This version of the page http://rock.kiev.ua/klub/jinjer (77.120.114.56) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-10-01. The original page over time could change.
гурт Jinjer | Київський Рок Клуб
РЕДАГУВАТИ

Jinjer

Facebook
Soundcloud
Jinjer була заснована в 2009 році п’ятьма хлопцями з провінційного містечка Горлівка, що в 40 км від Донецька. Не було жодних сумнівів з приводу жанру групи. Віддані шанувальники металу зі свого дитинства, Jinjer хотіли виконати тільки метал. Що ще вони могли б грати в депресивному промисловому місті з населенням 240 000 чоловік? До того ж там завжди був величезний андеграун рух і велика різноманітність альтернативних груп, так що було з кого брати приклад.

Спочатку в ім’я Jinjer не вкладали особливого сенсу. Це було просто слово, яке легко сказати і запам'ятати, до того, це виглядало круто в письмовій формі. Проте, через деякий час люди почали пов'язувати «Jinjer» зі звуком спотвореної гітари і ідея була підтримана групою також.

В кінці 2009 року Jinjer потрапили в студію, записали демо-EP та виклали його в Інтернет. В цей час, оригінальний вокаліст - Макс Фатуллаєв вирушає в Штати в пошуках кращого життя і американської мрії. Інший 4 просто розсіюються. Але Дмитро Оксень знаходить заміну для Макса. Це була красива дівчина з дредами і величезним талантом вокаліста. Тетяна вирішила зайняти місце вокаліста, принаймні, поки Макс не повернеться в Україну. Зрештою Макс Фатуллаєв все ще перебуває в Америці, і вже неможливо уявити Jinjer без Тетяни Шмалюк на вокалі.

У 2010 році група вирушила в студію знову. Вони записали і випустили самостійно два сингли, які і принесли першу популярність, принаймні на місцевому рівні. Jinjer почав давати концерти спочатку в Горлівці, а потім в містах навколо і, нарешті, в обласному центрі Донецька. Але група не мала стабільного складу. Музиканти приходили і йшли. У деяких були різні музичні смаки, дехто не мав достатнього рівня, з деякими неможливо було просто працювати. Таким чином, Jinjer залишалась тільки хорошою місцевою групою, яка не їздить в тури та не приймає участь у фестивалях. В цей час до групи приєднався Роман Ібрамхалілов, наймолодший в Jinjer, він виявився блискучий гітарист і композитор.

У серпні 2011 року група зробила три відео в реальному часі. Ці три пісні допомогли групі прорватися на національному рівні, а також дали їм більше впевненості у власних силах.

2012 став справжнім «переломним» для Jinjer. По-перше, в кінці лютого група випустила своє дебютне офіційний відео. Спочатку це планувалося як промо-відео, зняте безкоштовно друзями але воно стало справжнім хітом. За рік відео отримало майже 200 000 переглядів на Youtube без будь-якої реклами. З’явились перші шанувальники за кордоном. Цікаво, що Jinjer ніколи не створили свою сторінку у Facebook. Вона була створена фанатами з Америки, які хотіли допомогти поширити музику Jinjer та пізніше передали її під управлінням групи. Jinjer зіграли 26 концертів по всій Україні, а влітку 2012 року виступили на найбільшому українському рок-фестивалі «Best City UA» з Evanescence і Rasmus в якості хедлайнерів. Не маючи офіційних релізів Jinjer стали справжнім відкриттям фестивалю. У листопаді група випустила свій другий офіційний відео – «Scissors». Воно було зняте під час виступу Jinjer в «Bingo Club», в Київі - ймовірно, кращому місці для альтернативних концертів в Україні. Фанами кліп був прийнятий дуже тепло.

В 2014 група випускає альбом «Cloud Factory», а в 2016 «King of Everything».
ПУБЛІКАЦІЇ
НОВИНИ
Новий альбом Jinjer у вільному доступі
03.08.2016

Jinjer – локомотив української метал-сцени, який як льодоруб пробиває собі дорогу на світову сцену. Ми розпитували різні думки і всі вони сходяться до однієї: «Вони роблять те, що їм подобається і роблять це відмінно». Тож вихід нового альбому горлівських «рубак» - це подія яку важко оминути увагою

АНОНСИ
26 апреля. Клуб Бинго. CLOUD Fest
11.04.2014

Свое название фестиваль получил не только по титульному треку дебютного альбома великолепной группы JINJER. «Cloud» - облако. Так уж вышло, что киевская презентация диска совпала с годовщиной одной из главных экологических катастроф новейшей истории – аварии на Чернобыльской АЭС. Поэтому фестиваль – посвящение этой дате и непростым отношениям человека и природы

ПОДІЇ
ДИСКОГРАФІЯ
Micro
2018
альбом
слухати
King Of Everything
2016
альбом
слухати
Cloud Factory
2014
альбом
слухати · рецензія
КЛІП
Perennial · 2019
4 199 млн переглядів
КЛІП
Ape · 2018
1 666 млн переглядів
КЛІП
Pisces · 2017
26 778 млн переглядів
Відеографія
РЕКОМЕНДАЦІЇ
ІНТЕРВ'Ю
Сергій Радзецький: «Грати роками одне і те ж однаково - неймовірно нудно»
25.07.2019

Чай з м’ясом - мабуть, самий драйвовий з проектів Сергія. На його рахунку - ролі худрука SЮR Band, одного з авторів програми Avant Floyd, інструменталіста і композитора в дуеті Big Second

АНОНСИ
У Києві пройде AIR Music Meetup`19
28.05.2019

AIR Music Meetup`19 - це головна конференція для музикантів, які хочуть, щоб їх музика була почута мільйонами на YouTube.

Copyleft 2003-2019 · Політика конфіденційності · Версия на русском