This version of the page http://www.032.ua/map (104.25.171.9) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-10-15. The original page over time could change.
Карта Львова: пошук місця за назвою або адресою на 032.ua

Карта Львова: пошук за назвою або адресою

Карта Львова

Розділ "Карта Львова" на сайті 032.ua ми створили насамперед для туристів та гостей міста. Площа міста невелика, але тут можна легко заблукати, якщо ви приїхали сюди вперше. Місто складається з шістьох адміністративних районів. Дуже часто навіть мешканці міста не знають всі вулиці та провулки, розташовані в іншій частині Львова.
Наша карта має зручний пошук. Яка б вас не цікавила вулиця або будинок, ви легко зможете її знайти, якщо напишете назву в пошуковий рядок. Справа від мапи ви побачите список організацій і підприємств, які знаходяться на вулиці. На карті вони будуть позначені відмітками. Якщо натиснути мишку на позначці, то ви побачите повну інформацію про заклад.
Справа від карти розташований рубрикатор. В ньому зазначені назва та адреса підприємств. Тут можна вибрати потрібний заклад по напрямку діяльності. Наприклад, обираючи категорію "Готелі, хостели, апартаменти" ви знайдете повний перелік їх по місту, а на карті буде окремо позначене його місце. Такий сервіс дасть вам змогу вибрати потрібний об’єкт.
Наш сайт не дасть вам загубися. Львів – це місто, яке заслуговує багато уваги. Наша карта міста для людей,які звикли не марнувати час даремно, а проводити кожну хвилину з користю.

Показати