This version of the page http://www.ancor.ua/press/news/autsorsiti-chi-ni (95.213.249.91) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-10-01. The original page over time could change.
Аутсорсити чи ні? — АНКОР

Кандидатам

Клієнтам

ENG

Аутсорсити чи ні?

Ірина Гріневецька, заступник керівника департаменту надання послуг з кадрового аутсорсингу, кадровий холдинг АНКОР.

Аутсорсингові послуги набувають все більшої популярності для сучасного бізнесу, що прагне розвитку. Залучення надійного аутсорсингового провайдера дозволяє зосередитися на ключових бізнес-процесах, впровадженні інноваційних рішень в лінійці продуктів чи послуг компанії, в той час як допоміжні бізнес-процеси та інфраструктура перебуватимуть під контролем і у фокусі роботи провайдера.

Найчастіше в управління аутсорсинговому провайдеру передаються допоміжні та інфраструктурні бізнес-процеси - це процеси, що підтримують основну діяльність компанії, але без якісного функціонування яких успішний бізнес компанії неможливий.

Управління персоналом та його адміністрування в допоміжних бізнес-процесах потребує досить великих інвестицій часу та додаткових зусиль з їх ефективної організації. Саме тому однією з найсуттєвіших переваг передачі таких процесів провайдеру є економія ресурсів внутрішніх відділів HR, фінансів та закупівель, а також лінійного менеджменту компанії.

В ході реалізації аутсорсингового проекту експертний провайдер:

  • володіє найактуальнішими даними ринку праці, що дозволяють зважено планувати забезпечення персоналом проекту;
  • ефективно організує процеси відбору і оцінки необхідного персоналу для аутсорсингового проекту;
  • самостійно керує чисельністю персоналу без втрати якості надаваних послуг;
  • навчає новий персонал та впроваджує програми наставництва для ефективної адаптації нових співробітників;
  • забезпечує персонал усім необхідними для виконання робіт;
  • працевлаштовує співробітників згідно актуальних норм трудового законодавства, розраховує та сплачує заробітну платню, податки та інші платежі з суворим дотриманням норм податкового законодавства;
  • впроваджує програми мотивації, працює над підвищенням лояльності персоналу та утриманням найбільш цінних співробітників;
  • контролює виконання KPI, встановлених для оцінки рівня якості послуг, та вживає заходів для оптимізації процесів, переданих в управління.

Починаючи з процесів пошуку і підбору проектних фахівців, забезпечення їх усім необхідним для виконання роботи та закінчуючи контролем виконання ними завдань, на кожному етапі надійний провайдер аутсорсингових послуг може запропонувати ефективні рішення, засновані на експертизі та досвіді управління такими проектами.

Підпишіться і дізнавайтеся першими про новини
Ваш імейл

інші новини

ANCOR Ukraine – партнер HR New Generation School

ANCOR Ukraine - партнер серії спеціалізованих вебінарів HR Lite

delo.ua: "Білка в колесі" або як вчасно зупинитися

FacebookLinkedin

Клієнтам

Кандидатам

Про компанiюПрес-центрКонтактні дані
Київ+38 (044) 495–15–20info@ancor.ua
Обробка персональних даних