• Додаток ViCare
  • Додаток Vitotrol
  • Додаток Vitofloor
  • Мобільні додатки для партнерів
Отримати безкоштовну консультацію

Мобільні застосунки Viessmann

В сучасному світі на сьогоднішній день використання смартфонів та мобільних додатків стає все більш розповсюжденим. Viessmann пропонує для своїх фахових партнерів і кінцевих споживачів наряду з опалювальною технікою Viessmann широкий спектр корисних програм та додатків.
 


Додатки Viessmann для власників обладнання

На першому місці для власників обладнання знаходиться комфорт у користуванні цим обладнанням. Важливими також є такі фактори як безпека та потенціал економії ресурсів. З ViCare та Vitotrol, додатками для управління опалювальними системами, які розробила компанія Viessmann для задоволення двох найважливіших потреб власників обладнання. Для власників "теплої підлоги" розроблено додаток Vitofloor, за допомогою якого можна інтуїтивно керувати опалювальними зонами.  

Додаток Vitoinfo підійде для ознайомлення з функціоналом додатків та новинами Viessmann. Зацікавлені у знайомстві з обладнанням Viessmann та власники обладнання знайдуть там корисний контент, необхідні калькулятори, брошури у форматі PDF, а також інформацію та новини з Twitter, Facebook та YouTube.  

Підключіть Вашу опалювальну систему до додатків Viessmann 

Для зручного та безпечного керування опаленням потрібен модуль підключення до Інтернету. Залежно від додатка Viessmann це може бути Vitoconnect або Vitocom 100. Обидва пристрої встановлюють зв'язок між котлом і додатком.  

Vitoconnect використовується в поєднанні з ViCare App для опалювальних систем в будинках на 1-2 сім'ї, Vitocom 100 у поєднанні з Vitotrol App у більш складних системах таких - на різноманітних підприємствах.

Додаток ViCare – Керування опаленням через смартфон 

Керування опаленням через додаток: ViCare App пропонує нові можливості керування опаленням через Інтернет. Завдяки продуманому графічному інтерфейсу додатка ViCare App, керування системою опалення є інтуїтивно простою.

Система призначена для управління контуром опалення. Всього одна кнопка на смартфоні і ви вибираєте потрібну Вам температуру в приміщенні чи перемикаєте між звичайним режимом та режимом вечірка ("підтримання вищої температури довше"). Коли Ви виходите з дому ви можете обрати відповідний режим («в дорозі») і температура в системі опалення автоматично опуститься, що заощадить енергію і Ваші кошти. 

Якщо ви хочете запрограмувати різний час вмикання опалення на кожен день, ви можете скористатися функцією "Асистент". Окрема кнопка на головному екрані також показує безліч порад щодо економії енергії.

Vitotrol App

Мобільний застосунок Viessmann Vitotrol App дозволяє Вам контролювати опалювальну установку Viessmann з контролерами Vitotronic. В будь-якому місці і в будь-який час Ви маєте можливість просто, зручно на інтуїтивно зрозуміло управляти системою опалення. На додаток до функцій управління Vitotrol App має контекстні загальні функції довідки. Vitotrol Арр доступний для мобільних пристроїв з операційною системою IOS або Android.
 

Додаток Vitofloor – Керування Вашою теплою підлогою 

Автоматично економте енергію і насолоджуйтесь комфортом у вашому домі: за допомогою додатка Vitofloor ви можете керувативашим підлговим опаленням. Теплою підлогою зовсім зручно керувати - лежачи на дивані через Wi-Fi.  Як пряме підключення до вашого підлогового термостата, додаток Vitofloor пропонує вам зручний доступ до всіх зон опалення. Завдяки прямому підключенню до вашого підлогового термостата, додаток Vitofloor пропонує вам зручне керування всіма зонами опалення. Автоматизовані часові програми або інтуїтивне ручне керування забезпечує максимальний комфорт в використанні.  

●  Окреме управління приміщеннями для індивідуального регулювання температури в різних кіманатах. 
●  Можливість підключення насоса для безпосереднього управління циркуляційним насосом. 
●  Можливе керування до 36 контурами опалення (12 опалювальних зон).

Умови використання Vitofloor  

Для використання всіх функцій додатка потрібен термостат Viessmann для підлогового опалення з з'єднанням через LAN до WiFi роутера. Для вимірювання кімнатної температури потрібні датчики температури або кімнатні термостати для ручного керування поза додатком.  



Мобільні додатки для кваліфікованих партнерів

Viessmann пропонує додатки, що допомагають з повсякденною роботою для наших фахових партнерів. Щоб використовувати всі функціональні можливості цих додатків, увійдіть за допомогою логіна та паролю.    

Vitoguide - цифрова консультація клієнтів (для спеціалізованих компаній/інсталяторів) 

Запропонуйте своїм клієнтам безкоштовну додатокову функцію: невидима безпека при експлуатації обладнання. За допомогою Vitoguide, програми від Viessmann - ви будете негайно повідомлені про відповідні зміни у статусі роботи обладнання Ваших клієнтів. У разі появи помилки Ви можете активно реагувати та віддалено керувати обладнанням, не турбуючи при цьому клієнта. Програма також повідомляє Вас, коли якийсь клієнт попросить вас подбати про його пристрій.

Додаток завбачливо побудований і містить важливі параметри, такі як дві криві опалення та регулятори температури опалення. З їх допомогою ви зможете зробити найважливіші корективи віддалено і заощадити непотрібні поїздки.

Ersatzteil App (Додаток для підбору запасних частин)

Програма для підбору запасних частин надає фахівцю швидку і просту допомогу при обслуговуванні системи опалення користувача. Крім того, додаток для сервісних компаній дозволить, залежно від місцезнаходження, завантажити інформацію щодо введення в експлуатацію, ремонту та обслуговування. Для Вас доступні:

  • Сканер штрих-кодів (зокрема в онлайн-режимі), які нанесені на обладнання чи запасну частину
  • Підбір запасної частини за допомогою схем
  • Замовлення запасних частин
  • Допомога при введенні в експлуатацію та сервісному обслуговуванні

ErP-директиви

Етикетка ефективності опалення

Індивідуальна та безкоштовна

Консультація спеціаліста

Замовити консультацію