This version of the page http://rozetka.com.ua/blackfriday/ (78.27.198.50) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-10-14. The original page over time could change.
Чорна п'ятниця 2019 в Україні - ROZETKA | Black Friday - нічний розпродаж в інтернет-магазині Розетка
 
29 листопада
Чорна п'ятниця
З 00:01 та до останнього товару на складі
До старту залишилося:
Встановлюйте мобільний додаток та отримуйте ранній доступ до розпродажу на годину швидше!


Що таке Чорна п’ятниця на Розетці?

Уже незабаром, о 00:00 годин 29 листопада розпочнеться найбільший розпродаж в Україні та в усьому світі – Чорна п’ятниця. Це найбільш очікувана подія для кожного шопоголіка – адже лише раз на рік випадає шанс придбати одяг, техніку та будь-які інші потрібні товари з величезною знижкою.
Інтернет-магазин Розетка бере участь у Чорній п’ятниці практично від появи цієї події в Україні та є лідером за кількістю продаваних речей. Адже інтернет-супермаркет номер один – це найбільша кількість товарів зі знижкою до 90%! У день проведення Чорної п’ятниці покупці Розетки зможуть скористатися вигідними пропозиціями у будь-якій категорії товарів – із комп’ютерної техніки, ґаджетів, смартфонів, товарів для дому та ремонту, меблів, одягу та взуття, продуктів харчування та багато іншого кожен зможе вибрати саме те, що треба!

Чому Чорна п’ятниця називається
Чорною?

Традиція Black Friday була закладена у США. Вона була пов’язана з тим, що першої п’ятниці після Дня подяки стартувала низка розпродажів, що були провісником різдвяного періоду знижок. Перші зниження цін у магазинах цієї пори були зафіксовані ще наприкінці XIX – початку ХХ століття, однак офіційно термін «Чорна п’ятниця» на позначення дня старту розпродажів з’явився у Філадельфії 1966 року. Відтоді традиція відзначати початок різдвяних акцій та знижок поширилася всіма континентами.
Існує кілька версій походження назви цієї події. Найбільш поширеними є дві з них. Перша – історична – говорить про те, що на початку століття бухгалтери записували до фінансових звітів прибутки чорнилом чорного кольору, а збитки – червоним. Оскільки людей приваблювали знижки, товари цього дня чудово розкуповували, а отже, у книгах переважав чорний колір, який згодом дав назву цьому святу шопоголіків. А ось друга версія – поліцейська – свідчить про те, що назва пов’язана із величезною кількістю автомобільних пробок на дорогах після Дня подяки, а також із тиснявою в магазинах, що часто призводить до штовханини і бійок у чергах та до травм. До речі, велика перевага здійснення покупок онлайн – вам абсолютно не треба витрачати час і нерви. Із Розеткою Чорна п’ятниця стає простішою та безпечнішою.

Коли розпочинається Чорна п’ятниця
в Україні?

Дата початку розпродажу щороку різна. Це пов’язано з тим, що традиційно Black Friday є четвертою п’ятницею листопада. Чорна п’ятниця 2019 припадає на 29 листопада. А ось час старту встановлює кожен конкретний магазин, що бере участь у марафоні знижок. Зазвичай розпродаж починається, коли відчиняються магазини, тому заздалегідь поцікавтеся, з котрої розпочне роботу той, що потрібен вам. Інтернет-супермаркет Розетка доступний цілодобово, тому наш розпродаж стартує з початком доби – опівночі 29 листопада за київським часом. Знижки будуть доступними протягом усієї ночі та всього наступного дня.
Замовляти акційні товари в інтернет-магазині Rozetka можна з комфортом, дочекавшись початку знижок у домашніх умовах, та оформити замовлення за лічені хвилини, не відволікаючись від перегляду вечірнього фільму чи гри.
Якщо ви плануєте покупки під час наймасштабнішого розпродажу цього року, радимо заздалегідь вибрати бажані товари, а ще краще – додати їх у вибране в особистому кабінеті на Розетці. Оскільки кількість товарів обмежена – ви можете просто не встигнути купити речі, що вас цікавлять, за суперціною. До речі, за всіма прогнозами, Чорна п’ятниця 2019 в Україні збере рекордну кількість учасників.

Як проходить Black Friday в Україні?

Чорна п’ятниця прийшла до нашої країни порівняно недавно, але вже стала широко відомою та популярною серед покупців. Вважається, що саме цього дня компанії отримують максимальну кількість лояльних клієнтів, а клієнти мають можливість придбати необхідне зі значною знижкою.
На жаль, часто недобросовісні продавці роблять мінімальні знижки на представлені товари, а також заздалегідь завищують ціни, щоб різниця видавалася доволі великою. Однак Rozetka не змінює ціни – ви можете у цьому переконатися. Щоб розпродаж був максимально прозорим, покупці, що хочуть узяти в ньому участь, отримують спеціальний промокод, що дає право на знижку, яка відповідає Чорній п’ятниці. Встигніть зареєструватися, це дуже просто та вигідно – зробіть це просто зараз!
Категорії
Ноутбуки та комп’ютери
Смартфони, ТВ і електроніка
Побутова техніка
Товари для дому
Інструменти та автотовари
Сантехніка та ремонт
Дача, сад і город
Спорт і захоплення
Одяг та взуття
Краса та здоров’я
Дитячі товари
Канцтовари та книги
Алкогольні напої та продукти
Товари для бізнесу