This version of the page http://www.032.ua/auto (104.25.171.9) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-10-15. The original page over time could change.
Автобазар Львова: покупка і продаж авто на 032.ua

Автобазар Львова: усі нові оголошення

+ Додати оголошення
Операція
Тип транспортного засобу
Марка
Модель
Колір
Паливо
Кількість дверей
Тип кузова
Тип приводу
Рік випуску
Пробіг, тис.км
Ціна
Коробка передач
Об'єм двигуна
Потужність двигуна, к.с
Додаткові опції
Показати
Сортувати:
Відображати:

Авто

Автомобіль – це кращій помічник сучасної людини. Сьогодні ми не уявляємо собі життя без надійного, комфортного та швидкого "залізного коня". На автомобілі ми працюємо, їздимо на відпочинок, в гості, та по справах. Кожна людина, яка ще не має машини, мріє про неї, а власники авто завжди прагнуть придбати більш сучасну, потужну та швидку модель. Для автомобілістів-любителів та професіоналів ми створили розділ Автобазар Львова. Тільки на сайті 032.ua ви зможете знайти ту автівку, про яку мріяли все життя.
На нашому порталі є пропозиції від приватних осіб та автосалонів. Яким би не був ваш "гаманець", ви завжди знайдете машину, яка повністю влаштує вас за ціною та технічними характеристиками.
Пошук на сайті відбувається дуже просто. В каталозі вже існують всі ймовірні марки та моделі автомобілів. Вам треба лише обрати з поданого списку. В формі для пошуку є також можливість вказати бажану ціну та рік випуску автомобіля. Після натискання кнопки "знайти" ви отримаєте всі оголошення, які підходять за заданими параметрами. Якщо ваші вимоги до автомобіля обмежуються лише маркою та моделлю, то машину можна відшукати за допомогою каталогу, який знаходиться на сторінці. Щоб не загубити оголошення, які вас зацікавили, скористайтесь функцією "додати в блокнот". Відповідна кнопка знаходиться біля кожного блоку об'яви. Тепер не треба об'їжджати увесь Львів в пошуках бажаного придбання, обирати зручно на нашому сайті.
Для тих власників авто, які вирішили здійснити продаж, на сайті є можливість додати власну інформацію про такий намір. Створити оголошення дуже просто. Треба просто заповнити всі поля анкети, яка пропонується продавцю. У формі є можливість додавати фотографії. Вони нададуть потенційному покупцеві більше інформації про автомобіль, ніж самий детальній опис. Не знехтуйте цією можливістю. Вона значно скоротить ваш час, та дасть можливість спілкуватися тільки з зацікавленими особами.
Якщо ви хочете, щоб купівля вашого автомобіля відбулася як найшвидше, то оголошення можна розмістити у ТОП або зробити терміновим. Ця послуга платна, а замовити її можна, розрахувавшись в режимі онлайн за допомогою пластикової картки.
Вся інформація в розділі є актуальною. Першими в списку є оголошення, які подані останніми. Не важливо, потрібен вам автомобіль для комерційних потреб або для подорожей, автобазар на сайті 032.ua завжди допоможе вам знайти те, що вам потрібно.

Показати
Відповідальний за розділ
Евгения
При виникненні проблем з оплатою послуг, просимо звертатися:
Телефон: (066) 410 20 34, (098) 286 94 85
Skype: live:content.citysites
E-mail: [email protected]