу отримує можливість  розвинути лідерські та підприємницькі навики під час роботи над соціальними проектами. Це сприяє вивченню нових культур, розширенню світогляду та досягненню унікальної комбінації міжкультурного, соціального та підприємницького  досвіду, що позитивно впливає на становлення молодої особистості.

AIESEC

AIESEC is a non-governmental not-for-profit organization in consultative status with the United Nations Economic and Social Council (ECOSOC), affiliated with the UNDPI, member of ICMYO, and is recognized by UNESCO AIESEC International is registered as a Foundation (Stichting), RSIN #807103895 in Rotterdam, The Netherlands.

Youth