This version of the page http://www.triodveri.com/ (89.184.74.89) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-10-03. The original page over time could change.
Купити двері в інтернет-магазині ТРІО ДВЕРІ
22 роки
на ринку
11 салонів
по Україні
Більше 30 брендів
у портфелі
індивідуальний
підхід
до замовника
Подивитись усе

Отримайте безкоштовний замір дверей

Наші спеціалісти виїдуть до вас у будь-який час

Замовити замір

Про нашу компанію

Компанія «ТРІО ДВЕРІ» - мережа мультибрендових салонів дверей, в якому представлена ​​продукція провідних вітчизняних та зарубіжних виробників.

Компанія працює на українському ринку з 1997 року і з тих пір наші пріоритети не змінилися: ми як і раніше пропонуємо своїм клієнтам гнучку цінову політику, якісний сервіс і, звичайно ж, найкращі двері. Офіційний сайт «ТРІО ДВЕРІ» - ваш надійний помічник у пошуку дверей, адже ми є одним з найбільших продавців в Україні.

За роки роботи у нас з'явився ряд вимог до виробників, тому, вирішивши купити двері в інтернет-магазині «ТРІО ДВЕРІ», ви можете бути впевнені в неперевершеній якості дверних конструкцій. Принциповою для нас є і вартість дверейі - ми не женемося за прибутком, а пропонуємо своїм клієнтам товар за найпривабливішими цінами. У цьому ви можете переконатися особисто, заглянувши в розділ «Прайс». Двері на будь-який смак і гаманець, а також високий рівень сервісу - ось що ми пропонуємо кожному клієнту.

Блог

25.09.2019 48
Як обрати вхідні металеві двері з високим рівнем захисту

Мабуть, складно в наш час знайти людину, яка не замислювалася б про те, як вибрати вхідні металеві двері в квартиру або котедж. Питання безпеки власного житла для людей в пріоритеті, але сьогодні внас..

19.09.2019 742
Акція Вересня

Поспішаємо сповістити Вам приємну новину! За вікном опадає листя, а у нас падають ціни. З 20 по 30 вересня в мережі салонів «Тріо Двері» діють знижки -20 % на полотна міжкімнатних дверей бре..

09.09.2019 114
Знижки на міжкімнатні двері з масиву VPorte

Шановні клієнти! Початок осені тішить не тільки чудовою погодою, але й супер-вигідними пропозиціями в мережі салонів «Тріо двері».З 10 по 30 вересня у вас є унікальна можливість придбати міжкі..

Дивитися всі статті

Залишились питання?

Наші спеціалісти люб’язно нададуть вам будь-яку інформацію

Отримати консультацію

Інтернет-магазин дверей Тріо Двері

Як замовити двері? Офіційний сайт «ТРІО ДВЕРІ» зручний і простий у використанні. Зайдіть в розділ «Каталог», щоб вибрати двері. Фото, ціна і додаткова інформація про покриття, комплектації і конструкції також представлена ​​на сайті в повному обсязі. Обираючи дверіонлайн, фото є необхідними, тому ми зробили все можливе, щоб ви могли детально розглянути кожну модель.

Дверний магазин «ТРІО ДВЕРІ» безперервно розширює асортимент і список послуг, які надаються нашою компанієєю. Так, у нас можна не тільки купити двері, але й викликати замірника і установника. До того ж, ми завжди раді запропонувати вам оригінальні двері, готові двері, а також двері під замовлення. Особливу увагу ми приділяємо тому, яку репутацію здобула кожна фабрика дверей, з якими ми співпрацюємо. Всі фабрики, з якими працює «ТРІО ДВЕРІ», є надійними і перевіреними партнерами, а поставляється ними продукція відповідає найвищим вимогам і побажанням наших клієнтів.

Дверний магазин «ТРІО ДВЕРІ» безперервно розширює асортимент і список послуг, які надаються нашою компанієєю. Так, у нас можна не тільки купити двері, але й викликати замірника і установника. До того ж, ми завжди раді запропонувати вам оригінальні двері, готові двері, а також двері під замовлення. Особливу увагу ми приділяємо тому, яку репутацію здобула кожна фабрика дверей, з якими ми співпрацюємо. Всі фабрики, з якими працює «ТРІО ДВЕРІ», є надійними і перевіреними партнерами, а поставляється ними продукція відповідає найвищим вимогам і побажанням наших клієнтів.

Компанія «ТРІО ДВЕРІ» працює в більшості великих міст України і у всіх точках продажу на наші двері залишають тільки найкращівідгуки. Те ж саме можна сказати і про продаж двері онлайн: продукція «ТРІО ДВЕРІ» припала до вподоби усім, хто замовляв товар на нашому сайті. Справа в тому, що ми знаємо, як знайти індивідуальний підхід до кожного клієнта, пропонуємо комплексні рішення, не кажучи вже про те, що вартість дверей в нашому магазині залишається прийнятною, незважаючи ні на що.

Магазин дверей «ТРІО ДВЕРІ» виробив систему, що дозволяє обслуговувати клієнтів оперативно і професійно. Продаж дверей - наш профіль, сфера, в якій нам немає рівних. Незалежно від того, купуєте ви готові двері або вам потрібні двері під замовлення, можете бути впевнені, що у нас ви знайдете кращі моделі за найвигіднішими цінами.

Купити двері в інтернет-магазині «ТРІО ДВЕРІ» простіше простого: ваше замовлення оперативно оброблять наші менеджери, а у випадку, якщо у вас виникнуть питання про виробництво дверей, формі оплати або доставці продукції, ви завжди можете скористатися онлайн консультантом на сайті.

Крім того, для нас не складе труднощів виготовити двері, у тому числі і нестандартні. Так що, якщо ви не знайшли потрібні двері в Україні, звертайтеся до нас! Наш інтернет магазин дверей завжди до ваших послуг. Ми приймаємо замовлення на виготовлення дверей 24 години на добу 7 днів на тиждень!

КРАЩІ ПРОПОЗИЦІЇ КОМПАНІЇ «ТРІО ДВЕРІ»

Збираєтеся купити двері у нас? Напевно ви станете постійним клієнтом компанії «ТРІО ДВЕРІ», адже наш асортимент постійно розширюється, ми знаходимо нові фабрики дверей, які роблять дійсно оригінальні двері та двері на замовлення будь-якої складності

Ми розуміємо, що дверний магазин, тим більше, що продає двері онлайн, повинен надати покупцеві максимум інформації про свій товар. У зв'язку з цим компанія «ТРІО ДВЕРІ» піклується про те, щоб на сайті відображалися дані про кожні двері, фото, ціна і т.д. Відзначимо, що в кожній катрці товару є ціні на кожен єлемент комплектації окремо, а саме: полотно дверей, короб, лиштву, добірну планку та дверну фурнітуру. Уся детальна інформація знаходиться у вас під рукою.

Замовити двері на нашому сайті прямо зараз - найкраще рішення! Інтернет магазин дверей «ТРІО ДВЕРІ» пропонує вам величезний вибір сучасних, екологічно чистих дверей від провідних світових виробників за найвигіднішими цінами. «ТРІО ДВЕРІ» - надійний магазин дверей, який завжди готовий здивувати вас незвичайними рішеннями і привабливими цінами!