This version of the page http://iec-expo.com.ua/oruzhua-2019.html (185.68.16.177) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-10-14. The original page over time could change.
Виставка Зброя та безпека 2019

Україна, 02002, Київ, Броварський проспект, 15
тел./факс: +38 (044) 201-11-61

У період з 8 по 12 жовтня 2019 року, вже 16‑й рік поспіль, на території МВЦ відбудеться Міжнародна спеціалізована виставка "Зброя та безпека".

Традиційно виставка проводиться у форматі двох основних розділів:
‑ ЗБРОЯ ДЛЯ ЦИВІЛЬНОГО НАСЕЛЕННЯ
Цивільна частина експозиції представлена найрізноманітнішим асортиментом мисливської, спортивної, історичної та холодної зброї, товарів тактичного призначення, для полювання і активного відпочинку.
‑ ОЗБРОЄННЯ ТА ТЕХНІКА ДЛЯ АРМІЇ І ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ
‑ Озброєння і засоби індивідуальної екіпіровки солдата на полі бою;
‑ Техніка та озброєння Сухопутних військ;
‑ Озброєння і екіпірування правоохоронних органів.

Починаючи з першого року проведення, найяскравішим і найпривабливішим для відвідувачів виставки є розділ мисливської, спортивної, холодної зброї та супутніх товарів для мисливства і активного відпочинку.

З метою дистанціювання експозиції від продукції військового і спеціального призначення та концентрування уваги цільової аудиторії було прийнято рішення, починаючи з 2019 року, організовувати експозицію мисливської, спортивної, холодної зброї та супутніх товарів для мисливства і активного відпочинку в окремому павільйоні (Павільйон №4). Але при цьому сполучення між павільйонами через внутрішній перехід не залишить стенди компаній без уваги багатотисячної міжнародної аудиторії виставки. Крім цього, період роботи експозиції продовжено до суботи і становить 5 днів ‑ з 8 по 12 жовтня, в той час як експозиція продукції спеціального призначення працюватиме з 8 по 11 жовтня.

ОСНОВНІ СТАТИСТИЧНІ ДАНІ ВИСТАВКИ "ЗБРОЯ ТА БЕЗПЕКА‑2018"

У виставці "Зброя та безпека‑2018" взяли участь 346 підприємств, в тому числі 34 іноземні компанії з 14 країн світу (Польща, Чехія, Туреччина, Китай, Італія, ОАЕ, США, Німеччина, Люксембург, Хорватія, Австрія, Казахстан, Данія, Латвія).

В дні роботи виставки Міжнародний виставковий центр відвідало близько 24 000 спеціалістів, в т.ч. представники іноземних компаній з 46 країн світу. Найбільше відвідало виставку спеціалістів з Туреччини, Польщі, Великобританії, Литви, Китаю, Німеччини, США та ОАЕ.

В цілому експозиції розмістилися на площі більше 30 000 кв.м, з них 27 000 кв.м у трьох павільйонах та більше 3 000 кв.м на відкритих майданчиках.

Для роботи під час заходів були акредитовані 287 представників ЗМІ із 152 медіаресурсів, в тому числі з 15 іноземних. Репортажі з експозиції показали та опублікували всі найбільші вітчизняні телеканали та галузеві видання: 1+1, ICTV, Інтер, СТБ, ТРК Україна, 5 канал, Еспресо ТВ, 112 Україна, ZIK, Військове Телебачення України, Interfax Україна, Укрінформ, Уніан, Фокус, Цензор.НЕТ, Defense Express, Kyiv Post, Liga.net, Військо України, Народна Армія, Національний промисловий портал та багато інших.

ЕКСПОЗИЦІЯ ДЛЯ ЦИВІЛЬНИХ НА ВИСТАВЦІ "ЗБРОЯ ТА БЕЗПЕКА 2018"

ЗБРОЯ

Стенди зі зброєю для цивільних (мисливською, спортивною, холодною та колекційною) традиційно привернули значну увагу гостей. Була представлена продукція торгових марок з усього світу, як в секторі mass‑market, так і елітні ексклюзивні зразки.

Представники Aero Precision привезли на виставку близько 10 одиниць стрілецької зброї, серед яких були модифікації гвинтівок M5E1 та M4E1, а також спеціальна версія гвинтівки AR15.

Компанія Intersec LLC, що є міжнародним дистриб'ютором високоякісної вогнепальної зброї та аксесуарів, у свою чергу, презентувала на виставці 5 гвинтівок AR15 калібрів 5.56x45 та 7.62x39 виробництва компанії Stag Arms.

Починаючи з минулого року ТОВ "Європа Арм Спорт" залучає до участі у виставці своїх іноземних партнерів. Цей рік не став винятком, і кожен із відвідувачів мав можливість відвідати об'єднаний стенд компаній HS PRODUKT (Хорватія), MKE (Туреччина), Canik (Туреччина) та GLOCK (Австрія).

Безпосередньо на стенді ІБІСа був представлений широкий асортимент (понад триста одиниць) зброї та аксесуарів. Серед новинок були присутні гладкоствольні рушниці Typhoon, а саме, Typhoon XII Light Fixed Stock з фіксованим прикладом, та Typhoon XII Light Carbine Stock з телескопічним прикладом. Окрім цього, на стенді компанії кожний бажаючий мав змогу поспілкуватися с представником компанії NightForce, що є всесвітньовідомим виробником оптичних пристроїв.

ТОВ "Тактичні Системи" спеціалізується на поставках в Україну високоякісних товарів і пропонує своїм замовникам широкий вибір високоточного стрілецького озброєння, аксесуарів до зброї, спорядження та засоби екіпіровки. Компанія здійснює торгівлю товарами провідних виробників Європи та США і є офіційним представником в Україні більше 20 компаній, среди яких SigSauer, DeserTech, Aimpoint, Haix, Carinthia, NFM Group, Original SWAT, Thorogood Shoes, Revision та інші.

Вітчизняні виробники також успішно продемонстрували свої новинки.

В цьому році родзинкою стенду компанії "Зброяр" стали гвинтівки Z‑15 Sport SS 18" та Z‑008 Gen 3 Precision 26", що привернули увагу відвідувачів, серед яких були як любителі стрілецької зброї, так і фахівці у збройовій сфері, військові, іноземні спеціалісти. Відвідувачі стенду мали можливість безпосередньо проконсультуватися з провідними фахівцями, керівництвом та конструкторами компанії. Ще однією цікавою новиною стало майбутнє виробництво набоїв.

Концерн "ХАДО", відомий засобами догляду за зброєю, представив останню розробку ‑ модернізовану снайперську гвинтівку Snipex M (серія Military). Snipex M сконструйована за схемою булл‑пап: затворна група розміщується позаду спускового гачка. Гвинтівка з коротким ходом ствола. Роботу автоматики забезпечує інерційна система. Замикання ствола здійснюється поздовжньо‑ковзним поворотним затвором. Новинка отримала спеціальний запобіжник прапорцевого типу, розташований безпосередньо над рукояткою ведення вогню з обох боків зброї.

Компанія Delta Technics позиціонує себе як збройове кастом‑ательє і виробник високоточної нарізної болтової зброї для спорту і полювання. На своєму стенді фахівці підприємства продемонстрували кастомні карабіни для Blaser R93 і Blaser R8. Стволи виконані зі ствольних заготовок кращих світових виробників Brux і Krieger. Калібри від 6BR до 338LM, в тому числі найсучасніші калібри 6 Creedmoor, 6 Dasher, 6x47, 6,5x47, 6,5 Grendel, 6,5 Creedmoor, 260 Rem, 6,5 WSM, 7/270 WSM.

Традиційно велика увага відвідувачів була прикута до стенду Науково‑виробничого об'єднання "Форт", фахівці якого представили нові та вдосконалені зразки стрілецької зброї. Однією з найголовніших новинок стала гвинтівка блокової системи "Форт 250". Гвинтівка може стріляти трьома видами патронів ‑ вітчизняними, патронами натовського стандарту та навіть рідкісним американським, варто лише змінити ствол, магазин і затвор.

Компанія "Фларм" презентувала нарізну зброю невійськового призначення та травматичну зброю власного виробництва.

ТЮНІНГ, АКСЕСУАРИ ТА ЗАСОБИ ДОГЛЯДУ ЗА ЗБРОЄЮ

Традиційний сегмент виставки ‑ тюнінг зброї ‑ зібрав під своїм крилом такі компанії, як МЕ‑Україна, Steel, Astur, Крук Індастріс та Хамонд, які представили глушники, полум'ягасники, адаптери прикладів, кріплення до оптики, стрілецьке спорядження, рішення із модернізації зброї, дулові гальма‑компенсатори тощо.

ATA‑GEAR, український виробник серійних і індивідуальних моделей кобур, ножен та паучерів нового покоління із кайдексу, представив широкий асортимент продукції тактичних аксесуарів та спорядження.

Можливість ознайомитися із засобами догляду за зброєю була на стендах компаній Recoil та XADO. Любителі зброї оцінили переваги збройових олив, ревіталізантів, мастил, піни, гелю та патчів для догляду за зброєю, а також маскувальних фарб.

Reloader показали обладнання для релоадінга, а також аксесуари для високоточної стрільби цілої низки іноземних виробників.

Український виробник Podavach продемонстрував перший та єдиний в Україні пристрій для швидкого та безболісного заряджання магазинів АК та AR15.

Компанії "Паритет‑К" (TM Griffon Safes) та RKrack представили сейфи та ложементи і тримачі для зброї відповідно.

НОЖОВА ПРОДУКЦІЯ ТА СУПУТНІ ТОВАРИ ДЛЯ АКТИВНОГО ВІДПОЧИНКУ

Ножі та інші ріжучі вироби як завжди привернули чималу увагу відвідувачів. На експозиції дана продукція була представлена на стендах таких виробників та дистриб'юторів, як: Біла Зброя, Ковальський двір Ключкіних, Кузня Петра, Лохвицька кузня, Grand Way, Nozheman Club, Steelmarket та ін.

Супутні товари для полювання і активного відпочинку ‑ оптика, пневматична зброя, ліхтарики тощо ‑ демонструвалися на стендах ТОВ "Європа Арм Спорт", STVOL, Авантмаркет, Strikeshop, Nitecore, Вектор‑Оптична Лабораторія, NVEC, ТОВ “Сігма Технолоджи”, ТОВ "Агрон ЛТД", ICU ‑ Доспехи для глаз та ін.

Традиційно одним з найбільших сегментів виставки стали спорядження, одяг, взуття та засоби індивідуального захисту для активного відпочинку та полювання. Більше 40 українських компаній‑виробників та іноземних брендів продемонстрували як вже перевірену часом продукцію, так і ряд новинок, що користувалися неабияким інтересом відвідувачів.

ТЕХНІКА

Представники компанії International Armored Group (ОАЕ) в цьому році вирішили зацікавити не лише військових, а ще й представників цивільного населення, тому привезли броньовану версію автомобіля Toyota Land Cruiser 200, що має великі показники захищеності та може бути використаним як автомобіль VIP‑класу.

Українська компанія "Тор Легенда Плюс" представила унікальний всюдихідний позашляховик THOR. Це перший у світі позашляховик, який розвиває швидкість 68 км/год у місцях суцільного бездоріжжя. Адаптивна система розподілення тиску у шинах при взаємодії з безланцюговою трансмісією дозволяє здійснювати пересування по будь‑якій поверхні.

Суднобудівна компанія "КОЛІБРІ" ‑ офіційний виробник та постачальник суден з двигунами та обладнанням Brunswick Corporation (ТМ Mercury, Motorguide, Mercury Mercruiser, Quicksilver тощо) ‑ представила плавзасоби не тільки для професійного використання воєнними, поліцейськими та рятувальними загонами, а й для активного відпочинку.

BRP‑Centre, офіційний дилер корпорації BRP (Bombardier Recreational Products) в Україні, представили квадроцикли і мотовсюдиходи Can‑Am, які підходять для полювання та активного відпочинку.

Автоцентр на Столичному продемонстрував відвідувачам позашляховики Jeep Wrangler та Jeep Grand Cherokee.

АКТИВНОСТІ

Одразу на декількох стендах (paramedic.ua, АВ‑Фарма, Інститут державного управління у сфері цивільного захисту, Національна академія внутрішніх справ) відвідувачі мали можливість пройти навчання першій домедичній допомозі та навіть позмагатися із проведення серцево‑легеневої реанімації.

Окрім того, фанати стрілецького спорту мали можливість гарно провести час: мультимедійні тири UA.RPA та ДНДІ МВС України не залишили байдужими відвідувачів виставки різного віку та професій.

Вперше в рамках виставки разом з Українською асоціацією дрон перегонів на спеціально обладнаному майданчику площею 1000 кв.м було проведено змагання спортивних та гоночних дронів UADR Time Attack, а також презентації сучасних зразків дронів, техніки DJI (DJI‑Kyiv), майстер‑класи з управління дронами за допомогою VR‑окулярів та ін.

Запрошуємо Вашу компанію взяти участь у виставці "Зброя та безпека‑2019" і оцінити переваги нового формату організації експозиції мисливської, спортивної, холодної зброї і супутніх товарів для полювання і активного відпочинку.

Інформацію про умови участі можна отримати заповнивши форму за посиланням.

 

Форма Запиту

Місце проведення:
Україна, м. Київ, Міжнародний виставковий центр,
Броварський проспект, 15, станція метро «Лівобережна»

Контакти:
тел.: +38 (044) 201-11-63, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Ми в соціальних мережах:  

Технічний партнер:

Партнер:

Генеральний
медіа-партнер: