This version of the page http://www.agromage.com/index.php (91.206.201.39) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-10-14. The original page over time could change.
Главная | Agromage.com
Главная
[12 октября 2019 г.] Вредители и болезни
Определитель болезней: райграс
Формы проявления болезней весьма различны, что очень усложняет их распознавание (диагноз). Нередко совершенно различные болезни имеют сходные внешние признаки и, наоборот, одно и то же заболевание неодинаково проявляется в зависимости от условий окружающей, среды, поражаемых органов, стадий развития поражаемого растения и патогена, а также от характера складывающихся между ними взаимоотношений.
[11 октября 2019 г.] Овощные
Тема 9.2. Овочеві рослини родини Гарбузові
Сімейство гарбузових нараховує 130 родів і близько 900 видів. Більшість представників сімейства забезпечені вусиками, що представляють собою видозмінені пагони. Гарбузові рослини в більшості своїй комахозапильні, тому квітки багатьох із них мають сильні пахощі, що приманює запилювачів – бджіл, ос, джмелів і степових мурах. Представники різних видів гарбузових культур перехресно не запилюються, тому їх можна вирощувати в безпосередній близькості один від одного. Найвідоміші в культурі такі овочеві рослини як огірок, кабачок, патисон, цукіні.
[10 октября 2019 г.] Овощные
Тема 9.1. Плодові овочеві рослини. Родина Пасльонові
Список пасльонових включає в себе понад 2650 видів рослин. Велика частина з них в природному середовищі виростає в тропічних і субтропічних зонах Північної та Південної Америки. Перші овочі з сімейства пасльонових були завезені на територію європейських держав в середині XVI століття. На території України представлені переважно культурними рослинами, серед яких найбільш відомі томати, солодкий та гіркий перець, баклажан, фізаліс.
[7 октября 2019 г.] Пресс-релиз
Corteva Agriscience та Pro Farm Technologies підписали комерційну угоду
Corteva Agriscience та Pro Farm Technologies Ltd, фінська сільськогосподарська технологічна компанія, що спеціалізується на розробці біопрепаратів нового покоління, оголосили про початок стратегічної довгострокової ексклюзивної співпраці в Європі. Разом компанії будуть розробляти і комерціалізувати серію біологічних продуктів для обробки насіння на основі запатентованої технологічної платформи Pro Farm. Нове співробітництво надасть європейським виробникам найкращі інструменти для стимулювання розвитку та покращення здоров'я рослин, що дозволить отримувати вищі врожаї та якіснішу продукцію.
[3 октября 2019 г.] Овощные
Тема 8. Овочеві рослини групи капуст
Усі види капуст, за винятком цвітної, броколі, китайської та пекінської – дворічні овочеві культури. Вони у перший рік формують велику головку, або кілька десятків невеликих головочок (брюссельська), чи стеблоплід (кольрабі), де відкладаються поживні речовини. На другий рік вони утворюють квітконосне стебло, квітки і насіння.
[28 сентября 2019 г.] Овощные
Тема 7. Метод розсади в овочівництві
Розсаду вирощують двома способами – безпосереднім висіванням у ґрунт парника, теплиці чи розсадника, або сівбою накільченого насіння у поживні горщечки або кубики, касети. За безпосередньої сівби у ґрунт рослини вирощують спочатку загущено (сіянці) з наступним пікіруванням (пересаджуванням), або розріджено (без пікірування). Загущена сівба називається шкілкою сіянців.
  • Імпакт
  • Кобальт 2
  • Н4ХM411
  • Талон