This version of the page http://www.032.ua/expert (104.25.171.9) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-10-15. The original page over time could change.
Топ експертів нашого міста - 032.ua

Топ експертів нашого міста

Як потрапити до цього списку?
Експерт
svetochka
Активність: 10 жовт. 2018 р.
Написано у "Медичний центр Життя - лазерне лікування варикозу ":
Чудовий центр .Чудові лікарі.Всім раджу
Підписатися
Експерт
Kate
Активність: 22 груд. 2017 р.
Написано у "Школа манікюру Мар'яни Павлишин ":
Переваги: гарне, персональне ставлення до кожного учня Недоліки: не виявила Проходила курси манікюру. Залишилась дуже і дуже задоволеною. Майстер знаходить час для кожного, доступно пояснює, показує, допомагає. Складається враження що маєш індивідуальне заняття. Після цих курсів дійсно виходиш спеціалістом. Крім того тобі допоможуть знайти роботу, або перших клієнтів, якщо ти дійсно показав себе з гарної сторони. Одного разу з поважної причини не змогла прийти, і за мною позаймались окремо. Мені здається, що усі навчальні курси мають бути саме такого формату.
Підписатися
Експерт
Xxtrop
Активність: 5 черв. 2018 р.
Написано у "Агата Александровна - приворот, денежная магия, любовная магия, гадание, талисманы ":
Більше інформації про вашу роботу.
Підписатися
Профи
[email protected]
Активність: 27 груд. 2017 р.
Написано у "У Львові дитина випала із маршрутки, яка рушила із відчиненими дверима, - ВІДЕО ":
де випала ви взагалі адекватні,автор ти спершу чим кіпіш піднімати , як стара пані коло підїзду розглянь всю ситуацію цілком ви бачите на відео що мамка замість того щоб через передні двері зайти у задні забігала і дитина не випала а сама вискочила ,бо перелякалась що без мами поїде де ви там бачили що дитина випала дитина сама вискочила але у причині того що маршрутне таксі почало рух дитина вистрибнувши приземлилась не міцно на ноги , тому і впала Ганьба Автору P.S. Водій дійсно є не правий але йому понавішували стільки медалей,що я просто у шоці ще би написали що із-за цього водія ця дитина тепер безплідною стала і стала сиротою бо на донбасі вбивають людей таке враження що автор це учень(ця) Кісільова Дмитра ГАНЬБА АВТОРУ
Підписатися
Профи
Taras
Активність: 28 лист. 2017 р.
Написано у "Львівське таксі - найдешевше таксі у Львові ":
Недоліки: жахливий сервіс, дурять Пару разів прийшлось користуватись данним сервісом. Можу сказати наступне: по реше вона завжди дурять, оин і той самий маршрут кожного разу вартує по іншому, розбіг у 10 – 20 грн, і це тільки у діспетчера. Як правило водії беруть зовсім іншу суму, а не ту, що сказали по телефону, знову ж таки більшу на кілька десятків гривень. Якщо починаєш сперечатись, то хамлять. По-друге, не факт, що машина до вас взагалі приїде. Пару раз я потрапив у таку прикру ситуацію, коли потім знову дзвониш, а вони тобі «шукаєм авто, чекайте».
Підписатися
Профи
Sofiya
Активність: 28 лист. 2017 р.
Написано у "Радіо-таксі «Блюз» ":
Переваги: порядні водії, гарні розцінки Недоліки: хамовитий диспетчер Завжди користуюся даною фірмою, мені подобаються там водії, завжди привітні, охайні. Хоча машини і не першої свіжості але в салоні не ваняє, водій завжди відкриє або закриє вікно на прохання. Чомусь останнім часом попадаю на неприємних диспетчерів. Розмовляють неввічливо, не розуміють, що від них хочуть. Так минулого разу викликала авто на 12:30 в 12:15 дзвонить диспетчер и кричить, чому ви не на місці. Пояснюю, що викликала на пів першої, вона «то шо він має тепер чекати?» Коли вийшла на вулицю, машини вже не було.
Підписатися
Специалист
Катерина Тарасова
Активність: 26 лист. 2018 р.
Написано у "Тайський масаж, йога, персональні тренування ":
масаж просто бомба, ракета)) із власного досвіду скажу, що так тайський масаж навіть самі тайці не роблять, так круто. Усім раджу неодмінно спробувати❤️ P.S.  я брала масаж на 2 години😊
Підписатися
Специалист
Оксана Лотоцька-Савчак
Активність: 14 вер. 2019 р.
Написано у "Центр здоров'я родини Людмили Лотоцької-Волкової ":
Диск не входить у вартість обстеження, додатково оплачується 50 грн.
Підписатися
Специалист
Yaroslav Viktorovich
Активність: 28 лист. 2017 р.
Написано у "Relax house, сауна ":
Переваги: можна відпочити у будь який час, відношення Недоліки: бруд Надумали з друзями піти у сауну. Зіштовхнулися с тим, що ніде не було місць, добралися і сюди. Нас провели без проблем, адміністратор сказала, що у них можна і без попереднього замовлення. З першого погляду усе сподобалося, нас попросили почекати 20 хв.,поки загріється парилка. Це також +, бо в багатьох саунах дівчатка вмикають сауну, коли все розпочався час і відповідно, ти його втрачаєш. Персонал ввічливий, йшов на контакт, можна замовити рушники, капці, шапочки, простирадла. Але помітили бруд у душі та в парілці.
Підписатися
Специалист
Юлія Климович
Активність: 8 жовт. 2019 р.
Написано у "Козак - магазин тактичного одягу, спорядження та аксесуарів ":
лояльні ціни і широкий асортимент
Підписатися
Специалист
Kate Tarasowa
Активність: 30 вер. 2019 р.
Написано у "Діон, доставка природньої води ":
доставка завжди вчасно і вода смачна, рекомендую
Підписатися
Специалист
Natalya Kucher
Активність: 23 серп. 2019 р.
Написано у "ТОП-10 цікавих YouTube-блогерів зі Львова ":
Дісно круті відеоблогери зі Львова це Христина Жук та Тарас Стеник, які разом ведуть відеоблог "Про Мандри" https://www.youtube.com/channel/UCNXmkJ9zdk8Akhrl-zkIwUQ?view_as=subscriber Вони подорожують по світу, волонтерять і діляться цінною інформацією про мандри: як дешево подорожувати, як боротися з візовою бюрократією, де на нічліг зупинятися, що їсти в екзотичних країнах, та багато іншого цікавого.
Підписатися
Специалист
Marta Marta
Активність: 26 квіт. 2019 р.
Написано у "Міні Міс та Містер Лемберг 2018 ":
Мінуси - організація . Багато недопрацьованих моментів . Помічники дезайнера Кетрін Фокс не вміють спілкуватися з батьками, дають одяг на декілька розмірів більші . Нам не дали корони на нагородженні, хоча ми за неї заплатили. Ведучі не могли правильно прочитати біографію дітей під час виступу . Після критики, після конкурсу вас видалять з групи, адже негативних відгуків організатори не сприймають . Плюси - дизайнер Наталія . Гарне лазерне шоу, концерт з відомими зірками .
Підписатися
Специалист
Svitlana Koval
Активність: 10 жовт. 2018 р.
Написано у "Mon Real, студія краси ":
У Ваших майстрів чарівні руки, дякую за образ!
Підписатися
Специалист
KopKop
Активність: 26 черв. 2018 р.
Написано у "Біла Стародавня Магія ":
Експерт вами недоволен, а я чем хуже?
Підписатися
Специалист
Данилович
Активність: 10 лют. 2018 р.
Написано у "579 - Оптимальне таксі Львів ":
15% від замовлення - просто грабунок серед білого дня. І не треба розказувати про витрату коштів на рекламу, якої нікому не потрібно, утримання офісу якого теж у Львові нафіг нікому не потрібний. При виїзді за місто, чому не враховується те, що назад водій має їхати безкоштовно? Чому на таких замовленнях відсутній подвійний тариф? Словом в фірмі більше понту, аніж організаторських здібностей.
Підписатися