This version of the page http://www.vsau.org/abiturientam (213.156.89.118) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-10-09. The original page over time could change.
Абітурієнтам / Вінницький Національний аграрний університет
ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ заснований у 1982 році
Укр Eng

Абітурієнтам

Наш навчальний заклад відомий своїми визначними творчими та науковими здобутками не тільки у нашій державі, але й далеко за її межами. З дипломом нашого університету Ваша професійна кар’єра обов’язково буде успішною! Ми допоможемо Вам здобути глибокі сучасні знання з обраного фаху, розвинути лідерські якості.

Сучасні аудиторії, комп’ютерні і спеціалізовані класи, навчальні лабораторії, бібліотека та читальні зали побудовані за європейськими стандартами. Представники нашого науково-педагогічного складу – відомі у своїх галузях вчені й фахівці-практики – кандидати наук, доценти, професори, академіки.

Ми впевнені, що саме від тих, хто сьогодні опановує знання, залежить майбутнє нашої країни. Студентство – це джерело рушійної сили розвитку суспільства. Кожен студент у стінах нашого університету стане хорошим фахівцем, порядною, патріотичною людиною та всебічно розвиненою особистістю. Студентські роки – це найкращі роки у житті.

Ласкаво запрошуємо до нашої славетної університетської родини!

Приймальна комісія
Детальніше
День відкритих дверей університету
Детальніше

Правила вступу

Строки подання заяв та документів

Початок прийому документів 10 липня 2019 року.

Закінчення прийому документів від осіб, які мають складати вступні іспити, що проводить університет; - співбесіди: 16 липня о 18.00 годині 2019 року.

Закінчення прийому документів від осіб, які вступають на основі сертифікатів ЗНО:  22 липня о 18.00 годині 2019 року.

Порядок вступу

Вступники на основі повної загальної середньої освіти за денною та заочною формами навчання подають заяви тільки в електронній формі, крім осіб, які мають пільгові документи.

Вступники можуть подати до семи заяв на місця державного замовлення в закритих (фіксованих) та відкритих конкурсних пропозиціях не більше ніж з чотирьох спеціальностей. Подання заяв на конкурсні пропозиції для участі в конкурсі на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб не обмежується.

1.

Дізнайтеся по яких предметах Вам потрібно надати сертифікат ЗНО. Зареєструйтеся для здачі ЗНО. 

2.

Зареєструйте електронний кабінет вступника та подайте електронні заяви для участі в конкурсі.

3.

Дізнайтеся результати конкурсного відбору та подайте оринали документів до приймальної комісії.

4.

Виконайте вимоги правил прийому для зарахування студентами ВНАУ.

Вартість навчання

Коледж


4500-11800

гривень на рік

Дізнатись більше

Бакалавр


7500-13000

гривень на рік

Дізнатись більше

Магістр


7500-13000

гривень на рік

Дізнатись більше

Підготовче відділення

Набір слухачів на підготовчі курси


У нас Ви отримаєте ґрунтовну підготовку з української мови і літератури, математики, біології, хімії, географії, історії України, фізики, іноземних мов для успішного проходження зовнішнього незалежного оцінювання, здачі випускних екзаменів.
Підготовчі курси допоможуть абітурієнтам краще адаптуватися до навчання у вищому навчальному закладі та вирішити питання вибору своєї майбутньої професії.

Викладачі курсів (на базі 11-х класів)


Викладачі курсів -  висококваліфіковані викладачі університету та найкращі вчителі загальноосвітніх навчальних закладів області. Знання здобуті на підготовчих курсах забезпечують якісну підготувку до проходження ЗНО та успішність його складання.


  • 07.11.2018

    Чому я люблю свій університет

  • 07.11.2018

    День відкритих дверей у ВНАУ 17.03.2017

Події у світлинах